Ο ασυμβίβαστος ροκάς έγινε 73: Η αγάπη του Καρβέλα για τα παιδιά & τα εγγόνια του είναι υπερβολική

Ο ασυμβίβαστος ροκάς έγινε 73: Η αγάπη του Καρβέλα για τα παιδιά & τα εγγόνια του είναι υπερβολική
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο αιώνιος έρωτας με την Άννα Βίσση και η μεγάλη αγάπη του για τα παιδιά και τα εγγόνια του. Ο Νίκος Καρβέλας έχει γενέθλια και το μόνο σίγουρο είναι πως η ηλικία δεν έχει καμία σημασία για αυτόν. Η απόδειξη; Η ζωή του. Οι φωτογραφίες με τα «Καρβελάκια» που επιβεβαιώνουν εκείνο το κομμάτι του που λέγεται «Αγάπη υπερβολική».

Φύσει αντισυμβατικός, από γεννησιμιού αντισυστημικός και από επιλογή ροκάς. Ο Νίκος Καρβέλας δεν ακολούθησε ποτέ τις νόρμες και τα “πρέπει”, έκανε αυτό που αγαπούσε με το δικό του, μοναδικό στιλ και σήμερα σβήνει τα 73 κεράκια με την ίδια τρέλα που έχει όσα χρόνια τον γνωρίζουμε.

73 χρόνια στη ζωή, 68 από αυτά στον καλλιτεχνικό χώρο. Τι σημασία έχει η ηλικία; Για τον Νίκο Καρβέλα σίγουρα καμία.

Όταν ήταν φοιτητής στη Νομική Σχολή Αθηνών ξεκίνησε να ασχολείται ακόμα πιο ενεργά με τη μουσική. Ποιος θα τον φανταζόταν ως δικηγόρο; Πιθανότατα κανείς. Έτσι κι έγινε. Και μπορεί, μάλιστα, να δημιούργησε το δικό του συγκρότημα, αλλά η σύνθεση τον κέρδισε πολύ σύντομα.

Στη ζωή του ερωτεύτηκε και τον ερωτεύτηκαν. Αγάπησε και τον αγάπησαν. Και όσα χρόνια κι αν πέρασαν, οι γυναίκες της ζωής του δεν τον απαρνήθηκαν. Με την Άννα Βίσση ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παρόλο που ο γάμος τους δεν κράτησε για πάντα, το δέσιμό τους άντεξε. Μέχρι και σήμερα έχουν υπέροχη σχέση, όχι ερωτική, αλλά από αυτές που μπορεί κάποιος ελεύθερα να ζηλέψει.

karvelasvissi.jpg

Μέχρι σήμερα μετρούν μαζί 26 δίσκους, 33 singles, πάνω από 10 ντουέτα, 3 θεατρικά έργα (Δαίμονες, Μάλα και Οι Καμπάνες Του Edelweiss), 11 χρυσούς δίσκους, 8 πλατινένιους, 5 διπλά πλατινένιους, δύο τριπλά πλατινένιους, έναν τετραπλά και έναν επτά φορές πλατινένιο και όλα αυτά μόνο επί ελληνικής επικράτειας. Όμως, ίσως ό,τι πιο σημαντικό έχουν αποκτήσει μαζί είναι η κόρη τους, Σοφία.

Το σπίτι στην Εκάλη όπου η Άννα Βίσση έζησε για χρόνια με τον Νίκο Καρβέλα είναι όλα τα λεφτά

Ο Νίκος Καρβέλας ερωτεύτηκε ξανά μετά από χρόνια, αυτή τη φορά την Αννίτα Πάνια, με τον έρωτα αυτό να καταλήγει επίσης σε γάμο. Ύστερα από περίπου έξι χρόνια χώρισαν, έχοντας αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Ανδρέα, αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ να νοιάζονται ο ένας για τον άλλο.

Ο συνθέτης δημιούργησε, ακόμα, οικογένεια με την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου, τη σημερινή του σύντροφο, η οποία πριν δυόμιση χρόνια του χάρισε το τρίτο του παιδί, έναν ακόμα γιο.

