Λίγο πριν την επέτειο το βίντεο της Γαρυφαλλιάς με τον Μάστορα δημιούργησε μια επιθυμία στους fans

Γεωργία Βλαχοπούλου
Λίγο πριν την επέτειο το βίντεο της Γαρυφαλλιάς με τον Μάστορα δημιούργησε μια επιθυμία στους fans

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας αυτό το καλοκαίρι κλείνουν 2 χρόνια σχέσης και οι fans τους λένε πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι.

H Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Χρήστος Μάστορας είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ζουν έναν έρωτα με τα «όλα» του, με το πάθος, τις συγκρούσεις και την αγάπη.

Μάστορας - Καληφώνη: Μετά την παρεξήγηση και τα unfollow, η πασχαλινή τους selfie τα «είπε» όλα

Το βίντεο Γαρυφαλλιάς - Μάστορα και η επιθυμία των fans

Λίγο πριν κλείσουν 2 χρόνια κοινής πορείας η Γαρυφαλλιά δημοσίευσε στο TikTok της για πρώτη φορά ένα βίντεο με πολλές στιγμές της με τον Χρήστο Μάστορα. Μέχρι πριν από αυτό τόσο η ίδια όσο και ο frontman των ΜΕΛΙSSΩΝ δημοσίευαν πολύ σπάνια κάποια φωτογραφία τους ή αν έβγαζαν κάποιο βίντεο αυτό θα είχε κυρίως πλάνα από το μέρος που βρίσκονταν και όχι τόσο τους ίδιους.

Φυσικά soundtrack στο βίντεό της ήταν το νέο τραγούδι του αγαπημένου της με τίτλο Μοναχική Καρδιά.

Οι fans του ζευγαριού βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο έγραψαν στα σχολιά τους πως ο έρωτάς τους δεν κρύβεται, ενώ δεν έλειψαν και σχόλια του τύπου «Παντρευτείτε!».

H έκπληξη που είχε κάνει ο Χρήστος Μάστορας στην Γαρυφαλλιά για την πρώτη τους επέτειο

Πάντως θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι δώρο θα κάνει ο Χρήστος Μάστορας στην Γαρυφαλλιά φέτος στη δεύτερη αυτή επέτειό τους, αφού πέρσι της είχε κάνει έκπληξη κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κρήτη, με ένα δείπνο κάτω από τα αστέρια και πυροτεχνήματα.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ωστόσο, σε συνεντεύξεις της έχει πει πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους το να κάνουν το επόμενο βήμα. Οι δυο τους ήδη συγκατοικούν απολαμβάνοντας το «τώρα».

garifalia-mastoras.jpg