Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει το total denim: Βρήκε το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που ταιριάζει σε όλες

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευγενία Σαμαρά λατρεύει το total denim: Βρήκε το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που ταιριάζει σε όλες

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Είναι η γραμμή που κολακεύει κάθε γυναίκα και πρέπει να δοκιμάσεις και εσύ αυτό το φθινόπωρο.

Νέα τηλεοπτική αρχή για την Ευγενία Σαμαρά που το 2024 άφησε μετά από τρία χρόνια πίσω της την αγαπημένη Στέλλα του Σασμού, η οποία τελικά είχε αισιόδοξο τέλος, βρίσκοντας τον έρωτα της ζωής της. Σειρά έχει τώρα μια πιο προσγειωμένη προσωπικότητα, μία νέα μαμά στη σειρά του MEGA «Έχω παιδιά» με την οποία αναμένεται να ταυτιστεί φέτος μεγάλος μέρος της ελληνικής κοινότητας των μαμάδων. Η ίδια βρέθηκε στο μεγάλο κανάλι που είναι η τηλεοπτική της στέγη για φέτος και πιο συγκεκριμένα στον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι».

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το ελαστικό παντελόνι που θα αντικαταστήσει το τζιν σου -Ό,τι πιο άνετο

Photo-shared-by-Evgenia-Samara-on-October-05-2024-tagging-@stefanialymperopoulou-@thanosvogiatzis-and-@xamogelakaipali.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-forema-kai-foysta..jpg

Εννοείται ότι η συζήτηση κινήθηκε κυρίως γύρω από τα επαγγελματικά της Ευγενίας, αν και οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο με τους fans να έχουν εντοπίσει κοινές φωτογραφίες των δύο ηθοποιών σε ταξίδι τους στα Γιάννενα. Οι ίδιοι βέβαια δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι, αλλά μάλλον μιλάμε για μία νέα σχέση.

https://www.instagram.com/p/C_gTb-cOZuI/

Η Ευγενία συνεχίζει επίσης και το τηλεπαιχνίδι «Switch» στην ΕΡΤ1 αλλά και τις συνεργασίες της στο Instagram, αφού η ίδια είναι ένα από τα αγαπημένα fashion girls του χώρου και επιλέγει συχνά ελληνικά brands για τις εξόδους και τις επίσημες εμφανίσεις της.

Ευγενία Σαμαρά: Το ψηλόμεσο τζιν της είναι το αγαπημένο παντελόνι του φθινοπώρου.

Ένα τζιν που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες είναι το ψηλόμεσο τζιν με τα wide leg μπατζάκια που μακραίνει και κάνει τη σιλουέτα αυτόματα πιο λεπτή. Και η Ευγενία μπορεί να μην έχει ανάγκη να κρύψει καμία ατέλεια, αλλά ξέρει τα πιο έξυπνα fashion tips και εννοείται ότι τα εφαρμόζει κιόλας.

6Z3A7800.jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Έτσι σε πρόσφατη έξοδό της στο θέατρο την είδαμε με το τέλειο ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα matching denim γιλέκο και μία μαύρη ζώνη, ενώ από κάτω φόρεσε ένα ζευγάρι παπούτσια με άνετο πάτο τύπου πλατφόρμα.

6Z3A7802.jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Ένα denim to denim look που μπορείς να φορέσεις και εσύ από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις είτε με ένα μικρό πολύχρωμο τσαντάκι το βράδυ, είτε με μία μεγάλη τσάντα το πρωί.

Κανένα σακάκι -Το flannel shirt είναι το πρώτο πανωφόρι που θα χρειαστείς τον Οκτώβριο

Shop the look:

DPG Network