O Bon Jovi επιβεβαίωσε τον γάμο του γιου του με τη Millie Bobby Brown και έκανε ακόμα μία αποκάλυψη

Τσακιρίδου Χριστίνα
O Bon Jovi επιβεβαίωσε τον γάμο του γιου του με τη Millie Bobby Brown και έκανε ακόμα μία αποκάλυψη
Jake Bongiovi, left, Millie Bobby Brown, Dorothea Bongiovi and Jon Bon Jovi attend the premiere of Netflix's "Damsel" at the Paris Theater on Friday, March 1, 2024, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) ©2022 Evan Agostini

Η 20χρονη Millie Bobby Brown και ο 22χρονος Jake Bongiovi παντρεύτηκαν. Τι ανέφερε ο πασίγνωστος τραγουδιστής. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός Millie Bobby Brown αφού πριν λίγα 24ωρα παντρεύτηκε τον γιο του super star Jon Bon Jovi, Jake Bongiovi.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά 3,5 χρόνια σχέσης και από την ημέρα που είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους όλοι τόνιζαν πως ο γάμος δεν αργεί να έρθει, όπως και έγινε.

NY Premiere of Netflix's
Millie Bobby Brown, left, and Jake Bongiovi attend the premiere of Netflix's "Damsel" at the Paris Theater on Friday, March 1, 2024, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)©2023 Evan Agostini

O γάμος του Jake Bonjovi με την Millie Bobby Brown είχε κάτι κοινό με τον διάσημο μπαμπά του

Ο Jon Bon Jovi επιβεβαίωσε τον γάμο του ζευγαριού

H Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi επέλεξαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με μια πολύ διακριτική, ρομαντική τελετή μακριά από τα τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι κατάφερε να προστατεύσει το ευτυχές γεγονός από τον Τύπο και γιόρτασε με τους πιο κοντινούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της «The Sun», η σύζυγος του Bon Jovi, Dorothea Bongiovi, και οι γονείς της Millie Bobby Brown παρευρέθηκαν στον γάμο και έλαμπαν από ευτυχία.

Πριν από λίγες ώρες ο Jon Bon Jovi βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The One Show» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επιβεβαίωσε τον γάμο του γιου του με την Millie Bobby Brown.

«Είναι υπέροχοι. Είναι απολύτως φανταστικοί. Ήταν ένας πολύ μικρός οικογενειακός γάμος και η νύφη ήταν πανέμορφη και ο Jake είναι ευτυχισμένος όσο δεν πάει. Είναι αλήθεια», δήλωσε ο μπαμπάς του γαμπρού, Jon Bon Jovi.

Ποιος είναι ποιος; Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Joe Alwyn από τον Jake Bongiovi

Το ζευγάρι φέρεται να σχεδιάζει μια μεγαλύτερη τελετή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων μηνών, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Μετά τον γάμο τους, οι νεόνυμφοι εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια εξόδου τους για ψώνια στο Hamptons.

Millie Bobby Brown-Jake Bongiovi: 11«Stranger Things» σχόλια στον αρραβώνα τους & το τρυφερό post

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση το 2022 στα βραβεία BAFTA, όπου περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί. Το καλοκαίρι του 2023 Brown-Bongiovi απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Ιταλία, από όπου κατάγεται ο 22χρονος και κατάφεραν να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

https://www.instagram.com/p/Cvh7wUQu8FQ/

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του αγαπημένου της στο Instagram τον Ιούνιο του 2021 και λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/Cq5EuqHLDJM/

Πηγή κεντρικής: apimages.com