Στο διαζύγιο Λάλου- Μαυρίδου, η 6χρονη Νικολέττα έγινε προτεραιότητα σε διατροφή και συνεπιμέλεια

Στο διαζύγιο Λάλου- Μαυρίδου, η 6χρονη Νικολέττα έγινε προτεραιότητα σε διατροφή και συνεπιμέλεια

Η πλευρά της μητέρας περιορίστηκε στις πραγματικές ανάγκες του παιδιού, ο κύριος Λάλος δεν έλαβε κανένα έγγραφο για υπερβολικές απαιτήσεις από την άλλη πλευρά», είπε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου στις δηλώσεις για την Έλενα Μαυρίδου και το διαζύγιο των δύο ηθοποιών που εκδόθηκε ήδη.

«Στην όμορφη κόρη μου. Η ζωή είναι ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις. Να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς», είχε γράψει πρόσφατα ο Δημήτρης Λάλος, ο Μαθιός του Σασμού σε ένα τρυφερό ποστ για την κόρη του Νικολέττα.

Κι ενώ ο χωρισμός από τη μαμά της μικρής, την ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου σφραγίστηκε με ένα γρήγορο διαζύγιο που εκδόθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ο δικηγόρος του Λάλου, μίλησε για όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που αφορούν στον τρόπο που βγήκε το διαζύγιο.

Η δίκαιη διατροφή και η συνεπιμέλεια

Η τρυφερή συμβουλή που έδωσε ο Δημήτρης Λάλος στην 6χρονη κόρη του Νικολέττα μετά τις φήμες χωρισμού

Εν μέσω φημολογίας για τη σχέση Λάλου και Μαριλίτας Λαμπροπούλου, το διαζύγιο με την Έλενα Μαυρίδου εκδόθηκε σε χρόνο ντε τε μετά από επτά χρόνια γάμου και εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Ο πρωταγωνιστής του Σασμού και η ηθοποιός κρατούν στα χέρια τους και το έγγραφο της λύσης του γάμου τους, σε ένα διαζύγιο συναινετικό και απόλυτα πολιτισμένο σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μαθιού, Νίκο Αγαπηνό.

https://www.instagram.com/p/C7J6SXQoqHM/

«Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών.

Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές», είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε:

https://www.instagram.com/p/C63iRTCoJ71/

«Όταν έχουμε να κάνουμε με διάσπαση έγγαμης συμβίωσης,οι εντάσεις σε πρώτο στάδιο μπορεί να υπάρξουν. Πιστεύω πως η προδιάθεση και των δύο πλευρών ήταν θετική για την επίλυση του θέματος.

Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο επίπεδο αναγκών του παιδιού, η πλευρά του κυρίου Λάλου έκανε το καλύτερο δυνατό και κάλυψε το σύνολο των αναγκών διατροφής κι έτσι δεν υπήρξε καμία διαφορά», τόνισε ο δικηγόρος και έσπευσε να εξηγήσει πως παρά τα όσα έχουν ακουστεί, ο Δημήτρης Λάλος δεν έλαβε κανένα έγγραφο για υπέρογκες απαιτήσεις:

«Δεν με αφορούν οι προφορικές συζητήσεις του ζευγαριού που μπορεί να περιέχουν και κάποια πικρία, στην πλευρά της μητέρας πρυτάνευσε η αγάπη για το παιδί».

Το κοινό του Σασμού ζητά δικαίωση αλλά το τέλος θα είναι δραματικό για τον Μαθιό και τη Βασιλική

Στο παρελθόν, ο Δημήτρης Λάλος είχε μιλήσει συγκινημένος για την κόρη του λέγοντας πως:

«Όταν έρχεται ένα παιδί στον κόσμο, σου δημιουργεί την αίσθηση της μη μοναξιάς. Είναι από τα πιο ωραία συναισθήματα που έχω βιώσει από τη στιγμή που έγινα πατέρας. Η κόρη μου είναι πολύ γλυκό πλάσμα, είναι αξιολάτρευτη. Με ρωτάει η κόρη μου: "Eσένα σε ξέρουν όλοι; Έχεις βγει σε κάλτσες, σε μπλουζάκια. Είσαι διάσημος; Αλλά δεν έχεις βγει ακόμη σε κουκλάκι, άρα δεν είσαι πολύ διάσημος"»

https://www.instagram.com/p/C5qH0gPIlvZ/

Όσον αφορά στη φημολογούμενη σχέση των Λάλου και Λαμπροπούλου, οι δύο ηθοποιοί τηρούν χαμηλό προφίλ, με τον Λάλο πέραν του Σασμού να ετοιμάζεται για μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με τον Σταύρο Θεοδωράκη στους Πρωταγωνιστές.

https://www.instagram.com/reel/C7EAx9dAWjA/

Σιγή τηρεί και η Έλενα Μαυρίδου για τον χωρισμό και φαίνεται πως κάνει πράξη τη φράση που είχε πει για τη ζωή στο Queen.gr