Το διαζύγιο των Jennifer Lopez και Ben Affleck μοιάζει σίγουρο και οι φήμες τους θέλουν ήδη χώρια

Πατούλια Κατερίνα
Το διαζύγιο των Jennifer Lopez και Ben Affleck μοιάζει σίγουρο και οι φήμες τους θέλουν ήδη χώρια
Invision

Έρχεται το διαζύγιο των Jennifer Lopez και Ben Affleck. Ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι, σύμφωνα με το In Touch.

30 χρόνια μετά τον πρώτο χωρισμό τους και τρία χρόνια ακριβώς μετά την επανασύνδεσή τους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck φέρονται να είναι έτοιμοι να πάρουν διαζύγιο.

Tέλος στον γάμο και την σχέση των Bennifer

To ζευγάρι έχει να εμφανιστεί μαζί δημόσια επτά εβδομάδες ενώ στην τελευταία κοινή τους εμφάνιση, τόσο ο 51χρονος όσο και η 54χρονη έδειχναν να περνούν άσχημα.

Ο Ben Affleck δίνει το παρών ακόμα και σε άδεια γήπεδα για να στηρίξει την Jennifer Lopez

Η Lopez εμφανίστηκε μόνη της στο κόκκινο χαλί του Met Gala και ήταν φανερά εκνευρισμένη ενώ σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζευγάρι δεν κατάφερε να λύσει τις διαφορές του και περίπου δύο χρόνια μετά τον γάμο του, ετοιμάζεται για το διαζύγιο. Πηγή που επικοινώνησε με το In Touch ανέφερε πως ο Affleck έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι του με την Lopez ενώ οι εκπρόσωποι των Bennifer δεν θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα στη Mail. Ο Affleck εμφανίστηκε επίσης μόνος στο event για το ντοκιμαντέρ του Tom Brady.

Το In Touch αναφέρει πως ο Affleck οδηγήθηκε να φύγει από το σπίτι 60 εκατομμυρίων δολαρίων και έχει επικεντρωθεί στη δουλειά του και στα παιδιά του και τονίζει:

«Δεν φταίει ο Ben, το διαζύγιο είναι κοντά, Εκείνος έχει ήδη φύγει από το σπίτι, το οποίο θα πουλήσουν. Ποτέ δεν θα σταματήσει ο ένας να αγαπά τον άλλο, όμως εκείνη δεν μπορούσε να τον ελέγξει κι αυτός να την αλλάξει, δεν υπήρχε τρόπος όλο αυτό να αντέξει στον χρόνο».

Η απόφαση της JLo, να επικεντρωθεί στη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που δεν έχει ποτέ ειπωθεί, το ντοκιμαντέρ της που βγήκε στο Amazon Prime τον Φεβρουάριο, δημιούργησε μεγαλύτερο χάσμα στο ζευγάρι, και This Is Me… Now: A Love Story, μια ωδή προς τον Ben, έκανε τον Affleck να ασφυκτιά και πάλι, μιας και ο ίδιος δεν επιζητά την προβολή αλλά και ούτε ήθελε να σταματήσει το όνειρο που είχε η Jlo.

H Lopez πάντως, εθεάθη να ψάχνει σπίτια στο Los Angeles με γνωστό μεσιτικό γραφείο.

Μεγάλο πρόβλημα του Affleck ήταν το γεγονός πως η Jennifer ήθελε η σχέση τους να είναι δημόσια και πολύ διάφανη στα social media, ενώ ακόμα και στο ντοκιμαντέρ ο Affleck δήλωνε:

«Το να είμαστε ξανά μαζί, ήταν δύσκολο γιατί ένα από τα πράγματα που δεν ήθελα ήταν να εκθέτουμε τη σχέση στα social media. Μετά κατάλαβα πως αυτό που ζητάω δεν είναι δίκαιο, είναι σαν να παντρεύεσαι έναν καπετάνιο και να του λες δεν μου αρέσει το νερό. Μαθαίνουμε και οι δύο να συμβιβαζόμαστε», είχε τονίσει ο Ben.

Την ίδια ώρα, η Lopez τόνισε πως ήξερε ότι ο Ben δεν νιώθει άνετα με την υπερέκθεση της σχέσης τους αλλά ήταν εκείνος που δεν ήθελε να τη σταματήσει. Ο Affleck στο ίδιο ντοκιμαντέρ είχε εξηγήσει πως και το 2003, όλη αυτή η έκθεση στους παπαράτσι και τα tabloids έπαιξε ρόλο στον χωρισμό του 2004 και να που 20 χρόνια μετά συμβαίνει ένα παράδοξο dejavu.

Lopez και Affleck χώρισαν πριν τον γάμο τους το 2004, αφήνοντας τη Lopez να παραδέχεται πως το να ξεπεράσει τον χωρισμό αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή της.

«Ο Ben και εγώ χωρίσαμε τρεις ημέρες πριν από το γάμο μας και καταρρεύσαμε από την πίεση. Νομίζεις ότι τα πας καλά. Ράγισε η καρδιά μου όταν έχασα τον έρωτα της ζωής μου, τον καλύτερό μου φίλο, και δεν μπορούσα να μιλήσω για πολλά χρόνια και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Συνήθιζα να πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι ήταν πληγωμένοι, τώρα πιστεύω ότι ήμουν μόνο εγώ», έχει εξομολογηθεί η λατίνα σταρ.

Η επανασύνδεση επιβεβαιώθηκε τον Απρίλιο του 2021 ενώ ο γάμος δεν άργησε να έρθει και ήταν διπλός, τον Ιούλιο του 2022 στο Las Vegas και τον Αύγουστο του 2022 στην Georgia.

H χρονιά που πέρασε βρήκε τους Bennifer να καυγαδίζουν δημόσια

Η J.Lo αποκάλυψε πως ο Affleck είχε τα ερωτικά τους γράμματα όσο ήταν παντρεμένος με την Garner

Οι Bennifer γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Στα τέλη του 2002 αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά και έναν χρόνο μετά, χώρισαν οριστικά και ανέβαλαν τον γάμο τους.

«Η Jennifer κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο. Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και δεν το ήθελα αυτό», είχε δηλώσει τότε ο Ben Affleck.