Ωραία η ανακαίνιση της Μπόμπα είπαν οι followers όμως διαπίστωσαν μία αστοχία στο λειτουργικό σκέλος

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ωραία η ανακαίνιση της Μπόμπα είπαν οι followers όμως διαπίστωσαν μία αστοχία στο λειτουργικό σκέλος

Η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε νέα πλάνα από την ανακαινισμένη της κουζίνα. Τα εύστοχα σχόλια των followers και όλες οι φωτογραφίες από το καινούριο σπίτι.

Στα καλύτερά της είναι το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Μπόμπα καθώς μετά τη μετακόμιση στο νέο τους σπίτι, ξαναβρήκε πλήρως τους καθημερινούς της ρυθμούς.

Η influencer-επιχειρηματίας έχει δώσει έμφαση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και παράλληλα επέστρεψε στις fitness συνήθειές της, με τη yoga και τo pole dancing να αποτελούν τις αγαπημένες της μεθόδους εκγύμνασης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε 43 - Ποια είναι η άγνωστη αδερφή του Κασσιανή που σήμερα γιορτάζει

Tα νέα πλάνα από την κουζίνα της Μπόμπα και η κοινή διαπίστωση των followers στα σχόλια

Πρόσφατα Μπόμπα-Τανιμανίδης εγκαταστάθηκαν στην πλήρως ανακαινισμένη μονοκατοικία που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία και μοιράστηκαν αρκετά πλάνα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πριν από λίγες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο Instagram όπου μας έδειξε το πριν και το μετά της κουζίνας της η οποία άλλαξε ριζικά μετά την ανακαίνιση.

https://www.instagram.com/reel/C60-FWLq8yZ/

Τα καφέ ντουλάπια σε συνδυασμό με ασημί ηλεκτρικές συσκευές αντικαταστάθηκαν από λευκά, με το άσπρο χρώμα να κυριαρχεί στον χώρο, δίνοντας extra φως.

Screenshot-2024-05-14-153613.png

Ένα minimal, led φωτιστικό δεσπόζει στο κέντρο της κουζίνας και δημιουργεί μια πιο σύγχρονη, pop art αισθητική.

Screenshot-2024-05-14-153736.png

Μεγάλες ντουλάπες και μερικά βάζα με λουλούδια δίνουν cozy vibes και ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco της κουζίνας.

Το εντυπωσιακό #KitchenTransformation βίντεο της 35χρονης συγκέντρωσε περισσότερα από 15 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια ωστόσο οι followers επικεντρώθηκαν σε ένα γεγονός: στην κουζίνα δεν υπάρχει απορροφητήρας.

«Ok ωραίο είναι κυριαρχεί το λευκό στοιχείο αλλά νομίζω η προηγούμενη ήταν πιο βολική εν τω μεταξύ δεν έχει απορροφητήρα», σχολίασε μια follower.

Screenshot-2024-05-14-133054.png

«Πολύ όμορφη κουζίνα αλλά... Χωρίς απορροφητήρα;;;θα μυρίζεις όταν μαγειρεύεις σαν την ταβέρνα του Βαγγέλη!!!😂», έγραψε με χιούμορ κάποιος κάτω από την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα.

Screenshot-2024-05-14-152950.png

«Είναι παρά πολύ όμορφη αλλά θα ήθελα άλλο χρώμα για εμένα επειδή δε μου αρέσει το άσπρο….. θα ήθελα να πεις και σχόλια για τον απορροφητήρα εάν βολεύει», επισήμανε μια άλλη follower.

Με ένα Insta story η Χριστίνα Μπόμπα απέδειξε πόσο περήφανη είναι για την αδερφή της Ελίνα

https://www.instagram.com/p/C6RIwQkqlok/

Το νέο σπίτι Μπόμπα-Τανιμανίδη

Mετά από σχεδόν μισό χρόνο αναμονής, Μπόμπα-Τανιμανίδης και οι κόρες τους μετακόμισαν στο καινούριο τους σπίτι το οποίο βρίσκεται στα βόρεια προάστια.

https://www.instagram.com/reel/C4DuTTPqJdl/

Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, τόσο η influencer αλλά και ο παρουσιαστής μας έδειχναν την πρόοδο των εργασιών μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

1715695073963-892127466-Screenshot-2024-05-14-141416.png

Πριν από λίγες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε την αξιοζήλευτη ντουλάπα της, η οποία διαθέτει χώρο για αμέτρητες τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια.

https://www.instagram.com/p/C69TGMWK1Vy/

Πλέον το ζευγάρι και οι κόρες τους έχουν διαμορφώσει το σπίτι των ονείρων τους έτσι ακριβώς όπως το είχαν φανταστεί και η χαρά τους είναι εμφανής.

https://www.instagram.com/reel/C6HINjfqZEu/

Ξύλινο πάτωμα, μεγάλοι γωνιακοί καναπέδες και μια εξίσου μεγάλη τηλεόραση βρίσκονται στο σαλόνι. Το τζάκι κάνει ακόμα πιο φιλόξενο τον χώρο ενώ τα παιχνίδια των διδύμων Τανιμανίδη αποδεικνύουν πως το σπίτι ενδείκνυται για fun στιγμές, χαλάρωση και παιχνίδι.

https://www.instagram.com/p/C3vHZmJqrvz/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το νέο σπίτι της οικογένειας Τανιμανίδη-Μπόμπα.

Πηγή κεντρικής: chrismpo