Το «αντίο» του Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς έφερε αντιδράσεις, ενώ το μωρό της Ιουλίας έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
Το «αντίο» του Αγγελόπουλου στη Γη της ελιάς έφερε αντιδράσεις, ενώ το μωρό της Ιουλίας έγινε viral

Το μωρό της Ιουλίας και του Στάθη στη Γη της ελιάς ήταν το μόνο ευχάριστο γεγονός σε μία σεζόν με απώλειες, βεντέτες και δολοφονίες. 

Αναζητούνται επειγόντως καλές κωμωδίες για την επόμενη σεζόν, καθώς οι περισσότερες τηλεοπτικές σειρές τη φετινή σεζόν ήταν δραματικές και αυτό κούρασε το κοινό. Ακόμη και οι καθημερινές όπως η Γη της ελιάς στο prime time ήταν πιο...σκοτεινές από το αναμενόμενο. Δυστυχήματα, βεντέτες, δολοφονίες, κόντρες, χωρισμοί δεν έλειψαν από τη Μάνη και τα ευχάριστα γεγονότα ήταν ελάχιστα. Ένα από αυτά ήταν η γέννηση του μωρού της Ιουλίας και του Στάθη, την ίδια στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την τελευταία του σκηνή με την Βάσια Παναγοπούλου και τον Κούλλη Νικολάου. Και έχει δίκιο το κοινό να μιλά για ένα ρόλο που άλλαξε και χάθηκε.

https://www.instagram.com/p/CrYMXzgIS5e/

Η μεταστροφή του Ορέστη έφερε παράπονα

Πολύ διαφορετικά περιμέναμε να εξελιχθεί η εμφάνιση και ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου ως Ορέστης στη Γη της ελιάς. Με δεδομένο και την προηγούμενη και πολύ καλή συνεργασία που είχε με τον Αντρέα Γεωργίου στο «Τατουάζ». Εκεί πραγματικά, ο Ντάνος που προερχόταν τότε από το Survivor, τα πήγε πολύ καλά υποκριτικά στο πλευρό της Κατερίνας Γερονικολού. Και τώρα θα μπορούσε να έχει έναν επίσης ενδιαφέροντα ρόλο.

Στη Γη της ελιάς μετά τη γέννηση του παιδιού του Στάθη και της Ιουλίας, η Αρετή γίνεται σταρ της TV

Ο Ορέστης, μας συστήθηκε στα πρώτα επεισόδια στη Γη της ελιάς με τον ρόλο του πρώην αστυνομικού, ο οποίος είχε λάβει και την καρδιά του Κίμωνα, όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή. Όλοι περιμέναμε πως οι έρευνες που έκανε στην αρχή για τον Δημοσθένη, θα έφερναν καρπούς. Αργότερα όμως ο ρόλος του περιορίστηκε στον ευγενή γυμναστή της Μάνης. Ο οποίος αναγκάστηκε μετά τη δολοφονία που έγινε στο σπίτι του να μας πει το «αντίο». Δικαίως οι χρήστες στα social media μίλησαν για έναν χαμένο ρόλο ή για έναν ρόλο που δεν αξιοποιήθηκε. Ούτε ως προς τις δυνατότητες του Αγγελόπουλου, ούτε ως προς το εύρος της δημοσιότητάς του.

Η σκηνή που αποχαιρέτησε τη Βάσια Παναγοπούλου και τον Κούλλη Νικολάου, καθώς και τη Ζωή Γεράζη, ήταν συγκινητική και όπως λένε και οι τελευταίες πληροφορίες, ο Ντάνος ενδέχεται να είναι στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου στην νέα αστυνομική σειρά του Alpha «Ο Τιμωρός».

Άλλο φυσικά ήταν το μεγάλο θέμα στο χθεσινό επεισόδιο, καθώς το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού, η Ιουλία και ο Στάθης απέκτησαν τον γιο τους, παρουσία της κόρης τους Αριάδνης.

ioulia.png

Σύσσωμο το καστ της σειράς θα βρει αφορμή για να ενωθεί στην Αθήνα για να έρθει να συγχαρεί το ζευγάρι. Και επίσημα παντρεμένοι θα είναι στις αρχές της επόμενης σεζόν. Προς το παρόν στο μαιευτήριο θα έχουμε και μία συνάντηση που θα είναι σημαντική. Μεταξύ της Μάρως Κοντού και του Νίκου Γαλανού. Εκεί θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις, γιατί θα έχουμε δύσκολες καταστάσεις στο μέλλον. Διάβασε και εδώ λεπτομέρειες.

Λίγο πριν τον γάμο Στάθη και Ιουλίας στη Γη της ελιάς, ένα βιβλίο με αποκαλύψεις φέρνει αντιδράσεις