Παπαδοπούλου, Γερμανού και 3 άλλες γυναίκες νιώθουν καλύτερα από ποτέ φορώντας μόνο το μαγιό τους

Παπαδοπούλου, Γερμανού και 3 άλλες γυναίκες νιώθουν καλύτερα από ποτέ φορώντας μόνο το μαγιό τους

Είμαστε στην καρδιά του Αυγούστου και πολλές γυναίκες τις showbiz φωτογραφήθηκαν με τα μαγιό τους και αποδεικνύοντας ότι η απλότητα είναι τελικά το πιο όμορφο στοιχείο. 

Τι κοινό άραγε έχουν η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ναταλία Γερμανού, η Δέσποινα Βανδή; απολαμβάνουν το καλοκαίρι φορώντας το αγαπημένο τους μαγιό αλλά και την καλή τους διάθεση.

Είμαστε στην καρδιά του Αυγούστου και όπως είναι λογικό πολλές αγαπημένες γυναίκες τις showbiz φωτογραφήθηκαν με τα μαγιό τους από τις παραλίες στις οποίες βρέθηκαν.

Ας ξεκινήσουμε από την Δήμητρα Παπαδοπούλου η οποία όχι μόνο φόρεσε το μαγιό της αλλά και με το δικό της μοναδικό χιούμορ ανέβασε ένα video για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι που έχουν κατακτήσει φέτος το τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι μετά τις διακρίσεις της Ελλάδας η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να βάλει το δικό της λιθαράκι στη διοργάνωση. Φόρεσε το μαύρο ολόσωμο μαγιό και έκανε ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές διακοπές της δείχνοντας τις επιδόσεις της στην Κωπηλασία.

Ό,τι γίνεται στην Πάρο (δεν) μένει στην Πάρο και η Μάρα Ζαχαρέα έδειξε πώς περνάει με την παρέα της

Συγκεκριμένα έγραψε στο video που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου»

https://www.instagram.com/p/C-dbDq0IpQ2/

Από την άλλη ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται να απολαμβάνει η Ναταλία Γερμανού, λίγο πριν επιστρέψει ξανά στη βάση της και ξεκινήσει για άλλη μια φορά την επιτυχημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Καλύτερα δε γίνεται».

Η παρουσιάστρια του Alpha λίγο πριν ριχτεί και πάλι στην τηλεοπτική μάχη του Σαββατοκύριακου απολαμβάνει όμορφες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα και απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς πολλά πολλά αλλά μόνο με το χαμόγελό της.

Η ίδια κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media και πρόσφατα έκανε μια ακόμα και δημοσίευσε ένα video από την παραλία, στο οποίο τη βλέπουμε να χαλαρώνει στην ξαπλώστρα της μαζί με το σκυλάκι της.

Φορώντας το μαγιό της, η Ναταλία Γερμανού έστρεψε την κάμερα προς τον εαυτό της και έβγαλε μια selfie, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/reel/C-dDFNSsItY/

Το μαγιό της φυσικά φόρεσε και η Δέσποινα Βανδή η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της full in love με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Μάλιστα η τραγουδίστρια αν και είναι διακοπές φόρεσε το μαγιό της και μετά την παραλία αποφάσισε να φουρνίσει ψωμί και να κάνει τους followers της να ενθουσιαστούν.

Όπως γνωρίζουμε οι περισσότεροι τα τελευταία χρόνια για η Δέσποινα Βανδή η Κρήτη είναι ο παράδεισός της, το μέρος που βρίσκει την ηρεμία της και ζουν τον έρωτά τους με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η ερμηνεύτρια δεν σταματά να μοιράζεται ωραίες εικόνες από τις φετινές της διακοπές και μάλιστα πόσταρε video δείχνοντας με τον τρόπο της πώς φουρνίζει ψωμί φορώντας το μαγιό της.

Το ταλέντο της τραγουδίστριας για τη μαγειρική είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια και όπως αποδεικνύεται, δεν σταματά να μαγειρεύει ούτε στις διακοπές.

Άλλη μια γυναίκα με το μαγιό της είναι και η Λένα Δροσάκη η οποία απολαμβάνει το καλοκαίρι της μακριά από υποχρεώσεις. Η ίδια μάλιστα φροντίζει να δημοσιεύει αρκετές από τις στιγμές της καθημερινότητάς της και στα social media.

Οι φωτό της Ιωάννας Παλιοσπύρου με μαγιό συμβολίζουν την αναγέννηση και «στέλνουν» μήνυμα προς όλους

Η δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνίστησε στον σίριαλ «Ο ένας από εμάς» του ΑΝΤ1, ενώ νωρίτερα την είχαμε απολαύσει στις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη, φωτογραφήθηκε με ένα ολόσωμο μαγιό να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της στην πισίνα, ενώ έγραψε στη λεζάντα:

«Ο παράδεισος είναι μια κατάσταση του νου»

https://www.instagram.com/p/C-ZusWsoMNG/

Ακόμα μία γυναίκα που νιώθει όμορφη μέσα στο κόκκινο μαγιό της είναι και η Ευγενία Σαμαρά.

Η γνωστή ηθοποιός απολαμβάνει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και κάνει διακοπές. Η ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της και στη νέα της ανάρτηση πόζαρε σε μια παραλία, φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι το οποίο ταιριάζει απόλυτα με το χρώμα των μαλλιών και την επιδερμίδα της.

«Γελάστε, γελάστε… έρχεται ο ανάδρομος», έγραψε μάλιστα χιουμοριστικά στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/C-N3fNiOTe5/

Όπως είδες και από τις παραπάνω «γυναίQες» το πιο σημαντικό για να νιώσεις όμορφη δεν είναι απαραίτητα ούτε το έντονο μακιγιάζ ούτε το τέλειο outfit. Αυτό που κάνει όμορφη την κάθε γυναίκα είναι η καλή της διάθεση, το ωραίο της χαμόγελο και το αγαπημένο της μαγιό για να απολαύσει το φως του ήλιου και τη θάλασσα!