Η Ευγενία Σαμαρά έχει σκεφτεί τη μητρότητα όμως μία σκέψη που την κρατά πίσω μοιάζει πολύ οικεία

Η Ευγενία Σαμαρά έχει σκεφτεί τη μητρότητα όμως μία σκέψη που την κρατά πίσω μοιάζει πολύ οικεία

Μπροστά σε μία νέα τηλεοπτική πρόκληση που τη θέλει μητέρα δύο παιδιών, η Ευγενία Σαμαρά μοιράζεται τις σκέψεις της σχετικά με την εκτός οθόνης πραγματικότητα.

Αφήνοντας πίσω της τρία χρόνια συμμετοχής σε δράμα, η Ευγενία Σαμαρά «πετά» από πάνω της τον Σασμό και περνά (με μεγάλη ανυπομονησία) στην κωμωδία. Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη αλλαγή στη φετινή τηλεοπτική της πραγματικότητα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν η δημοφιλής ηθοποιός και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη νέα επαγγελματική της πρόκληση και τη σχέση που μπορεί να έχει αυτή και στα... εξωεπαγγελματικά της.

Η Ευγενία Σαμαρά έχει παιδιά και μάλιστα δύο

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν βρίσκει την ηθοποιό πρωταγωνίστρια στην κωμική σειρά του Mega με τίτλο «Έχω παιδιά». Στο πλευρό της, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, ο οποίος, για την ιστορία, στην πραγματική ζωή είναι επίσης χωρίς παιδιά.

Η ιστορία του Μιχάλη και της Σάρα λοιπόν, και των δύο παιδιών τους, είναι η σειρά. Δύο νέοι γονείς που προσπαθούν να ανταπεξέλθουν με χιούμορ σε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα που έχουν με τα δύο τους παιδιά και θα καταρρίψουν όλους τους μύθους για τον τέλειο γονιό, τον υποδειγματικό σύζυγο, τον άψογο επαγγελματία. Η καριέρα και η οικογένεια είναι μία καθημερινή μάχη. Με πολλά απρόβλεπτα.

Η Ευγενία Σαμαρά είναι μία μαμά σε απόγνωση στο «Έχω παιδιά» - Η πρεμιέρα της πιο cool κωμωδίας

Χτύπησε το «καμπανάκι» #νοτ

Με αφορμή αυτό τον νέο ρόλο της, λοιπόν, ήρθαν και οι ερωτήσεις που αφορούν στο κατά πόσο αυτό το γνωστό «καμπανάκι» της μητρότητας έχει χτυπήσει, ή χτυπάει τώρα για την Ευγενία Σαμαρά.

Φαίνεται λοιπόν, πως η ηθοποιός δεν το σκεφτόταν από μικρή το να γίνει μητέρα, όμως δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι το έχει σκεφτεί.

«Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το καμπανάκι, δεν έχω αισθανθεί ότι τώρα το νιώθω 100% να γίνει. Είναι πάντα στο μυαλό μου το αν θέλω, το πόσο θέλω. Άλλες φορές είμαι πιο κοντά, άλλες φορές φεύγω πιο μακριά», είπε η Ευγενία Σαμαρά, τονίζοντας όμως πως, τελικά, είναι κάτι πολύ προσωπικό και παραδέχτηκε πως πιστεύει ότι πρέπει να υπάρχει μία φοβία.

«Πρέπει μέσα μου να ξεπεράσω αυτήν τη φοβία για να το κάνω και η φοβία έγκειται και στο πόσο θα αλλάξει η ζωή μου και στην ευθύνη. Περνάω από διάφορες φάσεις, νομίζω ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό», εξήγησε η Ευγενία Σαμαρά μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου και είναι σίγουρο πως πολλές γυναίκες θα αναγνωρίσουν δικά τους αισθήματα σε αυτά τα λόγια.

Και είναι ΟΚ να συμβαίνει αυτό. Δεν είναι υποχρεωτικό, ούτε και φυσιολογικό, εδώ που τα λέμε, να έχουν όλες οι γυναίκες «στο τσεπάκι τους» το μητρικό ένστικτο ή το όνειρο να γίνουν μάνες. Και δεν πειράζει. Αρκεί (και σε αυτή την περίπτωση, όπως και σε τόσες άλλες) να ξέρει ο καθένας τι του γίνεται.

Η αλλαγή στην προσωπική ζωή της Ευγενίας Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά υπήρξε για πολλά χρόνια ζευγάρι με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, με τον οποίο είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Εκδρομή». Οι δυο τους ωστόσο, πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους την άνοιξη του 2023.

Αν και η ίδια ήταν πολύ εξωστεφής όσο ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Ποιμενίδη, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες τους στα social media και μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση τους, φαίνεται ότι στην επόμενη σχέση της κρατά τα πράγματα πολύ πιο προσωπικά.

Σαμαρά - Παπασπηλιόπουλος: Oι πρώτες κοινές διακοπές τους στα Ιωάννινα «προδόθηκαν» με μια ανάρτηση

Οι φήμες, που άτυπα έχουν επιβεβαιωθεί, όμως τυπικά όχι, θέλουν την ηθοποιό ζευγάρι με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες χώρισε επίσης από τη Μαρίζα Ρίζου, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια.

DPG Network