Η Αγγελική Νικολούλη θυμάται τα 30 χρόνια Φως στο Τούνελ: Οι υποθέσεις και η επιστροφή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αγγελική Νικολούλη θυμάται τα 30 χρόνια Φως στο Τούνελ: Οι υποθέσεις και η επιστροφή της

Όλα στα κόκκινα, ξανά. Το Φως στο Τούνελ επιστρέφει αυτή την Παρασκευή στις 18/10 στο Mega στη γνώριμη ώρα και μέρα που καθιέρωσε η Αγγελική Νικολούλη στην ελληνική τηλεόραση. 

Είναι η αγαπημένη «Αγγέλω» στα social media για τους φανς της και για όλους εμάς τους υπόλοιπους, η Αγγελική Νικολούλη είναι μία γυναίκα - σύμβολο της ελληνικής τηλεόρασης και δημοσιογραφίας. Φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια Φως στο Τούνελ και τη δική της καριέρα δεν μπορούν να την ανταγωνιστούν, ακόμη και συνάδελφοί της από το εξωτερικό.

Λίγο πριν από τη νέα της πρεμιέρα, αυτή την Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει ένα γενέθλιο φως στις υποθέσεις και τους γρίφους που έλυσε και στα πρόσωπα που σημάδεψαν όχι μόνο την εκπομπή, αλλά και τη ζωή της.

Όλα στα κόκκινα ξανά

Όταν ξεκίνησε το Φως στο Τούνελ πριν από 30 χρόνια, η Αγγελική Νικολούλη, έκανε μία μεγάλη προσπάθεια, για να δημιουργήσει ένα νέο τηλεοπτικό είδος, για να καθιερώσει το αστυνομικό ρεπορτάζ και την έρευνα, στη δομή μίας ολοκληρωμένης εκπομπής.

Η Αγγελική Νικολούλη με νέο look, κάνει comeback για 30η σεζόν στο Φως στο Τούνελ

Ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα που τελικά μόνο εκείνη μπορούσε να το καταφέρει. Αυτές οι έρευνες θέλουν χρόνο, μέθοδο, συνεργάτες ικανούς και συχνά και ρίσκο.

Όλες αυτές οι εκατοντάδες υποθέσεις που διαχειρίστηκε τηλεοπτικά, ήταν περίπλοκες και δύσκολες. Δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της, συνάντησε κλειστές πόρτες, κινητοποίησε η ίδια τις αρχές για να συλληφθούν οι ένοχοι, συνέχισε ακόμη και δικαστικά τον αγώνα της για τη δικαίωση των θυμάτων.

Βρήκε όσους είχαν εξαφανιστεί και χαιρόταν πραγματικά όταν έφτανε η στιγμή που κάποιος από τους ρεπόρτερ της, της ανακοίνωνε στον αέρα, πως το άτομο που αναζητούσαν βρέθηκε και ήταν καλά στην υγεία του. Πολλές φορές λύγισε συναισθηματικά και το μοιράστηκε μαζί μας. Δεν σταμάτησε όμως ποτέ.

https://www.instagram.com/reel/DAoOHEPoFMP/

Υπάρχουν και υποθέσεις που δεν τις εγκαταλείπει, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ο Άλεξ και ο Μάριος Παπαγεωργίου είναι δύο από αυτές.

Λίγο πριν κάνει την 30η πρεμιέρα της, το Mega και η Αγγελική Νικολούλη ξαναθυμήθηκαν αυτές τις υποθέσεις, κάνοντας και τις σχετικές αναρτήσεις από το προφίλ τους στο Instagram. Δεν τις κομίζει όμως η δημοσιογράφος μόνο ως τις επιτυχίες της καριέρας της, αλλά ως προσωπικά δυνατά της βιώματα. Ποτέ δεν καυχήθηκε με έπαρση για όσα κατάφερε, όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοί της, έχοντας το 1/20 της δικής της πορείας.

Και εκτός από την επιτυχία στην τηλεθέαση, ας μη ξεχνάμε ότι κάθε Παρασκευή βράδυ το #fosstotounel είναι Νο1 trend. Με θεατές όλων των ηλικιών, να σχολιάζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια από όσα βλέπουν και όσα ακούν από εκείνη. «Ξέρεις τον δολοφόνο, σε περιμένουμε».

DPG Network