Το «αδερφέ μου» του Μάστορα στον χάλκινο Πετρούνια, το post της Μπλάτνικ & όλα τα μπράβο του κόσμου

Το «αδερφέ μου» του Μάστορα στον χάλκινο Πετρούνια, το post της Μπλάτνικ & όλα τα μπράβο του κόσμου
AP Photo/Abbie Parr

Η Βασιλική Μιλλούση αποθέωσε τον σύζυγό της. Τα posts των Ελλήνων celebrities και το μεγάλο ευχαριστώ. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αποδεικνύοντας γιατί είναι ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών στους κρίκους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι αναρτήσεις για τον Πετρούνια κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ανέβηκε για τρίτη σερί φορά στο βάθρο, μετά την πρώτη θέση στο Ρίο και την τρίτη θέση στο Τόκιο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία ως ο πρώτος που καταφέρνει να συλλέξει τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία των κρίκων.

https://www.instagram.com/p/C-Qk_VBIRyi/

Η πρώτη ανάρτηση του Πετρούνια λίγο μετά την κατάκτηση του μεταλλίου

Ο πρωταθλητής των κρίκων έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη του για αυτή του την κατάκτηση.

«Τρεις φορές Ολυμπιονίκης , το λέω και νιώθω πως μιλάω για κάποιον άλλο ! Πρώτη φορά συμβαίνει στον Παγκόσμιο Χάρτη της γυμναστικής. Τρισευτυχισμένος , τρελαμένος και ευγνώμων για όσα ζω και έπεται συνέχεια ! Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τον Δημήτρη Ράφτη , τον Νίκο Προβιά ,τον Οδυσσέα Παξινό , την Ιβάνα Τζούριτς και φυσικά χωρίς την οικογένειά μου και τα τρία κορίτσια μου ! Βασιλική Μιλλούση σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα ! Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου δείχνουν και την δύναμη που μου δίνουν !», έγραψε ο ίδιος.

https://www.instagram.com/p/C-Qh-amAzQn/

Οι αναρτήσεις για τον Πετρούνια κατέκλυσαν το διαδίκτυο

Αμέσως μετά το επίτευγμα του Έλληνα πρωταθλητή, οι αναρτήσεις για τον Πετρούνια που ανέβηκαν στο διαδίκτυο και στα social media δεν ήταν μία και δύο. Επώνυμοι και μη έσπευσαν να ανεβάσουν έστω και μια δημοσίευση με τον Λευτέρη Πετρούνια και την ιστορική του κατάκτηση.

Μιλλούση: Το βίντεο με τις κόρες της για τον Πετρούνια έδειξε ότι το Νο1 «χρυσό» είναι στο σπίτι του

Ανάμεσα στις αναρτήσεις για τον Πετρούνια που ξεχωρίζουν είναι σίγουρα εκείνη της Βασιλικής Μιλλούση.

«Οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στο επίτευγμά σου, μπροστά στη δύναμη σου κάτω από τόσο μεγάλη πίεση, όλος ο κόπος, οι ώρες, το άγχος, η κούραση όλα, για αυτή τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι στιγμές! Είσαι σπουδαίος! Σ ευχαριστώ για αυτές τις συγκινήσεις, σ ευχαριστώ για το μεγαλύτερο μάθημα δύναμης και στοχοπροσήλωσης που μας δίνεις!», έγραψε στο Instagram

https://www.instagram.com/p/C-QwvDcoEfn/

Μάλιστα, λίγο μετά το τέλος του αγώνα η Βασιλική Μιλλούση έπεσε στην αγκαλιά του αγαπημένου της Λευτέρη φανερά συγκινημένη, ενώ κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του ήταν εκεί και ζητωκραύγαζε για εκείνον.

https://www.instagram.com/reel/C-QCTw2oQkf/
https://www.instagram.com/reel/C-QKM7NMfNy/

Μια ανάρτηση για τον κουμπάρο του μετά την κατάκτηση του μεταλλίου έκανε ο Χρήστος Μάστορας. Ο frontman του συγκροτήματος ΜΕΛISSES, Χρήστος Μάστορας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και να συγχαρεί τον φίλο και κουμπάρο του, του οποίου τη μεγάλη κόρη έχει βαπτίσει.

«Λευτέρης Πετρούνιας ΤΡΕΙΣ φορές Ολυμπιονίκης Paris-Tokyo-Rio. Είσαι η ΙΣΤΟΡΙΑ του Ελληνικού αθλητισμού αδερφέ μου. Είμαι περήφανος φίλος σου. Βασιλική μου μια τεράστια αγκαλιά από όλους μας»

https://www.instagram.com/p/C-QX52ANPga/

Η Tatiana Blatnik βρέθηκε στο Παρίσι, δίπλα στον Έλληνα πρωταθλητή, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή της.

«Είμαι τόσο περήφανη που μοιράζομαι αυτή τη συναισθηματική, ιστορική στιγμή με έναν τόσο αξιόλογο αθλητή, άνθρωπο και θρύλο. Παρακολουθώντας τον Λευτέρη Πετρούνια να κερδίζει το 3ο του Ολυμπιακό μετάλλιο: Πράγματι «ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»/ Συγχαρητήρια! Η αφοσίωση, η επιμονή και το μήνυμά του: "Είτε θα βρούμε το δρόμο είτε θα τα καταφέρουμε" που μοιράστηκε για την καμπάνια μας @breathehellas δεν θα μπορούσε να είναι πιο αληθινό σήμερα: όλα είναι δυνατά»

https://www.instagram.com/p/C-QZw8ptfps/