Η οικογένεια του Νίκου Καρβέλα δεν σταματά εδώ, μιας και ο ίδιος έχει γίνει και παππούς των δύο παιδιών της Σοφίας, του συνωνόματου Νίκου και του μικρότερου, Νέστορα, τους οποίους βλέπουμε πολλές φορές να απαθανατίζει η γιαγιά τους, Άννα Βίσση.

Ο έρωτας με την Άννα δεν έσβησε ποτέ

Δίπλα θα δούμε άλλο ζευγάρι σαν τον Νίκο και την Άννα. Μπορεί ως σύντροφοι να μην είναι πια μαζί, όμως δεν μπορεί να τους φανταστεί κανείς χώρια. Ούτε καν η κόρη τους, που τους ξέρει τόσο καλά. Μάλιστα, έχει αναρωτηθεί μερικές φορές ανοιχτά γιατί χώρισαν οι γονείς της αφού παραμένουν αιώνια ερωτευμένοι.

Η Άννα Βίσση έχει δηλώσει για τη σχέση τους «Με τον Καρβέλα νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας έχει τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: Το σεξ δηλαδή. Μαλώνουμε ακόμα λες και είμαστε παιδιά και συνδεόμαστε πάλι με έναν τρόπο μαγικό. Περιμένω πάντα με λαχτάρα την επόμενη μεταμόρφωση που θα εμπνευστεί για να μου γράψει».

https://www.instagram.com/p/C0r8TwrLtEx/

Οι ευχές για 73α γενέθλια του Νίκου

Η σύντροφός του στη ζωή και η γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει το τρίτο του παιδί, η Έλενα Φερεντίνου, έκανε μια γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια του Νίκου με μια φωτογραφία με τους δυο τους να φιλιούνται.

ferentinou_karvelas.jpg

Η Άννα Βίσση έκανε και εκείνη από την πλευρά της μια όμορφη ανάρτηση για τον αγαπημένο της Νίκο.

1000045112.jpg

Ο Νίκος Καρβέλας δεν ξεχώρισε ποτέ την οικογένειά του

Είναι από αυτούς τους λίγους, ξεχωριστούς ανθρώπους, που πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν, απλά γιατί έχει επιλέξει να μην αποχωριστεί τα άτομα που αγαπάει.

Έτσι λοιπόν, αν και έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, δεν αφήνει πίσω του τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Πρόσφατα, η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου ταξίδεψαν μαζί στο Λονδίνο, μαζί με την παρέα τους, γεγονός που αποδεικνύει πως οι γυναίκες της ζωής του δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους.

Η τελευταία του αγάπη;

Ο μικρός του γιος, ο οποίος πριν λίγα χρόνια προστέθηκε στην οικογένεια και όλοι τον έχουν αγκαλιάσει.

Πριν μερικούς μήνες, ο ίδιος ο συνθέτης έκανε ένα πολύ όμορφο post στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του 2χρονου γιου του, Φαίδων.

Ο Καρβέλας junior κρατά το βιβλίο του μπαμπά του και ο μουσικοσυνθέτης-συγγραφέας καμαρώνει, απαθανατίζοντας τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/C6T5lZ4IMub/

Ο Νίκος Καρβέλας δεν κρύβει την αγάπη για τον μικρό του γιο, με τον οποίο ανεβάζει κατά καιρούς φωτογραφίες στα social media.

https://www.instagram.com/p/Cl38lF9ICYC/

Η οικογένεια Καρβέλα δεν ξεχνά να μας θυμίζει πόσο αγαπημένη είναι. Η Άννα Βίσση περνά αρκετό χρόνο με τη Σοφία και τα εγγόνια της και πραγματοποιεί ταξίδια για να τους δει, ενώ οι γυναίκες της ζωής του συνθέτη κάνουν παρέα μεταξύ τους και δεν το κρύβουν.

Αν και σπάνια βγάζει και δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά και τα εγγόνια του, αυτές τις λίγες φορές που το κάνει είναι «από αγάπη υπερβολική».

https://www.instagram.com/p/BRwTec0DvY6/
https://www.instagram.com/p/CeQ7lSurgnz/
https://www.instagram.com/p/ClMC1F7obfI/
https://www.instagram.com/p/C1Qrs5CIKKL/