Το τέλος του Δημήτρη Λάλου στον Σασμό με τη δολοφονία του λίγο πριν γίνει «Τιμωρός» και εκδικητής

Κατερίνα Μπούσιου
Το τέλος του Δημήτρη Λάλου στον Σασμό με τη δολοφονία του λίγο πριν γίνει «Τιμωρός» και εκδικητής

Σταματάκηδες και Μουντάκηδες σε κόντρα στον Σασμό, αλλά το spoiler για δολοφονία του Μαθιού δεν είναι η εξέλιξη που θέλει το κοινό της σειράς. 

Μία ακόμη δολοφονία θα δεις σε φινάλε τηλεοπτικής σειράς τη φετινή χρονιά και αυτή τη φορά ο Σασμός θα ρίξει αυλαία με έναν εκ των πρωταγωνιστών να τιμωρείται με τραγικό τρόπο για τις πράξεις του. Αρέσει ή δεν αρέσει αυτό το φινάλε σε κάποιους τηλεθεατές, αυτή η διπλή δολοφονία Μαθιού και Βασιλικής πυροδοτεί την πολυπόθητη συμφιλίωση.

Γάμος και δολοφονία μαζί

Υπάρχει μία υπερβολή στο δράμα τη φετινή χρονιά, αλλά οι περισσότερες σειράς που το υπηρέτησαν, το έκαναν τουλάχιστον καλά. Αναφέρομαι κυρίως στο Προξενιό της Ιουλίας στον Alpha, αλλά και το Ναυάγιο στο Mega. Στον Σασμό αντίθετα είχαμε αρκετές αστοχίες στο δράμα, αλλά όλα φαίνεται πως θα αλλάξουν λίγο πριν το φινάλε. Αυτή τη φορά θα μας δικαιολογηθεί αυτό το τέλος της τηλεοπτικής ιστορίας που αγαπήθηκε εδώ και 3 χρόνια από το κοινό.

Η Δανάη Παππά ντύθηκε νύφη στον Σασμό και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης αντέδρασε με spoiler

Βλέποντας και την εκπομπή Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος φιλοξένησε όλο το καστ του Σασμού, αλλά και τον παραγωγό Γιάννη Καραγιάννη (παραγωγό της Μάγισσα και του Ναυαγίου μεταξύ των άλλων παραγωγών τη φετινή χρονιά) καταλάβαμε πως γίνεται μία σκληρή και επίπονη προσπάθεια για τη σειρά. Μόνο που ο στόχος και το σενάριο δεν λειτούργησαν φέτος. Οι επαναλήψεις κούρασαν το κοινό.

Παρόλα αυτά η σεναριογράφος Χριστίνα Αλεξίου μάλλον έχει σκεφτεί να κάνει ένα πιο ενδιαφέρον φινάλε στη σειρά. Για να δικαιολογηθεί και ο τίτλος και να γίνει επιτέλους σασμός μέσω του γάμου του Αστέρη και της Αργυρώς με παρανυφάκι τον γιο τους.

Όλα τα spoiler μιλούν για δολοφονία του Μαθιού καταρχάς, αλλά υπάρχει και η πληροφορία (περιοδικό TV24) και για δολοφονία της Βασιλικής και κοινό τέλος με τον αγαπημένο της. Ποιοι είναι αυτοί οι Μουντάκηδες που θα σκοτώσουν το ζευγάρι;

https://www.instagram.com/p/C7Mc03KPotG/

Είναι οι συγγενείς της γυναίκας του Λάζαρου που σκότωσε τον Νικηφόρο. Έχουν ξεκινήσει να κάνουν απειλές προς του Σταματάκηδες μετά τη σύλληψη της Βασιλικής. Δεν κατανοούν πως ήταν ατύχημα ο θάνατός του. Όμως όταν ο Μαθιός πολύ αργότερα μετά την απελευθέρωση της Βασιλικής πάρει τη σειρά της στην ευθύνη και ομολογήσει και τη δολοφονία του Στεφανή, οι Μουντάκηδες θα βρουν την ευκαιρία να τον σκοτώσουν.

Ηρωικό κάπως το τέλος του Μαθιού και αχρείαστο, αλλά κάπως έπρεπε να υπάρχει ένα πιο δυνατό τέλος σε σχέση με όσα προηγήθηκαν στη σειρά τη φετινή χρονιά. Πάντως οι φανς του τηλεοπτικού ζευγαριού Λάλου - Λαμπροπούλου, καθόλου καλά δεν πήραν τα νέα spoilers.

Ο Δημήτρης Λάλος μετά το φινάλε της σειράς, ξεκινά γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha, «Ο Τιμωρός» ο οποία θα προβληθεί από τις αρχές του 2025. Θα σου θυμίσει κάποιες παλαιότερες ταινίες το θέμα του, γιατί θα κάνει τον ρόλο του αξιωματικού, ο οποίος θα δει την οικογένεια του να δολοφονείται και θα προσπαθήσει να βρει τους εχθρούς του και να πάρει εκδίκηση.