Το φινάλε στο Ναυάγιο έχει τη συγκινητική επιστροφή του Γιώργου Χρυσοστόμου και του Λεωνίδα Κακούρη

Κατερίνα Μπούσιου
Το φινάλε στο Ναυάγιο έχει τη συγκινητική επιστροφή του Γιώργου Χρυσοστόμου και του Λεωνίδα Κακούρη

Η συγκίνηση στη δίκη του Ναυαγίου και η επιστροφή αγαπημένων ηρώων μετά τη δικαίωση. 

Το Ναυάγιο ολοκληρώνει αυτές τις ημέρες τα τελευταία του γυρίσματα και αρκετοί από τους σπουδαίους ηθοποιούς του, αποχαιρετούν τους ρόλους τους με συγκίνηση. Με συγκίνηση θα ξεκινήσει και η δίκη των θυμάτων του Φοίνιξ και όλοι ελπίζουν σε μία δικαίωση. Οι μαρτυρίες όσων θυμάτων έζησαν και των φίλων και συγγενών τους μπορούν να οδηγήσουν στην τιμωρία του Βασιλείου; Όσα θα γίνουν εντός αλλά και εκτός δικαστηρίου με την επιστροφή του Γιώργου Χρυσοστόμου και του Λεωνίδα Κακούρη.

Το τέλος θα φέρει ανακούφιση;

Μία άρτια παραγωγή υπήρξε το Ναυάγιο στο Mega αυτή τη σεζόν, μία σειρά που είχε ουσία, ωραίο σενάριο και πλοκή, διαλόγους που υπηρέτησαν το δράμα και την πιο ανάλαφρη πλευρά της ιστορίας εξίσου καλά, ενδυματολογικά και σκηνογραφικά ήταν παραπάνω από άψογη η εκτέλεση. Το πολυάριθμο καστ δεν χρειάστηκε παρά να βάλει το ταλέντο και να απογειώσει τους ρόλους.

Η απροσδόκητη εξέλιξη στο Ναυάγιο με την εξαφάνιση του Πέτρου και η σύμπτωση με ένα νέο ντοκουμέντο

Η Φωτεινή Ντεμίρη ως Χριστίνα, η Ελεάνα Στραβοδήμου ως Ελένη (τη θαύμασες φέτος και στην Παραλία ως Ναταλί), αλλά και ο Νίκος Ορφανός, ήταν η αποκάλυψη φέτος σε φαινομενικά δεύτερους ρόλους που έγιναν πρώτοι στην πορεία.

Όλοι μαζί πλέον φτάνουν μέχρι το πιο κρίσιμο επεισόδιο της σεζόν που είναι αυτό της δίκης των θυμάτων του Φοίνιξ. Θα μεσολαβήσουν αρκετά σημαντικά γεγονότα μέχρι τότε, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναδούμε αυτά.

Σε αυτή τη δίκη στο Ναυάγιο, θα καταθέσουν όλοι και κάποιοι θα μας εντυπωσιάσουν με αυτά που θα κάνουν. Αφενός η Λίνα που θα αναγκαστεί να καταθέσει υπέρ του Βασιλείου ως αντάλλαγμα για να σωθεί ο Μάκης, αλλά και η εξαφάνιση του Πέτρου για να μην το δει η Σοφούλα που έχει ανέβει από την Κρήτη και καταλάβει πως για όλους τους άλλους είναι ο Αντώνης.

Θα υπάρξει όμως και ένα συγκινητικό πλάνο. Με τα θύματα, εκείνοι που έφυγαν από τη ζωή να «επιστρέφουν» ως όραμα για να βρεθούν κοντά στους αγαπημένους τους, στους ανθρώπους που έμειναν πίσω για να υπερασπιστούν την απώλειά τους και την αξιοπρέπειά τους. Η Αμαλία Καβάλη ως Στέλλα, μας παρουσίασε και ένα στιγμιότυπο από αυτό το γύρισμα με την επιστροφή του χαμένου της συζύγου Κυριάκου, τον οποίο υποδύθηκε στα πρώτα επεισόδια της σειράς, ο Άγγελος Ανδριόπουλος.

kavali.jpg

Φυσικά και θα δούμε την επιστροφή του Γιώργου Χρυσοστόμου ως Απόστολος και ως όραμα στην Ειρήνη Παντούση και τη Φωτεινούλα ως όραμα δίπλα στον πατέρα της Λεωνίδα Κακούρη.

Αυτή η δίκη εκτός από συναισθηματικές διακυμάνσεις θα έχει και σκληρές κόντρες ανάμεσα στον Καλλέργη και τον Παντελίδη. Οι δύο δικηγόροι έχουν παρελθόν και λύνουν με κάποιο τρόπο τις διαφορές τους αυτή τη φορά. Κατσαφάδος - Σκιαδαρέσης θα κάνουν ένα πολύ ωραίο τηλεοπτικό δίδυμο με αυτούς τους ρόλους.

Όπως καταλαβαίνεις θα δικαιωθούν τα θύματα και ακόμη και ο Μιχάλης θα καταφέρει να γλιτώσει καθώς αποδεικνύεται πως ήταν μία παγίδα του Παντελίδη τα όσα έγιναν.

Μένει να δούμε πλέον το τι θα γίνει με τον Ιπποκράτη. Τελευταίο πλάνο στον Γιάννη Στάνκογλου θα έχουμε, αλλά θα υπάρξει τελικά τιμωρία;

Προς το παρόν οι ηθοποιοί που ολοκληρώνουν σε κάποια σετ τα γυρίσματά τους, αποχαιρετούν με συγκίνηση τους χώρους που πέρασαν τον τελευταίο χρόνο. Η οικογένεια της Ελένης και του Μιχάλη Αργυράκη (Στραβοδήμου - Λέκκας) εγκατέλειψε το διαμέρισμά της. Και όπως έγραψε η ηθοποιός μεταξύ άλλων: «"Τέλος χώρου" γράφει σε μια κίτρινη λωρίδα στο πρόγραμμα, όταν τελειώνουν τα γυρίσματα σε ένα set. Την Παρασκευή η Οικογένεια Αργυράκη αποχαιρετήσαμε το "Νέο Σπίτι Μιχάλη". Η οικογένεια Αργυράκη, πέρασε πολλά παλεύοντας να υπερισχύσει η αλήθεια, το δίκαιο και η ανθρωπιά. Εμείς μαζί της κάναμε φίλους, αγκαλιές, γέλια και κλάματα, μάθαμε πολλά λόγια αλλά κυρίως μάθαμε πως μπορεί να νιώθει κάποιος παλεύοντας στη σωστή αλλά και δύσκολη μεριά μιας ιστορίας. Τα γυρίσματα της σειράς "Το Ναυάγιο" φθάνουν εντός των ημερών στην ολοκλήρωσή τους και ήδη νιώθω ότι θα μου λείψουν τα πάνγλυκα αυτά πρόσωπα που ήταν η οικογένειά μου, η μυθοπλαστική και η μεταφορική».

https://www.instagram.com/p/C7JrYp4IIo1/