Οι διακοπές της Τατιάνα Μπλάτνικ στην Πάρο ήταν η κατάλληλη αφορμή για να δηλώσει ξανά «ευτυχισμένη»

Οι διακοπές της Τατιάνα Μπλάτνικ στην Πάρο ήταν η κατάλληλη αφορμή για να δηλώσει ξανά «ευτυχισμένη»

Η Τατιάνα Μπλάτνικ φαίνεται να είναι χαλαρή και αρκετά εξωστρεφής μετά το διαζύγιό της, απολαμβάνοντας τις διακοπές της στην Πάρο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά των Κυκλάδων και δεν είναι άλλο από την όμορφη Πάρο.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ απολαμβάνει τις διακοπές στο νησί που έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν. Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνεται να είναι χαλαρή και αρκετά εξωστρεφής αφού δημοσίευσε εκτός από φωτογραφίες με θέα την Πάρο και κάποιες δικές selfie με μαγιό κάτω από το φως του ήλιου.

Το ωραιότερο δώρο για την Τατιάνα Μπλάτνικ είναι το reunion με τον αδερφό της- Η νέα φωτογραφία τους

Δημοσιεύοντας τη selfie φωτογραφία από την ξαπλώστρα της έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μια σπάνια στιγμή για εμένα. Ευτυχισμένη. Χωρίς παπούτσια. Άμμος. Θάλασσα. Ακόμα και σε μέσα σε τρεις μέρες μπορείς να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Καλημέρα. Ευχαριστώ Πάρος.»

Μάλιστα ενθουσιασμένη από τις ομορφιές της Πάρου η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράστηκε και στιγμιότυπα όπως το πρωινό της συνοδευμένο με μια υπέροχη θέα και έγραψε:

«Η Πάρος έχει παπάγιες. Καλλιεργούνται μαζί με μάνγκο. Αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης. Πράγματι τα όλο και θερμότερα κλίματα αλλάζουν τις καλλιέργειες και στη χώρα μας.»

photo1.webp

Λίγους μήνες μετά τον διαζύγιό της από τον Νικόλαο, η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα με το όνομά της.

Γιατί Tatiana και Νικόλαος οδηγήθηκαν στον χωρισμό

Το πρώην ζευγάρι είχε επιλέξει την Ελλάδα για βάση του τα τελευταία 10 χρόνια και κυκλοφορούσαν συχνά στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα πάντα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΟΝtime» το ζευγάρι πήρε από κοινού την απόφαση να χωρίσει καθώς διαπίστωσαν ότι η σχέση τους φθάρθηκε στο πέρασμα του χρόνου.

Η επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδί άρχισε να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα και πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, χωρίς ωστόσο να είναι σύμφωνες και οι δύο πλευρές.

Η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ κοινοποίησε την είδηση στον Τύπο με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η νέα εμφάνιση με τη μαμά της στο κέντρο απέδειξε πως τις ενώνει η κομψότητα

blatnik16.jpg

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».