Η Δέσποινα Βανδή επιστρέφει στον Λυκαβηττό 21 χρόνια μετά: 4 λεπτομέρειες του 2003 που δεν θυμάσαι

Πατούλια Κατερίνα

Η Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο της ποστ στο Instagram μας υπενθύμισε πως 21 χρόνια μετά και έχοντας διανύσει μια μεγάλη διαδρομή επιστρέφει στον Λυκαβηττό. 

«Αγαπημένοι μου πλησιάζει ο καιρός για το τελευταίο και μεγάλο μας party στο Λυκαβηττο! 21 χρονια μετά ξαναπατάω σε αυτήν τη σκηνή! Reunion για όσους είχατε έρθει τότε και έχουμε να θυμηθούμε πολλά!

Η διαδρομή μεγάλη και τίποτα πια ίδιο!Ιδια όμως παραμένει η σχεδόν παιδική μου λαχτάρα για αυτή μας τη συνάντηση! Ιδια κι ακόμα μεγαλύτερη για αυτό το μοίρασμα συναισθημάτων!

Δε θα πω αλλα…τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά! 21/9 σας περιμένω με μεγάλη χαρά»! Κάπως έτσι, η Δέσποινα Βανδή μας προσκάλεσε μέσα από τη σελίδα της στο Instagram πίσω στον Λυκαβηττό.

2003- 2024: Μια μεγάλη διαδρομή για τη Δέσποινα

Η επιστροφή της 55χρονης Βανδή στον Λυκαβηττό είναι πολύ λογικό να θυμίζει στην τραγουδίστρια την προηγούμενη συναυλία της, το 2003, όταν η Δέσποινα ήταν 34 ετών και είχε έναν άλλο κύκλο στην προσωπική της ζωή ο οποίος τώρα έχει κλείσει.

Reunion για όσους είχατε έρθει τότε και έχουμε να θυμηθούμε πολλά! Η διαδρομή μεγάλη και τίποτα πια ίδιο, έγραψε η Δέσποινα χαρακτηριστικά κι έχει λόγο να το κάνει αυτό.

Λεπτομέρεια πρώτη: Η φουσκωμένη κοιλίτσα

Η iconic εμφάνιση της Βανδή στον Λυκαβηττό το 2003, έκανε την ακάλυπτη φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας, σύμβολο της εμφάνισης εκείνης.

Η Βανδή πόζαρε τότε με την κοιλίτσα της ακάλυπτη και με τη λέξη Mother σχηματισμένη στο σημείο εκείνο.

Η Βανδή εκείνον τον Ιούνιο παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Σεπτέμβριο του 2003 έδωσε τη μεγάλη συναυλία στον Λυκαβηττό, λίγο πριν ακολουθήσει τον τότε σύζυγό της στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Μαδρίτη, ενώ στην Ισπανία γεννήθηκε λίγους μήνες αργότερα και το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα.

Λεπτομέρεια Δεύτερη: Η εμφάνιση του τότε συζύγου της στις Κερκίδες

Στη συναυλία εκείνη του 2003, φορώντας μια χαρακτηριστική τραγιάσκα, ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε το παρών και δέχτηκε τις αφιερώσεις της Δέσποινας.

Στο 2024, πιθανολογούμε πως θα επιστρέψει η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία το 2003, ήταν στην κοιλίτσα της μητέρας της. Εκεί φανταζόμαστε ότι θα εμφανιστεί φέτος ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Λεπτομέρεια Τρίτη: Τι είχε πει η Δέσποινα για τη συναυλία αυτή

Ο κόσμος συγκεντρώθηκε το 2003 στον Λυκαβηττό από τις 11 το πρωί. Η ίδια η Βανδή όμως εκείνη την καθοριστική στιγμή είχε επικεντρωθεί στην οικογένειά της και στον ερχομό της Μελίνας πρώτα και του Γιώργου λίγα χρόνια αργότερα.

«Τα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε μέχρι σήμερα ήταν τα πιο ωφέλιμα, τα πιο χρήσιμα, τα πιο ώριμα χρόνια της ζωής μου, αυτά που με άλλαξαν ως άνθρωπο. Ξέρεις, όταν είσαι 20-25, ο χρόνος σου μοιάζει ατέρμονος. Εκεί γύρω στα 30 αρχίζεις να συνειδητοποιείς την έννοια του χρόνου. Ίσως αν έκανα παιδιά νωρίτερα, να ήταν διαφορετικά.

