Η Διάφανη Αγάπη επιστρέφει με ένα ακόμη μυστήριο: Το τρίτο πρόσωπο και ένα «πνεύμα»

Κατερίνα Μπούσιου
Η Διάφανη Αγάπη επιστρέφει με ένα ακόμη μυστήριο: Το τρίτο πρόσωπο και ένα «πνεύμα»
NDP Photo Agency

Μία κηδεία, μία εγκυμοσύνη και πολλά ερωτηματικά στη Διάφανη Αγάπη. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ζει και το «δράμα» της κηδείας του. 

Με μία μικρή διακοπή - λόγω μετάδοσης ποδοσφαιρικού αγώνα - η Διάφανη Αγάπη επιστρέφει αυτή την Κυριακή για να μας συστήσει νέους χαρακτήρες και νέα δεδομένα.

Ένας άντρας και δύο γυναίκες εμφανίζονται στη μεταφυσική πραγματικότητα του Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη.

Μία βοήθεια από το παρελθόν για τον οργισμένο Στέφανο

Η Διάφανη Αγάπη, η πολλά υποσχόμενη σειρά θα συνεχίσει με το 3ο της επεισόδιο αυτή την Κυριακή (20/10) στον Alpha και πλέον θα κλείσει ένα κεφάλαιο που αφορά στον θρήνο γύρω από τη δολοφονία του Στέφανου.

Μας κατέπληξε και ως φάντασμα στη Διάφανη Αγάπη ο Στέφανος: Η σκηνή της Άννας «λύγισε» το κοινό

Ο ίδιος, θα δει την κηδεία του. Και εκτός από την Άννα, θα παρατηρεί τους πρώην συναδέλφους και φίλου του για να καταλάβει αν κάποιος από εκείνους του δείξει ένα σημάδι, ένα στοιχείο που να τον κάνει να τους υποπτευθεί.

Στη μεταφυσική πραγματικότητα στην οποία όμως ζει, ένα «πνεύμα» είναι εκείνο που θα εμφανιστεί μπροστά του. Είναι ο Ιάσωνας Βεργής, επίσης νεκρός. Υπήρξε εγκληματίας κατά το παρελθόν, αλλά σε μία συμπλοκή κάποιος τον πυροβόλησε και πέθανε. Τώρα εμφανίζεται στον Στέφανο την ώρα της κηδείας του, για να του παρέχει βοήθεια. Και εκείνος κυκλοφορεί ως αόρατος όπως εκείνος.

Εντάξει, είναι λίγο τραβηγμένο όλο αυτό ως σενάριο, αλλά θα έχει ενδιαφέρον. Παραμένει όμως και η Φωτεινή προς βοήθεια του Στέφανου. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Μόλις προσπαθεί να τον αποφύγει, εκείνος εμφανίζεται μπροστά της.

Διάφανη Αγάπη: Το πρωταγωνιστικό ντουέτο επιβεβαιώνει το spoiler που έχεις ακούσει κι εσύ

Την ίδια στιγμή η Άννα βρίσκεται μπροστά σε ένα αίνιγμα, όταν της δοθούν από την αστυνομία τα προσωπικά του αντικείμενα. Τυπικά δεν είχαν πάρει διαζύγιο, άρα μπορεί νόμιμα να τα πάρει. Της δημιουργείται η υποψία πως μία άλλη γυναίκα βρισκόταν στη ζωή του, μετά τον χωρισμό τους. Ήταν το τρίτο πρόσωπο, ή κάτι άλλο; Μήπως μία πληροφοριοδότης; Για το κύκλωμα το οποίο και τελικά τον σκότωσε;

https://www.instagram.com/p/C9gAjU8oiXt/

Η Άννα όπως ήδη σου έχω πει αντιμετωπίζει όμως μεγαλύτερο κίνδυνο. Ο Σπύρος (Μιχάλης Οικονόμου) και πρώην συνεργάτης του Στέφανου, πιέζεται από το κύκλωμα, να τη σκοτώσει. Δεν θα τα καταφέρει.

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, στην κοινή συνέντευξη με τον Νίκο Ψαρρά στη Ναταλία Γερμανού πριν από λίγες μέρες, είχε μιλήσει για τον τηλεοπτικό του θάνατο, λέγοντας πως ήταν προδοσία εκ των έσω. Από το τμήμα του δηλαδή. Μόνο που σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, δεν είναι ο Σπύρος, εκείνος που τον πρόδωσε.

https://www.instagram.com/p/C9m_f34IIOv/

Υπάρχει μία ακόμη γυναίκα που όπως εικάζεται έμαθε την πληροφορία για την ενέδρα που ετοίμαζε ο Στέφανος στον αρχηγό του κυκλώματος και την διοχέτευσε εκεί που έπρεπε.

Ο Νίκος Ψαρράς ως διοικητής, έχει και εκείνος τις υποψίες του για τους συνεργάτες του και από εκεί θα ξεκινήσει η έρευνα του. Πιστεύει πως έχει κάνει λάθος, αλλά στη συνέχεια κάποια στοιχεία που θα έρθουν στα χέρια του, θα τον κάνουν να σκεφτεί διαφορετικά.

DPG Network