Πάστα σκόρδου: Πώς να φτιάξεις την πιο γευστική «αλοιφή»

Νικόλας Σακελλαρίου
Πάστα σκόρδου: Πώς να φτιάξεις την πιο γευστική «αλοιφή»

Ο Νικόλας Σακελλαρίου μας δίνει τη δική του εκδοχή.

Υλικά

6 ολόκληρα κεφάλια Σκόρδο

2 κουτ. σούπας Ξύδι

½ φλιτζ. Ελαιόλαδο

αλάτι

IMG_3240.jpeg

Εκτέλεση

Κόβετε ελάχιστα από την κορυφή της κεφαλής του σκόρδου και τυλίγετε τα σκόρδα μέσα σε αλουμινόχαρτο.

Στη συνέχεια ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 με 60 λεπτά.

Κατόπιν, πιέζετε τα σκόρδα σε ένα μπόλ ώστε να βγει η λιωμένη ψίχα τους και προσθέτετε, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Ανακατεύετε πολύ καλά και αποθηκεύετε σε αποστειρωμένο βαζάκι. Αποθηκεύετε στο ψυγείο για 3 μήνες περίπου.

Bρες με: nikolas_sakellariou (@nikolas_sakellariou) TikTok | Watch nikolas_sakellarious Newest TikTok Videos

Nikolas Sakellariou (@nikolas_sakellariou) • Instagram photos and videos

Nikolas Sakellariou (@nikolas_sakellariou) • Instagram photos and videos