Για μένα, όμως, τα χρόνια πριν τα παιδιά περιστρέφονταν γύρω από τη δουλειά μου. Οι πρεμιέρες, οι καινούριοι δίσκοι, τα επόμενα επαγγελματικά σχέδια. Φυσικά και μοιραζόμουν με τον κόσμο βαθιά συγκινητικές στιγμές μέσα από αυτό, αλλά δεν είχε έρθει κάτι να με αλλάξει ως άνθρωπο.

Το 2003 έδωσα αυτή τη συναυλία έφυγα για τη Μαδρίτη, μετά ήρθε η Μελίνα. Δεν ξέρω αν ήταν μια συγκυρία παιδιών και ηλικίας, αλλά έκτοτε άλλαξαν άρδην οι προτεραιότητες μου. Το "εγώ" μου πήγε στην άκρη και το κέντρο της ζωής μου έγινε η Μελίνα και μετά και ο Γιώργος.

Δημιουργήθηκαν, κατά κάποιον τρόπο, δύο παράλληλοι κύκλοι, η οικογένεια και η δουλειά, αλλά πάντα το μυαλό και η καρδία μου ήταν πρώτα στα παιδιά.

Όλα άλλαξαν, ακόμα και η σχέση μου με τον Ντέμη. Και εκείνος κλήθηκε να αντέξει αυτή τη δική μου αλλαγή, που ξεκινά από το σώμα της γυναίκας στην εγκυμοσύνη και τις μεταπτώσεις στη διάθεση της, μέχρι τα πάντα, αλλαγές που ενίοτε δημιουργούν και εντάσεις.

Μετά τη γέννηση της Μελίνας, έκανα πέντε μήνες να κοιμηθώ. Την ίδια περίοδο το Γεια στην Αμερική χτυπούσε κορυφές, όμως εγώ ήμουν σε εντελώς διαφορετικές κορυφές με πάνες, γάλατα, δόντια και ξενύχτια. Υπήρξαν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή μας και εκεί τελικά μετράει το πόσο ένα ζευγάρι έχει ουσιαστικές βάσεις. Είναι τεράστιο λάθος να πιστεύει κάποιος πως, αν κάνει παιδιά, μπορεί να σώσει ένα γάμο. Το να έρθει ένα παιδί σε μια σχέση που δεν έχει βάσεις είναι καταστροφή. Μια γυναίκα, τουλάχιστον όπως εγώ έζησα τη μητρότητα, ξεχνά για ένα διάστημα όλους τους υπόλοιπους ρόλους της ζωής της. Ξεχνά να είναι γυναίκα, να είναι φίλη, κόρη, αδελφή. Είναι αποκλειστικά μαμά στην αρχή κι εκεί ο σύντροφος καλείται να σε βοή-θήοει να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Να σου δώσει χρόνο. Εγώ ήμουν τυχερή γιατί το είχα αυτό», είχε τονίσει τότε στο People.

https://www.tiktok.com/@desp1navandiofficial/video/7407416067003370784

Λεπτομέρεια Τέταρτη: Η Ελένη Μενεγάκη στον Λυκαβηττό

Στη συναυλία της Δέσποινας του 2003, στις κερκίδες βρισκόταν και η καλή της φίλη τότε, Ελένη Μενεγάκη.

Στις δεκαετίες που πέρασαν, η Ελένη με τη Δέσποινα απομακρύνθηκαν όμως φαίνεται καμία δεν κρατάει κακία στην άλλη.

Μιλώντας για τη Δέσποινα στην εκπομπή της φέτος, η Μενεγάκη είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά:

«Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, θέλεις τον χρόνο σου για να αισθανθείς πιο χαλαρή. Έχει αλλάξει η Δέσποινα Βανδή. Όλοι έχουμε αλλάξει, δεν είμαστε αυτοί που ήμασταν 25 χρονών, αλίμονο. Εγώ θα έλεγα ότι τη βλέπεις πιο ευτυχισμένη. Όταν ένα από τα πράγματα της ζωής σου πάει καλά, ρε παιδί μου, με έναν μαγικό τρόπο ξαφνικά γίνονται και όλα τα υπόλοιπα. Το έχω προσέξει και με τη δική μου ζωή και με τις ζωές άλλων ανθρώπων».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης