Survivor: Το σφάλμα του Περπατάρη και γιατί το κοινό θεωρεί τη Σταυρούλα την πιο τοξική παίκτρια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Το σφάλμα του Περπατάρη και γιατί το κοινό θεωρεί τη Σταυρούλα την πιο τοξική παίκτρια

Τα δύο νέα στρατόπεδα και οι φωτογραφίες της Σταυρούλας αγκαλιά με την Δαλάκα και τον πρώην σύζυγό της που πρόδωσαν τη στρατηγική της.

Για όσους πίστευαν πως ο James Καφετζής ή ο Αλέξης Παππάς ήταν αυτοί που προκαλούσαν τις αναταραχές και τους καυγάδες στο Survivor, αρκούν τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας που διανύουμε για να πειστούν πως οι παίκτες των δύο ομάδων που έχουν παραμείνει τα καταφέρνουν μια χαρά και μόνοι τους.

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε, ο Ντάφι μίλησε και η Δαλάκα «κέρδισε» τη Σταυρούλα

Ειδικά η Σταυρούλα έχει υπερβεί κάθε όριο αφού από τη μία την είδαμε να τσακώνεται με την Δαλάκα, μετά να βάζει στη «θέση» του τον Παπαχαραλάμπους και τώρα να τσακώνεται άσχημα με τον Περπατάρη. Ναι τον άλλοτε φίλο της - ίσως και κάτι παραπάνω - και μέλος της κλίκας του James.

Απ' όταν οι ομάδες άλλαξαν μετά την μείξη των παικτών η Σταυρούλα δεν ήταν λίγες οι φορές που σχολίαζε το γεγονός πως ο Περπατάρης κάθε φορά που εκείνη έπαιζε εμψύχωνε όλο και πιο θερμά τις συμπαίκτριές του, ώστε να την επηρεάσει και να χάσει. Αυτό το παράπονό της, ίσως γινόταν πιο έντονο λόγω της πιο στενής σχέσης που είχαμε δει ότι είχαν όσο εκείνος ήταν μαζί της στην ομάδα των Μαχητών (οι βόλτες στο δάσος, ο ύπνος στο σανίδι αγκαλιά).

Ο καυγάς ανάμεσα σε Σταυρούλα και Περπατάρη

Αυτή τη φορά η Σταυρούλα κατά τη διάρκεια του τρίτου αγώνα ασυλίας εκνευρίστηκε που ο Περπατάρης ήταν σχεδόν μέσα στον στίβο μάχης (όπως και ο συμπαίκτης της βέβαια, ο Θοδωρής) επευφημώντας τον συμπαίκτη του και την ώρα που εκείνος είχε τα μάτια του στο ποιος θα πάρει τον πόντο εκείνη τον έσπρωξε για να μην είναι τόσο κοντά στη θέση βολής του δικού της συμπαίκτη. Εκείνος της είπε να μην τον ακουμπήσει ξανά για «θα φάει σφαλιάρα» και ζήτησε από τον Φάνη να «μαζέψει το νούμερο» ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο άλλο ένα μέτωπο, απέναντι από τον Φάνη, ο οποίος φυσικά βρήκε ένα ωραίο πάτημα για να βγάλει τον «φίλο» του οριακά μισογύνη.

Ο Γκιουλέκας στήριξε Περπατάρη προς έκπληξη του κοινού

Το παράδοξο που συνέβη στο «Survivor» της Σκωτίας

Κι ενώ ο Φάνης ξεκάθαρα πήρε το μέρος της Σταυρούλας απέναντι στη «σφαλιάρα» του Περπατάρη - κάτι που βέβαια δεν θα έπρεπε να λέγεται καν εν έτη 2024 - χωρίς να σχολιάζει πως κι εκείνη δεν έπρεπε να ασχοληθεί με εκείνον και να τον σπρώξει, ο Γκιουλέκας φάνηκε να παίρνει το μέρος του Περπατάρη, συμβουλεύοντάς τον μάλιστα, για το πώς θα το διαχειριστεί στο συμβούλιο.

Κάπως έτσι, και όπως θα δούμε και στο νέο επεισόδιο δύο νέα στρατόπεδα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται. Από την μία η Σταυρούλα με τον Φάνη (παρότι λίγο πριν αποχωρήσει ο James εκείνη έλεγε πως δεν τα βρίσκουν και δεν τον αντέχει κάποιες φορές) από την άλλη ο Περπατάρης με τον Γκιουλέκα που απ' ότι φαίνεται μετά τη φυγή του κολλητού του - aka James - μπήκε στην «αίρεση» της Δαλάκα.

Αρκετοί από τους fans του Γκιουλέκα δεν περίμεναν αυτή του την αντίδραση απέναντι στο περιστατικό και ανέφεραν πως εκείνος τους απογοήτευσε.

Ωστόσο, αν είδες το βίντεο πιο πάνω αληθεύει πως η κίνηση της Σταυρούλας προς τον Περπατάρη πυροδότησε την όλη κατάσταση.

Μήπως ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο για να βλάψει την εικόνα του;

H συζήτηση συνεχίστηκε και στην καλύβα αλλά και στο συμβούλιο του νησιού, όπου οι κόκκινοι θα έπρεπε να βγάλουν ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, αφού έχασαν και τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Εκεί είχαμε διάφορες αποκαλύψεις, σχετικά με το γιατί υπάρχει μια μόνιμη ένταση ανάμεσα στον Περπατάρη και την Σταυρούλα, με εκείνη να λέει πως κάποιοι παίκτες διαδίδουν ότι «κυνηγάει» τον Περπατάρη (η καμπάνα χτυπάει για την Δώρα).

Παρ' όλα αυτά ο Περπατάρης ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά τους ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη» για τη φράση που είπε, ενώ η Σταυρούλα είπε πως ήξερε ότι δεν πρόκειται να την χτυπήσει ωστόσο, πληγώθηκε γιατί δεν περίμενε μια τέτοια συμπεριφορά από έναν πρώην φίλο της.

Οι φωτογραφίες αγκαλιά με την Δαλάκα

Kι ενώ όλα φάνηκε να ηρεμούν στο συμβούλιο με τον Χριστόφορο να είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση (η Δώρα και ο Γιάννης Περπατάρς είναι οι άλλοι δύο) στο νέο τρέιλερ είδαμε την Κατερίνα Δαλάκα να «ξεσκεπάζει» την Σταυρούλα και την στρατηγική του «θύματος» που χρησιμοποιεί όλο αυτό το διάστημα.

Με αφορμή πάλι μια μονομαχία τους και το ποια έσπρωξε ποια για να περάσει η Σταυρούλα φαίνεται να λέει στο βίντεο πως δεν γνωρίζει και τόσο καλά την Κατερίνα. Εκείνη τότε πρόδωσε πως οι δυο τους είχαν βρεθεί στο σπίτι της μίας και της άλλης, με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να μένει «παγωτό» όση ώρα η Δαλάκα έλεγε από πού γνωρίζονταν περιγράφοντας μέχρι και το τι έφαγαν.

Οι χρήστες στo Τwitter/X βλέποντας τη φάση αυτή ανάμεσα σε Σταυρούλα και Δαλάκα έδωσαν την απάντηση στο ποια από τις δύο λέει ψέματα. Και αυτή ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή, αφού οι fans του παιχνιδιού είχαν κρατήσει τα στιγμιότυπα από την συνάντηση των δύο γυναικών - μαζί με τον πρώην σύζυγο της Σταυρούλας, Παναγιώτη Τριβιζά.

Ιδού και τα αποδεικτικά στοιχεία.

Μήπως τελικά η ένταση ανάμεσα στη Σταυρούλα και την Κατερίνα Δαλάκα προέρχεται από παλιά, από τότε που γνωρίζονταν στον στίβο και την «έξω» ζωή;

Μήπως η Σταυρούλα ζηλεύει επειδή η Δαλάκα έχει καταφέρει από τις 4 συμμετοχές της στο Survivor να φτάσει τις 2 στον τελικό και τη μία να σηκώσει και την κούπα; Kαι μήπως όλη αυτή η δήθεν εμμονή δεν είναι της Δαλάκα αλλά δική της και κρύβοντας στο τηλεοπτικό κοινό πως γνωρίζει την Δαλάκα από πριν έπαιξε ωραία τον ρόλο της παίκτριας που είναι στόχαστρο επειδή τα βάζει με ένα «θηρίο» του ριάλιτι;

Όπως και να 'χει το γεγονός πως η Σταυρούλα είπε αυτό το ψέμα για τη σχέση της με την Δαλάκα σίγουρα άφησε πολλούς από τους fans της έκπληκτους και απογοητευμένους.