Τι θα δούμε στον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον Matthew Kumar: Η δεξίωση και το νυφικό

Πατούλια Κατερίνα
Τι θα δούμε στον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον Matthew Kumar: Η δεξίωση και το νυφικό

300 εβδομάδες μετά τον αρραβώνα της, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη!

Ένας ακόμη γάμος είναι στον ορίζοντα με την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, να παντρεύεται σε 8 ημέρες τον αμερικανό δικηγόρο Matthew Kumar.

Ο γάμος της 28ης Σεπτεμβρίου πλησιάζει

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την ευτυχία μας και τον ενθουσιασμό μας. Ανυπομονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άνδρα. Σ’ αγαπώ Matt», είχε πει η Θεοδώρα στην ανακοίνωση του αρραβώνα της.

https://www.instagram.com/p/CAolnAIHGjF/


Πότε είναι η μεγάλη μέρα;

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στις 28 Σεπτεμβρίου 2024. Η Θεοδώρα και ο Μάθιου είχαν αρχικά σχεδιάσει να παντρευτούν τον Μάιο του 2020, δύο μήνες μετά το ξέσπασμα του COVID-19.

Αφού η πανδημία διέκοψε τα σχέδιά τους, το ζευγάρι ξαναπρογραμμάτισε τη μεγάλη του μέρα για την άνοιξη του 2023. Όμως τα σχέδιά τους άλλαξαν για άλλη μια φορά μετά τον θάνατο του πατέρα της Θεοδώρας, Κωνσταντίνου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 82 ετών τον Ιανουάριο του 2023.


Η τελετή του γάμου της Θεοδώρας και του δικηγόρου Ματθαίου θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 17:30 για να παρακολουθήσουν τους νεόνυμφους.

https://www.instagram.com/p/ByM99SRnyvu/

Το νυφικό της Θεοδώρας

Στη μεγάλη της μέρα, η Θεοδώρα πρόκειται να προτιμήσει ένα νυφικό δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη. Η οικογένεια ανακοίνωσε τον σχεδιαστή της επιλογής της αφού μοιράστηκε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για τα σχέδια του γάμου της Θεοδώρας τον Μάιο του 2020. Ο οίκος επιβεβαίωσε στο Queen.gr πως παρά την πρώτη αναβολή, συνεχίζει να είναι αυτός από τον οποίο θα φορά το νυφικό της η Θεοδώρα.

https://www.instagram.com/p/BqPuwQ6FvFY/


Γιατί ο βασιλικός γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας της Ελλάδας θα είναι γλυκόπικρος

Ο έρωτάς της με τον Θεοδώρας με τον Matthew έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία.

Ο Matthew έκανε την πρόταση γάμου τον Νοέμβριο του 2018. Η πριγκίπισσα Θεοδώρα μοιράστηκε τη χαρούμενη ανακοίνωσή στο Instagram με μια φωτογραφία του ζευγαριού να ποζάρει με φόντο τη γέφυρα Tower Bridge στο Λονδίνο.

Ο Kumar είναι γιος του Samuel Kumar και της "Lonnie" Sherry Richards και έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Reggie Samuel Kumar.

Από τότε έχουν περάσει έξι χρόνια και στο διάστημα αυτό η οικογένεια βίωσε και την απώλεια του Κωνσταντίνου. Εν τω μεταξύ, αναμένεται να δούμε ξανά μαζί και τον Νικόλαο μαζί με την Τατιάνα Μπλάντνικ, παρότι το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τη χρονιά αυτή μετά από 14 ολόκληρα χρόνια κοινής ζωής.

https://www.instagram.com/p/BrZcY7elFdQ/

Οι καλεσμένοι

Εκτός από την οικογένεια της πριγκίπισσας Θεοδώρας, άλλοι βασιλικοί καλεσμένοι που αναμένεται να παρευρεθούν είναι η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας. Η Σοφία γεννήθηκε στη βασιλική οικογένεια της Ελλάδας και της Δανίας και υπηρέτησε ως βασίλισσα της Ισπανίας από το 1975 έως το 2014.

Εκπρόσωπο θα πρέπει να στείλει στον γάμο της Θεοδώρας και η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, μιας και ο Κωνσταντίνος υπήρξε ένας από τους νονούς του William.Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι πως ο Φίλιππος -γιος του Κωνσταντίνου, βαφτίστηκε από την ίδια την πριγκίπισσα Diana και τον σύζυγο της Ελισάβετ, πρίγκιπα Φίλιππο.

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η κουμπαριά με την Diana, τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα William

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο της Θεοδώρας, της μικρότερης κόρης του τέως Βασιλιά

Γιατί παντρεύτηκε ο Φίλιππος και όχι η Θεοδώρα μέσα στην πανδημία;

Αυτό που ακόμα δεν έχει εξηγηθεί είναι το γιατί προηγήθηκε τελικά ο γάμος του Φίλιππου με την αγαπημένη του Νίνα το 2021, όταν η υγεία του πρώην βασιλιά ήταν ήδη κλονισμένη και δεν έγινε μέσα στο 2021 ο γάμος της Θεοδώρας. Ο αρραβώνας άλλωστε του Φίλιππου με τη Nina Flohr είχε έρθει μέσα στην πανδημία με πρόταση γάμου στην Ιθάκη, το 2020 και ο πρώτος γάμος του ζευγαριού ήταν πολιτικός και πάλι μέσα στο 2020.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Θεοδώρας και η νέα ταινία

Παρά το μικρό της πέρασμα από τη σειρά Τόλμη και Γοητεία, η Θεοδώρα δεν είχε καταφέρει να κάνει άλλη εμφάνιση στην τηλεόραση και μόλις τη χρονιά που πέρασε, είχε μια συμμετοχή στην ταινία The Great Awakening.