Η Adele διέκοψε τη συναυλία της με 80.000 θεατές στο Μόναχο για να δει τους Ολυμπιακούς

Η Adele διέκοψε τη συναυλία της με 80.000 θεατές στο Μόναχο για να δει τους Ολυμπιακούς
Instagram

Είχε επίσης streaming των Ολυμπιακών Αγώνων πριν ξεκινήσει η συναυλία της μέσα στην αρένα.

Μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το χρυσό, όμως η Sha'Carri Richardson μπορεί να υπολογίζει στην Adele για υποστήριξη, ακόμη και στη μέση μιας συναυλίας.

Η 36χρονη τραγουδίστρια από το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στη Γερμανία αυτές τις μέρες για τις συναυλίες του καλοκαιριού.

Με το χαρακτηριστικό βρετανικό χιούμορ της, η Adele υπενθύμισε στην πρεμιέρα της Παρασκευής ότι σίγουρα έχει πιάσει τον εαυτό της να κριτικάρει τις επιδόσεις των Ολυμπιονικών γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η ίδια δεν θα μπορούσε να επιδείξει τέτοιου είδους αθλητισμό.

«Παρακολουθούσα αθλητές παγκόσμιας κλάσης και έλεγα: "Ω, αυτό το τέλος ήταν λίγο περίεργο, έτσι δεν είναι; Τα πόδια της δεν ήταν πραγματικά ίσια. Εν τω μεταξύ, αν δοκίμαζα οτιδήποτε από αυτά που κάνουν αυτοί, θα ήμουν νεκρή. Θα πέθαινα εντελώς αν προσπαθούσα να κάνω έστω και μια μικρή οποιαδήποτε κίνηση», είπε η ίδια και συνέχισε «Αλλά το βρήκα καταπληκτικό και, φυσικά, η θρυλική Simone Biles κέρδισε το χρυσό, ήταν απολύτως λαμπρή».

Η 16 φορές βραβευμένη με Grammy είπε ότι το ντοκιμαντέρ της Biles στο Netflix, Simone Biles Rising, ήταν «απολύτως καταπληκτικό» και την επαίνεσε που φροντίζει την ψυχική της υγεία πριν εκφράσει την ελπίδα ότι η Richardson θα πάρει το χρυσό στον τελικό.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παρακολουθήσω τα 100 μέτρα αύριο», είπε. «Θέλω η Sha'Carri Richardson να κερδίσει, με τα δάχτυλα σταυρωμένα. Αλλά όποιος και να κερδίσει, είναι καταπληκτικό».

Η Adele παντρεύεται! Ο Rich Paul της έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου με διαμαντένιο δαχτυλίδι

Η Adele διέκοψε συναυλία για τους Ολυμπιακούς

Η Adele δεν αστειευόταν όταν έλεγε ότι ήθελε να παρακολουθήσει τον τελικό που συμμετείχε η Richardson. Οι 80.000 θαυμαστές που έφτασαν στη συναυλία της τραγουδίστριας στο Μόναχο είχαν την ευκαιρία να μη χάσουν καμία δράση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας, η Adele είχε ένα streaming του ημιτελικού των 100μ. που έπαιζε στις γιγαντοοθόνες που εκτείνονταν κατά μήκος της σκηνής.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβηκε κανονικά στη σκηνή, τραγουδώντας τις επιτυχίες της, όμως διέκοψε τη συναυλία της εκείνο το βράδυ και έβαλε την ομάδα παραγωγής να προβάλει τον τελικό 100 μέτρων των γυναικών.

«Ας διακόψουμε εδώ τη συναυλία για να δούμε τον τελικό των 100 μέτρων γυναικών», είπε η Adele και στη γιγαντοοθόνη πίσω της, στη σκηνή, μεταδόθηκε ζωντανά η κούρσα.

Η αγαπημένη αθλήτρια της τραγουδίστριας δεν κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Η Richardson κατέλαβε τη δεύτερη θέση και κέρδισε το αργυρό μετάλλιο.

Σε μια αναπάντεχη τροπή των γεγονότων, η Julien Alfred από την Αγία Λουκία κέρδισε την κούρσα σε 10,72 δευτερόλεπτα, χαρίζοντας στη χώρα της το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στην ιστορία της και κερδίζοντας την Richardson κατά 0,15 δευτερόλεπτα.

https://www.instagram.com/p/C-Qu8llPvqx/