Ο Παύλος Γλύξμπουργκ έγινε 57 ετών: Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρί Σαντάλ και η απουσία του Αχιλλέα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Παύλος Γλύξμπουργκ έγινε 57 ετών: Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρί Σαντάλ και η απουσία του Αχιλλέα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ γιόρτασε τα γενέθλιά του με τη Μαρί Σαντάλ και τρία από τα πέντε παιδιά τους. Η τρυφερή αφιέρωση, η απουσία του Αχιλλέα και το σχόλιο της Natalie Massenet.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί στο σπίτι του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ καθώς ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είχε γενέθλια και έγινε 57 ετών.

Το ζευγάρι μετρά 29 χρόνια έγγαμου βίου και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά (Μαρία-Ολυμπία, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Αχιλλέας-Ανδρέας, Οδυσσέας-Κίμων, Αριστείδης Σταύρος), τα οποία αποτελούν την πρώτη τους προτεραιότητα.

Το «ευχαριστώ» της Τατιάνα Μπλάτνικ και η φημολογούμενη σχέση μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

H τρυφερή ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ για τα γενέθλια του Παύλου

Πριν από μερικές ώρες η Μαρί Σαντάλ θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον άντρα της ζωής της μέσα από ένα πολύ τρυφερό Instagram post.

Ο Παύλος, η Ολυμπία, ο Οδυσσέας- Κίμων και ο Αριστείδης- Σταύρος βρίσκονται στο Λονδίνο και πόζαραν όλοι μαζί στον φακό, χαρίζοντάς μας ένα όμορφο οικογενειακό στιγμιότυπο.

https://www.instagram.com/p/C7Mj-fRIn2C/

«Ένας μικρός εορτασμός με την ομάδα του Λονδίνου. Χαρούμενα γενέθλια στο νούμερο ένα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρί Σαντάλ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Παύλος και Μαρί Σαντάλ πραγματοποιούν συχνά αποδράσεις με τα παιδιά τους και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Αξιοσημείωτο είναι πως κάθε παιδί ακολουθεί τη δική του πορεία, με τους γονείς να στέκονται διακριτικά στο πλευρό τους, στηρίζοντας κάθε τους όνειρο.

Ο Αχιλλέας-Ανδρέας μπορεί να απουσίαζε από τα γενέθλια του μπαμπά του όμως φρόντισε να του ευχηθεί με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Screenshot-2024-05-21-110832.png

Ο 23χρονος δημοσίευσε δύο throwback φωτογραφίες με τον μπαμπά του σε Instagram-story και έγραψε: «Χρόνια πολλά @pavlosofgreece».

Screenshot-2024-05-21-110925.png

Η Marie Chantal σε μια σπάνια φωτογραφία με όλα τα παιδιά της! Και έχουν μεγαλώσει πολύ

Το σχόλιο της Natalie Massenet

Η ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ συγκέντρωσε εκατοντάδες σχόλια, με αρκετούς φίλους του ζευγαριού να στέλνουν εγκάρδιες ευχές για τα γενέθλια του Παύλου.

Screenshot-2024-05-21-093420.png

«Χρόνια πολλά Παύλο. Σ' αγαπάμε. 🎉🎈💙», έγραψε η Natalie Massenet, ιδρύτρια του Net-a-Porter και μαμά της συντρόφου του Αχιλλέα-Ανδρέα, Isabella Massenet.

Μαρί Σαντάλ- Παύλος Γλύξμπουργκ: Ταξίδι αναψυχής και δηλώσεις αγάπης λίγο πριν το μνημόσυνο του τέως

Ο «Achie» έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο του νεαρού μοντέλου-DJ, με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C6wg1KppVDF/

Oι δύο νέοι αποφοίτησαν από το ίδιο πανεπιστήμιο και ζουν στο έπακρο την κάθε στιγμή, πραγματοποιώντας κοινές αποδράσεις σε δημοφιλείς προορισμούς. H αγάπη για τα ταξίδια, τη μουσική και το κοινό lifestyle είναι μερικά από τα πράγματα που τους ενώνουν, με το ζευγάρι να παραμένει πολύ ερωτευμένο μέχρι και σήμερα.

Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ολοένα και περισσότερες και όλοι μιλούν για ένα πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CRmg36CqPAT/

Η Isabella Massenet διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τόσο με την Μαρία-Ολυμπία αλλά και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Γλύξμπουργκ. Το ίδιο ακριβώς και η μητέρα της, η οποία στηρίζει τη σχέση της 25χρονης με τον νεαρό ηθοποιό.

Πηγή κεντρικής: mariechantal22