Στη Γη της ελιάς μετά τη γέννηση του παιδιού του Στάθη και της Ιουλίας, η Αρετή γίνεται σταρ της TV

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς μετά τη γέννηση του παιδιού του Στάθη και της Ιουλίας, η Αρετή γίνεται σταρ της TV

Η γέννηση του γιου του Καπερνάρου σκορπά χαρά στους περισσότερους στη Γη της ελιάς, εκτός της Αρετής.  

Η οικογένεια της Μάνης μεγαλώνει στη Γη της ελιάς, μετά τη γέννηση του 4ου παιδιού του Στάθη και του δεύτερου της Ιουλίας. Τα χαρμόσυνα νέα διαδίδονται σε όλους, αλλά η μόνη που δεν χαίρεται θα είναι φυσικά η Αρετή. Ευτυχώς όμως, ένα ευχάριστο γεγονός θα την κάνει να ξεχαστεί και να αποπροσανατολιστεί από τα προβλήματά της.

https://www.instagram.com/p/C7UTtOstBLj/

Όλοι στο πλευρό της Ιουλίας

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου εδώ και μερικές εβδομάδες έχει επιστρέψει κανονικά στα γυρίσματα στη Γη της ελιάς. Άλλωστε σεναριακά αναμέναμε τη γέννηση του παιδιού της για να κλείσει όμορφα σεναριακά η φετινή σεζόν που είχε απώλειες, θανάτους και δολοφονίες. Στο πλευρό της φυσικά θα είναι ο Στάθης αλλά και η κόρη τους Αριάδνη όπως βλέπεις και στο σχετικό τρέιλερ.

Η Άντζελα Γκερέκου θύμα πλεκτάνης στη Γη της ελιάς λίγο πριν τον γάμο της: Το φινάλε της ως Αθηνά

Η μόνη που δεν θα χαρεί στη Μάνη με τα ευχάριστα θα είναι φυσικά η Αρετή. Η πρόσφατη περιπέτειά της με τον εγκλεισμό στη φυλακή, ούτε πιο ήρεμη την έκανε, ούτε φυσικά και σοφότερη. Η Αριάδνη ήταν ούτως ή άλλως κόκκινο πανί για εκείνη, τώρα προστίθεται και το νεογέννητο και παιδί του Στάθη. Η Δώρα Χρυσικού δίνει ξανά ρεσιτάλ ερμηνείας ως ρόλος με τους γνωστούς δημόσιους αφορισμούς της. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτό την απομακρύνει από την κόρη της Βασιλική και την κάνει ένα γραφικό πρόσωπο.

Η Δώρα Χρυσικού γιόρτασε τρία χρόνια νικών κόντρα στον καρκίνο με ένα μήνυμα- γροθιά στο στομάχι

Το καλό για όλους είναι πως σύντομα το ενδιαφέρον της θα στραφεί αλλού, εκτός από τα ενδοοικογενειακά της, για να ηρεμήσουν όλοι και να καταφέρει η Ιουλία να γυρίσει μαζί με το μωρό στο σπίτι της. Εκεί που ούτως ή άλλως μένουν ο Στάθης και η Αριάδνη.

https://www.instagram.com/p/C7OQpL7IzR_/

Μία πρόταση η οποία έρχεται στα ξαφνικά για να πάρει μέρος σε μία οντισιόν, της δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγει από όλα. Έρχεται στην Αθήνα χωρίς προσδοκίες, απλά για την εμπειρία, αλλά τελικά δείχνει πως έχει ταλέντο. Ο παραγωγός την περνά και από δεύτερη οντισιόν και της κάνει πρόταση για έναν ρόλο σε μια σειρά της τηλεόρασης. Από εκεί και πέρα, δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα. Θα γίνει τελικά μία σταρ η Αρετή ή θα επιστρέψει στη Μάνη; Μάλλον το δεύτερο θα συμβεί.