Grand Hotel: Η αποκάλυψη ενός μεγάλου έρωτα, ενώ η Αλίκη και ο Πέτρος οδηγούν τον Ρήγα στη φυλακή

Κατερίνα Μπούσιου

«Ζει έναν φανταστικό, αγνό έρωτα η Αλίκη» εξομολογήθηκε η Καλλιόπη Χάσκα στη συνέντευξη της στο The2Night Show, αποκαλύπτοντας το τι θα συμβεί στο Grand Hotel. 

Βρισκόμαστε προς την τελική ευθεία πριν εμφανιστεί στα ξαφνικά, το πρόσωπο με το οποίο ασχολούμαστε από την πρεμιέρα του Grand Hotel, δηλαδή η Βασιλική και αδελφή του Πέτρου. Η σειρά με τις συνεχείς αλλαγές στην πλοκή, τα μυστήρια και τα ερωτηματικά, έχει καταφέρει τις τελευταίες μέρες να γίνει η αγαπημένη των τηλεθεατών.

Η Καλλιόπη μαρτύρησε το πώς θα νιώσει η Αλίκη για τον Πέτρο - Η σύλληψη του Ρήγα

Μία άλλη Καλλιόπη και όχι η Καλλιόπη Χάσκα που υποδύεται την Αλίκη στο Grand Hotel, θα είναι η αιτία για να αλλάξουν ξανά όλα στα επόμενα επεισόδια. Εκείνη τραυμάτισε την αδελφή της, αλλά κάποιος άλλος, τη δολοφονεί.

Το νυφικό της Μαρίας Κίτσου στο Grand Hotel και η απορία του Χ: Κυβέλη και Χρόνης υποψήφιο ζευγάρι;

Αυτός ο νέος φόνος, φέρνει σε απόγνωση τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση ως Χρόνη, γιατί δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει σε αυτή τη σειρά με τόσες διαφορετικές δολοφονίες. Ο Ιορδάνης είναι ο κεντρικός ύποπτος για αυτή τη δολοφονία γιατί την είχε απειλήσει, αλλά τελικά μπλεγμένος και φυλακισμένος θα βρεθεί ο Ρήγας.

Η Αλίκη και ο Πέτρος είναι αποφασισμένοι μέσα στην τρικυμία των γεγονότων, να καταγγείλουν τον Ρήγα στην αστυνομία, γνωρίζοντας πια, πως διατηρούσε σχέση με τη Βασιλική. Ένα κολιέ που θα χαθεί και θα βρεθεί θα ενοχοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Είναι λίγο πριν ο βοηθός του Ρήγα προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Πέτρο και τον σώσει την τελευταία στιγμή, η Βασιλική. Έτσι επανεμφανίζεται στη σειρά.

Θα υπάρξουν και άλλες παράλληλες ιστορίες που θα μας απασχολήσουν, αλλά αν αναρωτιέσαι πώς μέσα από ένα τέτοιο περιβάλλον κατορθώσουν να γίνουν ζευγάρι, ο Πέτρος και η Αλίκη, να σε ενημερώσω, πως αυτό θα συμβεί μετά τον θάνατο της Βασιλικής.

Μετά το απόλυτο δράμα, έρχεται η ευτυχία για τον Γιάννη Κουκουράκη. Το πώς θα νιώσει η Αλίκη, μας το αποκάλυψε η Καλλιόπη Χάσκα, μιλώντας χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The2Night Show. Αρχικά μας δήλωσε ενθουσιασμένη για τον φετινό της ρόλο μετά από εκείνον της Μεταξία στη Μάγισσα, αλλά και για την εμπειρία του Grand Hotel: «Είναι σαν παλιό νουάρ η σειρά. Ο δικός μου χαρακτήρας, ζει έναν φανταστικό έρωτα, που είναι αυτός ο pure, ο αγνός, ο εφηβικός, αυτός που σου παίρνει τα μυαλά».

Καταλαβαίνεις απόλυτα φαντάζομαι, το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Ωστόσο, πάντα υπάρχει ο απρόβλεπτος παράγοντας του Ρήγα. Όταν βγει από τη φυλακή, δεν θα αφήσει την Αλίκη. Θα πιέζει διαρκώς την Κυβέλη να επισπεύσει τις διαδικασίες και να πιέσει την κόρη της για να τον παντρευτεί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης