Από τους Ολυμπιακούς στο OnlyFans: Πώς βγάζουν χρήματα οι κορυφαίοι αθλητές;

AP Photo/Dmitri Lovetsky

Χάρη στον λογαριασμό τους στο OnlyFans κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Προφανώς το να παίρνεις το χρυσό μετάλλιο δεν σου φέρνει πάντα τις επιθυμητές απολαβές. Οι λογαριασμοί που έχουν οι αθλητές στο OnlyFans είναι ίσως η μεγαλύτερη απόδειξη.

Αν και διαφέρει από χώρα σε χώρα, οι Ολυμπιονίκες δεν πληρώνονται απαραίτητα όσο θα περίμενε κανείς ότι θα πληρώνονταν επειδή είναι οι καλύτεροι των καλύτερων στο άθλημα της επιλογής τους. Ωστόσο, πολλοί αθλητές έχουν στραφεί σε ιστότοπους όπως το OnlyFans για περισσότερα χρήματα - και σε ορισμένες περιπτώσεις - για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Κάθε τέσσερα χρόνια, οι Ολυμπιακοί Αγώνες τραβούν όλα τα βλέμματα και συγκεντρώνουν τους καλύτερους και ταχύτερους αθλητές όλου του κόσμου που αγωνίζονται για μια ευκαιρία στο βάθρο, αποκτώντας την απόλυτη δόξα. Δυστυχώς όμως, η δόξα δεν πληρώνει το ενοίκιο.

Γιατί επιλέγουν να δημιουργήσουν λογαριασμούς οι αθλητές στο OnlyFans;

Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί Ολυμπιονίκες, όπως ο Robbie Manson, μέλος της ομάδας κωπηλασίας της Νέας Ζηλανδίας, χρησιμοποίησαν τον ιστότοπο δημιουργίας συνδρομητικού περιεχομένου OnlyFans για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

«Παίρνω περισσότερα από τα διπλάσια απ' όσα θα έπαιρνα διαφορετικά ως αθλητής», δήλωσε ο αθλητής.

Σε ένα άρθρο για το Outsports πέρυσι, ο Manson μίλησε για τη φιλοσοφία του OnlyFans λέγοντας «Είναι ένας χώρος όπου μπορώ να εκφραστώ αυθεντικά μέσα από καλαίσθητα και καλλιτεχνικά μέσα. Αντλώντας από τις προηγούμενες εμπειρίες μου με γυμνές φωτογραφήσεις και τολμηρές αναρτήσεις στο Instagram, βρήκα έναν πιθανό τρόπο να δημιουργήσω την οικονομική υποστήριξη που απαιτείται για να τροφοδοτήσω τα ολυμπιακά μου όνειρα. Εξάλλου, η προπόνηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες απαιτεί αφοσίωση, σκληρή δουλειά και, ας είμαστε ειλικρινείς, οικονομική υποστήριξη».

Οι αναρτήσεις στο OnlyFans δεν χρειάζεται να είναι πικάντικες και προκλητικές, υποστηρίζουν πολλοί.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Jack Laugher, ο δύτης από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στη συγχρονισμένη κατάδυση ανδρών από 3 μέτρα με ελατήριο. Σύμφωνα με τον πατέρα του, Dave, ο 29χρονος απλώς δημοσιεύει φωτογραφίες του με τα μαγιό του, κάτι που για τα δεδομένα του OnlyFans είναι συγκριτικά ήπιο.

«Είναι ασφαλές περιεχόμενο από την άποψη του Jack», δήλωσε ο Dave Laugher στο BBC. «Δεν μένει τίποτα στη φαντασία όταν απλά φοράς συνέχεια μαγιό και ποστάρει φωτογραφίες του εαυτού του όπως θα τον έβλεπες αν συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό. Του αποφέρει επιπλέον χρήματα και είναι ευχαριστημένος που έχει αυτή την ευκαιρία, αλλά δεν είναι κάτι που δεν θα μπορούσες να δείξεις στη γιαγιά σου».

Ο Γερμανός Ολυμπιονίκης Timo Barthel είναι ένας άλλος αθλητής με σελίδα OnlyFans και η απόφασή του να προωθήσει τον εαυτό του ήταν ρεαλιστική.

«Το κάνω επειδή είναι μια πολύ σημαντική οικονομική υποστήριξη», δήλωσε στο Outsports. «Οι πραγματικοί οπαδοί παίρνουν κάτι και εγώ παίρνω υποστήριξη με χρήματα. Δεν είμαστε ποδοσφαιριστές που κερδίζουν εκατομμύρια με το άθλημά μας. Έδωσα όλη μου τη ζωή για το άθλημα και έτσι είμαι σε θέση για μια λίγο πιο εύκολη ζωή. Τα χρήματα δεν είναι το παν, αλλά μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Πρέπει να πληρώσω πολλά για να είμαι σε κορυφαίο επίπεδο ως δύτης».

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η νέα εμμονή του κοινού ακούει στο όνομα Stephen Nedoroscik ή αλλιώς Pommel Horse

OnlyFans, μια οικονομική βοήθεια για τους Ολυμπιονίκες

Παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζονται φέτος, ο Matty Lee, ο οποίος κέρδισε χρυσό με τον Daley στο Τόκιο το 2020, και ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Ρίο το 2016 Daniel Goodfellow διατηρούν την παρουσία τους στο OnlyFans. Εν τω μεταξύ, ο δύτης Matthew Dixon έχει επίσης συμμετάσχει στον ιστότοπο, υποσχόμενος ελκυστικό περιεχόμενο.

Η συμμετοχή στο OnlyFans επέτρεψε σε αυτούς τους αθλητές να αλληλεπιδράσουν με τους οπαδούς τους σε ένα πιο οικείο και χαλαρό περιβάλλον, ενώ παράλληλα αποτέλεσε μια σημαντική βοήθεια στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί αθλητές, ακόμη και στα υψηλότερα επίπεδα του αθλητισμού. Ο Μεξικανός δύτης Diego Balleza έχει ακόμη στραφεί στο OnlyFans για να καλύψει τα έξοδα προπόνησης και ταξιδιού του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης