Το νυφικό της Μαρίας Κίτσου στο Grand Hotel και η απορία του Χ: Κυβέλη και Χρόνης υποψήφιο ζευγάρι;

Κατερίνα Μπούσιου

Τα ωραιότερα plot twist στις τηλεοπτικές σειρές που γίνονται στα ξαφνικά, είναι τα ζευγάρια που προκύπτουν, ενώ φαινομενικά δεν ταιριάζουν. Μετά την τρυφερή σκηνή Νικήτα και Πελαγίας, Κυβέλη και Χρόνης αντάλλαξαν πονηρές ματιές στο Grand Hotel. 

Μία κατά βάση δραματική σειρά όπως είναι το Grand Hotel, έχει και κάποια χαριτωμένα στοιχεία, από εκείνα που δεν χρειάζονται πολλές επεξηγήσεις και την κάνουν ακόμη καλύτερη. Μία από αυτές ήταν μία σκηνή ανάμεσα στη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, που μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο στο μέλλον, ενώ ένα άλλο ζευγάρι, ήδη κέρδισε την αγάπη του κοινού.

Και όλα αυτά, ενώ ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι, κυκλοφορεί ανενόχλητος.

Τι κοινό έχει η Αλίκη και η Ελένη Σταμίρη;

Το ότι είναι τόσο παρατηρητικοί κάποιοι φανς των ελληνικών σειρών κάνει τα σχόλια στα social media ακόμη καλύτερα. Όσοι βλέπουν το Grand Hotel, είχαν ξεχωρίσει από παλαιότερα, ένα ζευγάρι που έχει συναισθηματικό υπόβαθρο και μία υπέροχη σχέση, ως φίλοι. Η Πελαγία (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) και ο Νικήτας (Περικλής Σιούντας) χθες έδωσαν και πάλι ρεσιτάλ ερμηνείας.

Το Grand Hotel αποκαλύπτει τα μυστικά του: Μία δολοφονία οδηγεί την Κυβέλη στην κατάρρευση

Πονεμένοι και οι δύο, ταιριάζουν στην καλοσύνη και αναζητούν και οι δύο την ελπίδα στο σκοτάδι τους. Το κοινό τους λάτρεψε για μία ακόμη φορά.

Όπως λάτρεψε ένα από τα πιο χαριτωμένα στιγμιότυπα. Ο Χρόνης για να στήσει ενέδρα στον δολοφόνο βρέθηκε στο τραπέζι της Κυβέλης στο δείπνο, άρχισαν να ανταλλάσουν ματιές και όλοι αναρωτήθηκαν: «Βρε, λες Λαμπρόγιαννη και Σκιαδαρέσης να γίνουν ζευγάρι;». Και γιατί όχι;

Φυσικά κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν προβλέπεται. Η Κυβέλη κάνει τα πάντα για να μην είναι ο αστυνόμος στο ξενοδοχείο της. Μόνο που θα τον βλέπει συνέχεια μπροστά της στα επόμενα επεισόδια, όπου θα έχουμε και τη σύλληψη του Ρήγα.

Και επειδή μιλήσαμε για την παρατηρητικότητα του κοινού, κάποιοι ανακάλυψαν και μία σύμπτωση που αφορά το στιλιστικό κομμάτι της σειράς. Η Καλλιόπη Χάσκα φορούσε χθες ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα, που σε κάποιους κάτι θύμισε.

Μα φυσικά ήταν το νυφικό που είχε φορέσει η Μαρία Κίτσου ως Ελένη Σταμίρη στον γάμο της με τον Σέργιο Σεβαστό στο πρώτο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες και λίγο πριν τον δολοφονήσει. Συμβαίνουν αυτά τα μικρολαθάκια στις σειρές εποχής με τα βεστιάρια. Τι, να μην αξιοποιηθούν τα παλιά;

Στο σημερινό επεισόδιο μη χάσεις την τρυφερή στιγμή του Τάσου Νούσια με τον Γιάννη Κουκουράκη, ως θείος και ανιψιός που επιτέλους αποκαλύπτονται. Οι δυο τους στη συνέχεια θα γίνουν σύμμαχοι, μέχρι να βρεθεί η Βασιλική.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης