Ο Τιμωρός: Ο Δημήτρης Λάλος «λύγισε» και η σκηνή συγκίνησε τους φανς της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Τιμωρός: Ο Δημήτρης Λάλος «λύγισε» και η σκηνή συγκίνησε τους φανς της σειράς

Ο Τιμωρός Μάρκος, έκανε την πρώτη του νίκη κατά των εχθρών του και ετοιμάζει σταδιακά την τιμωρία τους. 

Ο Δημήτρης Λάλος σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε πει ξεκάθαρα πως ο Τιμωρός, είναι μία συναρπαστική ιστορία προδοσίας, αδικίας και εκδίκησης. Αφού ήδη έχουμε δει στα δύο πρώτα επεισόδια την προδοσία από τον καλύτερό του φίλο, την αδικία με τη φυλάκισή του για έναν φόνο που δεν έκανε, ήρθε η σειρά πια, της εκδίκησης. Το σχέδιο του μόλις ξεκίνησε και ενώ είχε αποφασίσει να μην αποκαλυφθεί, αναγκάστηκε να κάνει μία εξαίρεση.

Η σκηνή αυτή ήταν άκρως συγκινητική, ενώ στο επόμενο επεισόδιο αναμένουμε μία ακόμη. Γιατί θα έχει την πρώτη συνομιλία με τον μεγάλο έρωτα της ζωής του. Θα τον αναγνωρίσει η Έλλη;

https://www.instagram.com/reel/C_i7wOCM5PI/

Λίγο ακόμη Αλέξανδρο Σταύρου ζητά το κοινό

Κανείς εκτός από τους δύο συνεργάτες του και πιστούς του φίλους, δεν γνωρίζει πως ο Άρης είναι ο Μάρκος, στον Τιμωρό. Και αυτό τον διευκολύνει στο σχέδιο της εκδίκησής του. Χθες πραγματοποίησε μία μικρή νίκη, γιατί κέρδισε την εμπιστοσύνη των Κομνηνών, οι οποίοι βλέπουν σε εκείνον, έναν μελλοντικό συνεργάτη στις δουλειές του. Κανείς δεν ξέρει πως πίσω από τον ευκατάστατο επιχειρηματία, κρύβεται ο αλλοτινός κολλητός φίλος του Αλέξη Κομνηνού.

Ο Δημήτρης Λάλος στον Τιμωρό ετοιμάζει το πρώτο χτύπημα κατά του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Παρά την πλαστική επέμβασή του, ο μόνος άνθρωπος που τον αναγνώρισε χθες, ήταν η θεία του Αγγελική και αδελφή της μητέρας του. Τον είδε στο νεκροταφείο πάνω από το μνήμα του πατέρα του (αλλά και του ίδιου καθώς όλοι τον θεωρούν νεκρό) και με την πρώτη ματιά και από ένστικτο, κατάλαβε πως είναι εκείνος. Μπορεί να της το αρνήθηκε αρχικά, αλλά μετά λύγισε. Η σκηνή μεταξύ του Δημήτρη Λάλου και της Εύρης Σοφρωνιάδου ήταν πολύ ιδιαίτερη. Αν θυμάσαι την ηθοποιό, ήταν η γιαγιά της Ραζάν στον Γλυκάνισο.

Ωστόσο οι τηλεθεατές, είχαν χθες και ένα παράπονο. Ζητούν ακόμη περισσότερες σκηνές με τον Αλέξανδρο Σταύρου και όχι κάποιες μεμονωμένες ως flashback, στον ρόλο του πατέρα του Μάρκου. Η αλήθεια είναι πως θα έπρεπε ο ηθοποιός να έχει έναν πιο μεγάλο και ίσως διαφορετικό ρόλο στη σειρά. Η επιστροφή του στην TV είχε κάνει αίσθηση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Το επόμενο διπλό επεισόδιο την ερχόμενη Δευτέρα, θα γίνει και η πρώτη μεγάλη συνάντηση του Μάρκου και της Έλλης. Δεν θα τον αναγνωρίσει φυσικά, αλλά θα νιώσει μία οικειότητα που δεν μπορεί να εξηγήσει, με εκείνον.

Και μεταγενέστερα μία έλξη. Φυσικά το κοινό έχει ήδη υποψιαστεί πως ο γιος της, είναι γιος του. Όταν συμβεί αυτή η αποκάλυψη όπως καταλαβαίνεις, θα είναι και μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της σειράς.

DPG Network