3 σημαντικές και αιφνίδιες αλλαγές στη Γη της ελιάς μαζί με έναν νέο και ανέλπιστο έρωτα

Κατερίνα Μπούσιου
3 σημαντικές και αιφνίδιες αλλαγές στη Γη της ελιάς μαζί με έναν νέο και ανέλπιστο έρωτα

Αυτά τα σημαντικά γεγονότα στη Γη της ελιάς κάνουν τη σειρά να αποκτά νέο ενδιαφέρον, σε μία προσπάθεια να αποκτήσει μεγαλύτερη τηλεθέαση και λόγω του ανταγωνισμού. 

Με ταχύτητα φωτός αλλάζουν οι συνθήκες στη Γη της ελιάς και το μείζον από όλα τα ζητήματα στην υπόθεση είναι ο σοβαρός τραυματισμός της Αριάδνης, της τηλεοπτικής κόρης του Πασχάλη Τσαρούχα και της Αντιγόνης Κουλουκάκου.

Και εκεί που έχουμε την επιστροφή της Λυδίας Κονιόρδου από την Ιταλία, έχουμε τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Νίκου Γαλανού.

Ο σοβαρός τραυματισμός της Αριάδνης και το φλερτ

Μεταξύ ζωής και θανάτου θα κινηθούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς, καθώς το καρτέρι θανάτου στην Αριάδνη, θα την οδηγήσει σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Ο Στάθης και η Ιουλία, πανικοβάλλονται. Αυτός ο γάμος, ας γραφτεί στα τηλεοπτικά χρονικά πλέον ως ο πιο άτυχος.

Ο έρωτας που όλοι περίμεναν στη Γη της ελιάς: Βασιλική και Μιλτιάδης είναι το νέο ζευγάρι της σειράς

Πριν συμβεί το δυσάρεστο γεγονός το ζευγάρι έγινε αντιληπτό από τον Πότη και την Άννα οπότε καταλαβαίνεις, ότι ο νέος δεσμός θα διαδοθεί παντού στη Μάνη. Σε λίγο διάστημα δεν θα είναι ο μόνος. Ο Μιχάλης Χατζής, δηλαδή ο Στέφανος Μιχαήλ και η γιατρός Αφροδίτη θα γίνουν ζευγάρι. Όπερ και σημαίνει πως ο Βασίλης Μίχας θα μείνει μόνος του. Ούτε με την Αριάδνη, ούτε με την Αφροδίτη.

gi.jpg

Η Λυδία Κονιόρδου, η οποία για κάποια επεισόδια έλειπε από τη σειρά, επιστρέφει ως Μαργαρίτα στη Μάνη και εκείνη έχει να αντιμετωπίσει τον ξυλοδαρμό της Θοδώρας από τον σύντροφό της.

Η Λυδία Κονιόρδου είναι η «μαμά» της Angelina Jolie στην ταινία Maria και μίλησε για την εμπειρία

Και ενώ αυτή επιστρέφει, ο Νίκος Γαλανός ως Ισίδωρος, εξαφανίζεται. Όλοι νομίζουν ότι βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους. Όμως χάνουν επαφή μαζί του. Δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και κανείς δεν έχει λάβει κάποιο μήνυμα από εκείνον. Είναι η απαγωγή για την οποία και ο ίδιος ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξή του. Αυτή η ταλαιπωρία θα κρατήσει για αρκετό καιρό την οικογένεια των Βρεττάκων σε μεγάλη ανησυχία.

https://www.instagram.com/p/DAajb1nssUY/

Αυτές οι αλλαγές στο σενάριο όπως καταλαβαίνεις, γίνονται για να τονωθεί λίγο και η σειρά στο prime time, η οποία φέτος στην 4η σεζόν της, δέχεται μία μεγάλη επίθεση από τις άλλες σειρές, κυρίως τις νεότερες.

DPG Network