Η Άννα Βίσση ταξίδεψε στο Λονδίνο με Καρβέλα-Φερεντίνου- Η ομοιότητα στο στιλ των δύο γυναικών

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Βίσση ταξίδεψε στο Λονδίνο με Καρβέλα-Φερεντίνου- Η ομοιότητα στο στιλ των δύο γυναικών

Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στο Λονδίνο. Το δείπνο με την Έλενα Φερεντίνου και αγαπημένους φίλους και το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι τους.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Άννα Βίσση, μαζί με τον Νίκο Καρβέλα, τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου και αγαπημένα πρόσωπα.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε των sold out εμφανίσεών της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, η Ελληνίδα σταρ θέλησε να χαλαρώσει και να «γεμίσει μπαταρίες» επιλέγοντας τη Βρετανική πρωτεύουσα για τις ολιγοήμερες διακοπές της.

Άννα Βίσση & Μαρία Καβογιάννη «δίνουν πόνο» στο TikTok αλλά η απόλυτη πρωταγωνίστρια ήταν η Ασπασία

Βίσση και Καρβέλας λένε «εμείς δεν μπορεί να χωρίσουμε» απευθείας από το Λονδίνο

Πριν από μερικές ώρες η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, η Έλενα Φερεντίνου και η Χριστίνα Πολίτη ταξίδεψαν στο Λονδίνο και απόλαυσαν τις βόλτες τους στα hotspots της πόλης.

https://www.instagram.com/p/C7eGB_4Izfd/

Μέσα από τα Instagram-stories της η Άννα Βίσση μας έδειξε ότι επισκέφθηκε το δημοφιλές Camden Town όπου έζησε η αείμνηστη Amy Winehouse και φωτογραφήθηκε μαζί με το χάλκινο άγαλμα της αδικοχαμένης τραγουδίστριας.

«Με ρώτησε τι κάνω, κοίταξα ψηλά και είπα: ακόμα ονειρεύομαι», έγραψε η Άννα Βίσση στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Λίγο αργότερα το αχτύπητο δίδυμο Βίσση-Καρβέλας πόζαραν αυθόρμητα στον φακό της φίλης τους, Χριστίνας Πολίτη, με την τραγουδίστρια και το επίσημο fan club της να αναδημοσιεύουν αργότερα τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/C7hPjRFKSBa/

Το βράδυ της Τρίτης (28/05) η αγαπημένη παρέα δείπνησε σε δημοφιλές εστιατόριο του Λονδίνου το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους μεγαλύτερους stars της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

https://www.instagram.com/p/C7h8RodoRTS/

Η ομοιότητα στο στιλ Bίσση-Φερεντίνου

Η Χριστίνα Πολίτη μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους και όπως μπορείς να διακρίνεις Βίσση-Φερεντίνου έχουν αρκετές ομοιότητες στο στυλ τους το οποίο έχει rock glam επιρροές.

ferentinou_vissi.jpg
6687479

Μαύρα κολάν, στενά παντελόνια, περίτεχνα t-shirts και ροκ κοσμήματα αποτελούν μερικές από τις μεγαλύτερες αδυναμίες των δύο γυναικών και εντάσσονται συχνά στα outfits τους.

Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Άννα Βίσση και η απόλυτη «μπερδεύτηκε» βλέποντας την μεταμόρφωσή της

fedon.webp

Οι δύο γυναίκες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και πρόσφατα η Άννα Βίσση είχε παρευρεθεί στα γενέθλια του Καρβέλα junior ο οποίος θα πάρει το όνομα «Φαίδων».

Η Σοφία Καρβέλα είναι super mom και μαζί με τον μικρό γιο της έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: cosmopoliti