Στο «δράμα» για το διαζύγιο Affleck και Lopez τα παιδιά του Ben βρέθηκαν στο επίκεντρο

Τζένη Ντεμιράι
Στο «δράμα» για το διαζύγιο Affleck και Lopez τα παιδιά του Ben βρέθηκαν στο επίκεντρο

Πώς τα παιδιά του Affleck συνδέονται με τον χωρισμό του από την Lopez;

Ο Ben Affleck παραβρέθηκε στο πάρτι αποφοίτησης της κόρης του Violet χωρίς την Jennifer Lopez εν μέσω φημών ότι οδεύουν προς διαζύγιο.

Ο 51χρονος ηθοποιός έδειχνε μελαγχολικός καθώς εντοπίστηκε να φτάνει μόνος του στη γιορτή αποφοίτησης της 18χρονης κόρης του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six.

Η Lopez σε πάρτι και ο Affleck σε μετακόμιση: Θέμα ημερών η ανακοίνωση διαζυγίου των Bennifer;

https://www.instagram.com/p/C7hv2dchgC9/

Η Violet - την οποία ο ηθοποιός απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Jennifer Garner – ολοκλήρωσε το Λύκειο την περασμένη εβδομάδα.

Η μητέρα της γιόρτασε το εκπαιδευτικό ορόσημο της πρωτότοκης κόρης τους, μοιραζόμενη φωτογραφίες της που κλαίει κατά την τελετή και σχολιάστηκε με τρυφερό τρόπο από τα μέσα ενημέρωσης.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα 20 Μαΐου, η 52χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες τη δείχνουν να κλαίει ενώ παρακολουθεί την αποχαιρετιστήρια τελετή πριν την αποφοίτηση της 18χρονης Violet από το σχολείο.

«Πες μου ότι έχεις αποφοίτηση χωρίς να μου πεις ότι έχεις αποφοίτηση», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της.

https://www.instagram.com/p/C7NhJ-PRiM9/

Πώς τα παιδιά του Affleck συνδέονται με τον χωρισμό του από την Lopez;

Η Garner και ο Affleck, οι οποίοι χώρισαν το 2018 μετά από 13 χρόνια γάμου, έχουν άλλα δύο παιδιά, τον 15χρονο Fin και τον 12χρονο Samuel. Όπως είναι λογικό, τα τρία παιδιά μεγάλωσαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ως αποτέλεσμα της φήμης των γονέων τους.

Τον τελευταίο μήνα που αυξάνονται διαρκώς οι φήμες χωρισμού για τους Bennifer, με κάποιον έμμεσο τρόπο τα παιδιά του Affleck «μπλέχτηκαν» στα κεντρικά θέματα των gossip sites. Η πρώτη φορά ήταν στις 17/05, όταν Lopez και Affleck έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά τις φήμες διαζυγίου και μετακόμισης σε διαφορετικά σπίτια.

Η κοινή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε επειδή το ζευγάρι θα παρακολουθούσε μαζί μια σχολική γιορτή του 15χρονου παιδιού του Ben, Fin Affleck. Εκεί βρέθηκαν τόσο η κόρη της Lopez, Emme, όσο και μικρότερος γιος του Affleck, Samuel.

Τότε, τα διεθνή μέσα αναφέρονταν σε «ψυχρό κλίμα» ανάμεσα σε Jennifer και Ben αλλά θερμή σχέση ανάμεσα σε Jen και τον 12χρονο Samuel.

Η δεύτερη φόρα στην οποία τα παιδιά του Affleck συνδέθηκαν με τον χωρισμό του από την Lopez ήταν το πάρτι αποφοίτησης της Violet, στο οποίο υπό κανονικές συνθήκες θα έδιναν μαζί το παρών. Επομένως, η απουσία της Jen είναι λογικό να κάνει ακόμα πιο έντονες τις φήμες.