Το κοινό του Σασμού ζητά δικαίωση αλλά το τέλος θα είναι δραματικό για τον Μαθιό και τη Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Το κοινό του Σασμού ζητά δικαίωση αλλά το τέλος θα είναι δραματικό για τον Μαθιό και τη Βασιλική

Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ζουν ευτυχισμένοι μόνο εκτός Σασμού. 

Σε σχεδόν 1,5 μήνα από σήμερα ο Σασμός κάνει οριστικό φινάλε, κλείνει την τρίτη και τελευταία χρονιά που ονομάστηκε άλλωστε ως επίλογος. Όπως συμβαίνει με τις σειρές μυθοπλασίας, δεν θα δικαιωθούν σε όλα οι τηλεθεατές και θαυμαστές του. Το φινάλε είναι γλυκόπικρο και ιδιαίτερο, γιατί ο Μαθιός θα τιμωρηθεί για τον φόνο που έκανε.

https://www.instagram.com/p/C7Eua3FN1yM/

Γάμος και χαρές μόνο για τον Αστέρη και την Αργυρώ

Το τελευταίο διάστημα έχουμε ξεχάσει πως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι από το οποίο εξαρτάται η έννοια του Σασμού, είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ, γιατί έχουμε επικεντρωθεί στο αν η Μαρίνα καταδώσει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή. Ο Τάσος Νούσιας με τον θάνατό συνεχίζει να απασχολεί εδώ και 3 σεζόν.

Το focus της σειράς είναι περισσότερο στον Μαθιό και τη Βασιλική που περιμένουν την τιμωρία τους αλλά και τον ερχομό της κόρης τους. Η Βασιλική όπως ήδη σου έχω πει θα ζήσει και μία μεγάλη περιπέτεια με τη σύλληψή της.

Η Δανάη Παππά ντύθηκε νύφη στον Σασμό και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης αντέδρασε με spoiler

Όσο κουραστικό και να είναι για κάποιους φανς της σειράς, με αυτές τις ενδιάμεσες ιστορίες θα πορευτούμε μέχρι το φινάλε στα τέλη Ιουνίου. Στα πισωγυρίσματα και στις αντιδράσεις γύρω από αυτό το θέμα. Όμως τα fan club της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και του Δημήτρη Λάλου, περιμένουν τη δικαίωση και την ευτυχία. Έχουν χάσει 20 χρόνια από τη ζωή τους μακριά και όταν κατάφεραν να ζήσουν τον έρωτά τους, έχασαν τον γιο τους Νικηφόρο. Η ζωή τους χρωστά. Θα τους δώσει όμως την ευτυχία;

Οι πληροφορίες λένε ακριβώς το αντίθετο. Όλα τα spoilers (περιοδικό TV24) αλλά και οι δικές μας πληροφορίες οδηγούν στον χωρισμό του ζευγαριού μετά τη γέννηση της κόρης τους. Όχι γιατί το επιθυμούν, αλλά γιατί πληρώνουν ξανά το τίμημα.

Ο ηθοποιός Τιμόθεος Θάνος που υποδυόταν τον Λάζαρο είχε πει άλλωστε σε συνέντευξή του ότι μετά τον δικό του θάνατο θα ακολουθούσαν και άλλοι. Οι συγγενείς του και συγγενείς της γυναίκας του θα είναι εκείνοι που καραδοκούν για εκδίκηση για τον θάνατό του. Προς το παρόν δεν τους έχουμε δει να δρουν.

Θα τους δούμε όμως στη συνέχεια και τα θύματά τους θα είναι ο Μαθιός και ο Ανδρέας Βρουλάκης. Δηλαδή ισοφάριση ανάμεσα στις δύο οικογένειες ξανά στα θύματα. Το τέλος αυτό δεν είναι και το καλύτερο για τους θαυμαστές μεν, αλλά δικαιώνει κάπως την κατάσταση. Ο Μαθιός να πληρώσει με αυτό τον τρόπο το αμάρτημά του. Όμως το άδικο θα είναι για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου ως Βασιλική. Τα έχει χάσει όλα και έχει δυστυχήσει στη ζωή της και τώρα χάνει και εκείνον.

Σε ένα πέρασμα στο μέλλον θα δούμε στη συνέχεια τον Αστέρη να παντρεύεται επιτέλους την Αργυρώ και να μεγαλώνουν την οικογένειά τους, να κάνουν επιτέλους τον Σασμό. Όλα πια θα έχουν πάρει τον δρόμο τους.

https://www.instagram.com/p/C6dXU34JeA3/