Το «Έχω παιδιά» με vibes από το Σόι σου έκανε πρεμιέρα και το Χ λάτρεψε γονείς και παιδιά

Κατερίνα Μπούσιου
Το «Έχω παιδιά» με vibes από το Σόι σου έκανε πρεμιέρα και το Χ λάτρεψε γονείς και παιδιά

Τα σχόλια για την εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου σε έναν διαφορετικό ρόλο και το «Έχω παιδιά» που αφορά τη γενιά των νέων γονιών, με τη σύγχρονη ματιά του Λάμπρου Φισφή. 

Τη φιλοδοξία να είναι μία σύγχρονη σειρά, με την οποία να ταυτίζονται οι περισσότεροι από εμάς είχε το «Έχω παιδιά» και η πρεμιέρα έδειξε ότι τα κατάφερε. Μία φρέσκια οικογενειακή κωμωδία από εκείνες που αναζητούμε τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Με τη γλώσσα της εποχής και για τους γονείς της εποχής. Παρά τις μικρές υπερβολές, η σειρά έκανε μία πολύ ωραία αρχή.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Βασίλης Μαυρογεωργίου δεν έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να μας πείσουν ως γονείς και αυτή η φυσικότητα ήταν και από τα ατού της πρεμιέρας.

Ο ρόλος της Οικονομάκου και ο looser Φισφής

Η Σάρα και ο Μιχάλης, δηλαδή η Ευγενία Σαμαρά και ο Βασίλης Μαυρογεωργίου είναι δύο γονείς του σήμερα και αντιμετωπίζουν κάθε μέρα και από μία πρόκληση στο «Έχω παιδιά». Από τα εργασιακά - οικονομικά προβλήματα, μέχρι το ότι δεν έχουν πια χρόνο ως ζευγάρι. Στο πρώτο επεισόδιο η Σάρα έχει φύγει για λίγο διάστημα από τη δουλειά της για να μεγαλώσει τα παιδιά τους. Η σειρά έχει την ταυτότητα του λόγου του Λάμπρου Φισφή και είναι ένα οικογενειακό stand up και αυτό τη διαφοροποιεί από τις σειρές που μέχρι σήμερα χαρακτηρίζαμε ως οικογενειακές κωμωδίες.

Η Ευγενία Σαμαρά είναι μία μαμά σε απόγνωση στο «Έχω παιδιά» - Η πρεμιέρα της πιο cool κωμωδίας

Είχε γρήγορη πλοκή και εναλλαγές, με τα δύο παιδιά της Σάρας και του Μιχάλη (Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κόλτσης), να μας κερδίζουν επίσης με τη φυσικότητα και το ταλέντο τους.

https://www.instagram.com/reel/DA8j4O9Ihcw/

Ιδιαίτερος ο ρόλος της Αθηνάς Οικονομάκου, ως η σνομπ νεόπλουτη αδελφή της Σάρας, που θεωρεί πολύ μίζερη την οικογενειακή καθημερινότητα της και ασχολείται με κάθε τι που είναι της μόδας και πρωτοποριακό. Παρά τα λιγοστά αρνητικά σχόλια στο Χ, πως αυτοσχεδιάζει και δεν της πηγαίνει η κωμωδία, πιστεύω το αντίθετο. Έδειξε ότι τα καταφέρνει. Ας αφήσουμε την τοξικότητα κατά μέρος. Ας δώσουμε μία ευκαιρία σε κάτι νέο.

Η γενιά του pilates, του κάθε τι πρωτοποριακού που αφορά στην ανατροφή των παιδιών ακόμη και αν είναι ανούσιο, των social media, του «διαβάστηκε», ο looser φίλος του Μιχάλη που υποδύεται ο Λάμπρος Φισφής, η φεμινίστρια νονά των παιδιών και η γιαγιά που κάνει όλα τα χατίρια των παιδιών (Μπέσσυ Μάλφα) δημιούργησαν μία ευχάριστη και διασκεδαστική σειρά.

Θύμισε σε κάποια σημεία το Σόι σου.

https://www.instagram.com/reel/DBGvmi6pEE-/

Το κοινό στο X «καλωσόρισε» και συμπόνησε αρκετά τους νέους γονείς και αρκετοί ταυτίστηκαν. Αυτή η ταύτιση είναι ένα καλό δείγμα για τη συνέχεια.

Πολύ έξυπνη η προσθήκη των bloopers στο τέλος του επεισοδίου, με τις γκάφες και τα γέλια των ηθοποιών στα γυρίσματα.

DPG Network