Ο ένοχος στη Διάφανη Αγάπη βρίσκεται ανάμεσά τους: Οι φίλοι που πρόδωσαν τον Στέφανο

Κατερίνα Μπούσιου
Ο ένοχος στη Διάφανη Αγάπη βρίσκεται ανάμεσά τους: Οι φίλοι που πρόδωσαν τον Στέφανο
GEORGE XANTHINAKIS

Η σειρά επανέρχεται σε νέα μέρα μετάδοσης. Από σήμερα στη Διάφανη Αγάπη ξεκινά το «κυνήγι» του δολοφόνου, που είναι πολύ πιο κοντά από όσο μπορεί κανείς να φανταστεί. 

Η μεταφυσική πορεία του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, τώρα ξεκινά και από σήμερα και όλοι οι υπόλοιποι που τον αγαπούσαν εν ζωή στη Διάφανη Αγάπη, θα ενδιαφερθούν να βρουν την απάντηση στο ερώτημα της δολοφονίας του και να οδηγηθεί ο ένοχος στη δικαιοσύνη. Ο οποίος όμως είναι ανάμεσά τους.

Η Άννα Μάσχα μπαίνει επίσης στη σειρά για να βοηθήσει και εκείνη έμμεσα με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο σε αυτή την έρευνα.

Οι 3 βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Στέφανου

Η Διάφανη Αγάπη από σήμερα θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 22.30, μετά τη προβολή του Τιμωρού. Η νέα αλλαγή μέρας προβολής συμπίπτει και με τις γενικότερες αλλαγές που θα δούμε στη μίνι σειρά του Alpha, που μας έκανε εντύπωση από το 1ο επεισόδιο. Αρχής γενομένης της κηδείας του, την οποία «παρακολουθεί» και ο ίδιος ως φάντασμα.

Η Διάφανη Αγάπη επιστρέφει με ένα ακόμη μυστήριο: Το τρίτο πρόσωπο και ένα «πνεύμα»

Θα έχει όμως, όπως ήδη σε έχω ενημερώσει και μία συνάντηση. Ένα «πνεύμα» είναι εκείνο που θα εμφανιστεί μπροστά του. Είναι ο Ιάσωνας Βεργής, επίσης νεκρός. Υπήρξε εγκληματίας κατά το παρελθόν, αλλά σε μία συμπλοκή κάποιος τον πυροβόλησε και πέθανε. Τώρα εμφανίζεται στον Στέφανο την ώρα της κηδείας του, για να του παρέχει βοήθεια. Και εκείνος κυκλοφορεί ως αόρατος όπως εκείνος.

Ο Νίκος Ψαρράς ως Νίκος Ραγκούσης, διοικητής του τμήματος και πιστός φίλος του Στέφανου, παίρνει την απόφαση να ξεκινήσουν οι έρευνες για τη δολοφονία του. Όλοι κινητοποιούνται για να βρουν στοιχεία, για να βρουν και ποιοι ήταν οι μυστηριώδεις πληροφοριοδότες του Στέφανου, που τον οδήγησαν εκείνο το βράδυ στο εργοστάσιο που βρισκόταν το κύκλωμα των ναρκωτικών.

https://www.instagram.com/p/DBYgVFogUrd/

Κάποιοι κάτι κρύβουν παραπάνω, όμως σε αυτή την υπόθεση. Στο στόχαστρο από σήμερα μπαίνει τόσο ο πατέρας της Άννας που δεν καθόλου δεν συμπαθούσε τον γαμπρό του, όσο και ο συνάδελφός του Σπύρος (Μιχάλης Οικονόμου) ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα σήμερα στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Αρχίζει σαν ένας πολύ συνηθισμένος, τυπικός άνθρωπος, αστυνομικός στο επάγγελμα και αυτά που αποκαλύπτονται στη συνέχεια είναι συντριπτικά».

Εντάξει, ήδη ξέρουμε πως ετοιμάζεται να δολοφονήσει και την Άννα. Αλλά ποιος τους δίνει εντολές;

Η απίστευτη εξέλιξη στη Διάφανη Αγάπη: Το σχέδιο δολοφονίας της Άννας από στενό φίλο του Στέφανου

Εκείνη που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη συνέχεια, είναι η Άννα Μάσχα. Είναι η χαμένη μητέρα της Φωτεινής - της νεαρής μαθήτριας που είναι και η μόνη που βλέπει κανονικά τον Στέφανο και όχι ως φάντασμα - και η οποία την ξαναβρίσκει μετά από χρόνια.

diafaniagapi_masxa.jpg

Την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν μικρή και τώρα η Ελένη Δάμπαση όπως είναι το όνομά της, επιστρέφει στη ζωή της. Μπορεί και εκείνη όμως να δει τον Στέφανο, καθώς είναι μέντιουμ και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Και οι δύο θα τον βοηθήσουν να βρει την αλήθεια. Να σου δώσω και μία πληροφορία: Μπορεί να τον βρει πρώτη από όλους τελικά.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, ο πρώην αστυνομικός, έχει χάσει την αλαζονεία που είχε στην ανθρώπινή του διάσταση και θα είναι πιο διορατικός, για να δει ποιος τελικά τον πρόδωσε. Να καταλάβει όσα δεν καταλάβαινε, όταν ήταν εν ζωή.

Ανάμεσα στους υπόπτους, υπάρχει και μία γυναίκα στο τμήμα του, η Στέλλα Καραθάνου, η οποία παρόλο που τον θρήνησε, μας δείχνει το διαφορετικό της πρόσωπο για τη συνέχεια. Είναι και εκείνη μπλεγμένη σε κάποιο άλλο κύκλωμα;