Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Στα fashion weeks της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου με εντυπωσιακά looks

Ναταλία Κατσακιώρη
Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Στα fashion weeks της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου με εντυπωσιακά looks
Szymon Brzóska/launchmetrics.com/spotlight

Η εμφάνισή της με mini φόρεμα του Roberto Cavalli που συζητήθηκε.

Πόσες φορές δεν έχουμε μιλήσει για τη Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ως κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ; Είναι ένα βασικό μειονέκτημα που κουβαλάνε συνήθως τα παιδιά των γνωστών οικογενειών ειδικά όταν αυτή η οικογένεια είναι η τέως βασιλική οικογένεια της χώρας μας. Η Μαρία Ολυμπία ωστόσο έχει δείξει εξαρχής τη διάθεσή της να κάνει τα δικά της πράγματα στο χώρο της μόδας, αφού η ίδια εκτός από ένα διεθνές it girl έχει συνεργαστεί πολλές φορές με μεγάλους οίκους μόδας, όπως η Louis Vuitton πρωταγωνιστώντας σε καμπάνιες της, ενώ ας μην ξεχνάμε και τη συμμετοχή της στο catwalk του Giambatista Valli.

Οι 5 φθινοπωρινές τάσεις που ξεχωρίσαμε στο street style του Λονδίνου

https://www.instagram.com/p/C7UJ1zKMfBM/

Η ίδια είναι μάλιστα πλέον στη λίστα όλων των μεγάλων fashion events, όπως το exclusive show του οίκου Bulgari αλλά και το event της Vogue, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Έτσι, λοιπόν, δεν λείπει κάθε φορά και από τα κορυφαία catwalks των fashion weeks. Μέχρι στιγμής ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο και εμείς ξεχωρίσαμε τα σύνολα των ημερών.

Μαρία Ολυμπία: Οι τρεις εμφανίσεις στα fashion weeks.

Οι fashion editors έχουμε το προνόμιο να παίρνουμε από τις πρώτες στα χέρια μας τις φωτογραφίες από το street style των fashion weeks. Κάπως έτσι εντοπίσαμε αμέσως τη Μαρία Ολυμπία στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όπου ταξίδεψε για να παρακολουθήσει τα πρώτα shows της σεζόν.

Εκεί εμφανίστηκε με ένα ultra minimal σύνολο με ένα μαύρο κοστούμι με διακριτικό pinstripe print, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό tank top, μαύρες pointed μπαλαρίνες και μία office μαύρη τσάντα με διακριτικές χρυσές λεπτομέρειες.

New-York-str-S25-1391.jpg
New-York-str-S25-1390.jpg

Με την επιστροφή της στο Λονδίνο, βέβαια, την είδαμε να ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media με το τέλειο japanese style dress από την SS23 συλλογή του Roberto Cavalli. Το φόρεμα συνδυάστηκε με μαύρα πέδιλα Aquazura.

https://www.instagram.com/p/C_8b2qQuURm/

Η Ολυμπία ήταν καλεσμένη και στο χθεσινό show του οίκου Burberry και είχαμε μία φωτογραφία της από το αυτοκίνητο πριν την έναρξη του catwalk. Και εδώ εμφανίστηκε ως το απόλυτο british girl με ένα κοντό jacket σε military ύφος, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι καφέ biker boots και τη signature τσάντα του οίκου με το χαρακτηριστικό print.

Η Σοφία Καρβέλα έχει 3 αγαπημένα σακάκια που φοράει κάθε φθινόπωρο στο repeat

3458493687916801491.jpg
DPG Network