Ο Νίκος Γκέλια δηλώνει ευγνώμων για τη γοητευτική σύζυγό του: Οι σπάνιες στιγμές με την Αγγελική του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίκος Γκέλια δηλώνει ευγνώμων για τη γοητευτική σύζυγό του: Οι σπάνιες στιγμές με την Αγγελική του
ndpphoto@gmail.com

Ο Βασίλης από το «Ναυάγιο», ο Νίκος Γκέλια και ένας από τους ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, εξηγεί γιατί δεν πήρε ποτέ τη ζωή στα σοβαρά.  

Ο Νίκος Γκέλια κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να μας δείξει την αξία και το ταλέντο του στην τέχνη. Και δεν είναι μόνο οι διακρίσεις στον κινηματογράφο, οι sold out παραστάσεις στο θέατρο και οι σειρές στην τηλεόραση, ο λόγος που ξεχώρισε. Είναι και στάση που έχει για τη ζωή του, που καθόλου εύκολη δεν υπήρξε. Και ήρθαν με τα χρόνια οι δυο γυναίκες που αγαπά περισσότερο, η σύζυγός του Αγγελική και η κόρη τους για να γίνουν όλα ομορφότερα.

Στο Ναυάγιο η γυναίκα της ζωής του, είναι πια η Στέλλα.

https://www.instagram.com/p/CeMWoYdMJi3/

«Ευτυχία είναι που δεν είναι ηθοποιός η γυναίκα μου»

Ο Νίκος Γκέλια είναι ο Βασίλης από το Ναυάγιο και όπως ήδη αποκάλυψε σήμερα στη συνέντευξή του στον Κώστα Τσουρό, θα περάσει σε μία ευτυχισμένη φάση στην τηλεοπτική του ζωή, αφού με τη Στέλλα φαίνεται πως θα συνεχίσουν να είναι μαζί.

Η ώρα των αποκαλύψεων έφτασε στο Ναυάγιο και οδηγεί Πέτρο με Ειρήνη, Άγγελο και Βάσω στον χωρισμό

Ο ηθοποιός, ο οποίος και την περσινή χρονιά μας είχε κάνει εντύπωση ως Σαράντος στο Μαύρο Ρόδο, δεν είναι μία τυχαία περίπτωση. Ανήκει στις εκατοντάδες χιλιάδες των παιδιών μεταναστών από την Αλβανία, βιώνοντας τον ρατσισμό από τα παιδικά του χρόνια. Ξορκίζοντας τις φυλετικές διακρίσεις και με τις αλλαγές σε βάθος χρόνου, που όλα αυτά είναι (θέλουμε να πιστεύουμε) κοινωνικά ξεπερασμένα, αποφάσισε να κάνει συχνά χιούμορ με την καταγωγή του και την ελληνική ταυτότητα που πήρε μόλις ένα χρόνο πριν, μετά από 26 χρόνια στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/BVcpt9EBobG/

Και όπως είπε σήμερα στην εκπομπή, «Ακόμη δεν είδες τίποτε» έχει βρει τον τρόπο να μην τον αγγίζει τίποτε πια γιατί: «Αν παίρνεις τη ζωή στα σοβαρά χάνεις και τη γλύκα της».

Ο ηθοποιός που από τα πρώτα του χρόνια στην υποκριτκή, είχε διακρίσεις στον κινηματογράφο (βραβείο α' ρόλου για την ταινία «ΧΕΝΙΑ») συνάντησε πριν από δέκα χρόνια περίπου μέσω κοινών συμμαθητών τη γυναίκα του Αγγελική και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος όπως δήλωσε. Αλλά υπήρχαν κάποιες πρακτικές δυσκολίες: «Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. Πήρε δύο χρόνια. Έπρεπε να χωρίσουμε για να είμαστε μαζί. Είχε προνοήσει το κορίτσι να το πει όμως».

https://www.instagram.com/p/BUSDilJBdwp/

Η Πολιτική Μηχανικός στο επάγγελμα και κατά 6 χρόνια μικρότερη σύζυγός του Αγγελική, φάνηκε από τα λόγια του πως είναι το κέντρο του κόσμου του, μαζί με την κόρη τους. «Ευτυχία είναι που δεν είναι ηθοποιός. Πόση τρέλα να υπάρχει σε αυτό το σπίτι; Ας υπάρχει και κάποιος που πατά στη γη. Με έχει βοηθήσει».

Αν και στο προσωπικό του προφίλ του στο Instagram, ο ηθοποιός δε μοιράζεται στιγμές μαζί της, μιλά αρκετά συχνά για εκείνη, για την προσωπικότητά της, την εμφάνισή της (δείχνει πολύ μικρότερη όπως λέει συχνά) και τα στοιχεία που την κάνουν για εκείνον μοναδική.

geliasizigos.jpg

Και όπως είχε πει και στο παρελθόν σε άλλη του συνέντευξη: «Είναι εξαιρετική. Και με έχουν βοηθήσει πολύ ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητά της στο πώς να διαπραγματεύομαι τα οικονομικά στη δουλειά μου. Είμαι πολύ κακός στο να μιλάω για τα χρήματα». Στην παρακάτω φωτογραφία τους βλέπεις σε μία δημόσια έξοδό τους πριν τον γάμο τους, όταν ήταν ακόμη μελαχρινή.

201503311114180.1665_NIKOS_GKELIA_ME_TIN_AGAPIMENI_TOY_30032015.jpg