Στο νέο video της Millie Bobby Brown όλοι πρόσεξαν το μονόπετρο που της χάρισε ο Jake Bongiovi

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στο νέο video της Millie Bobby Brown όλοι πρόσεξαν το μονόπετρο που της χάρισε ο Jake Bongiovi

Η Millie Bobby Brown μοιράστηκε τη beauty ρουτίνα της μέσα από ένα σύντομο βίντεο. Το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο σύζυγός της, Jake Bongiovi και τα κολακευτικά σχόλια των followers.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Millie Bobby Brown η οποία εδώ και λίγες ημέρες ανήκει και επίσημα στο club των παντρεμένων.

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» παντρεύτηκε μυστικά τον εκλεκτό της καρδιάς της, Jake Bongiovi μετά από 3,5 χρόνια σχέση και απολαμβάνει την έγγαμη ζωή.

O Bon Jovi επιβεβαίωσε τον γάμο του γιου του με τη Millie Bobby Brown και έκανε ακόμα μία αποκάλυψη

Η Millie Bobby Brown μοιράστηκε τη beauty ρουτίνα της όμως όλοι εστίασαν στο εντυπωσιακό μονόπετρο

Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός μοιράστηκε ένα νέο βίντεο στο Instagram, θέλοντας να δείξει στους followers της τη ρουτίνα ομορφιάς στην οποία ορκίζεται. H 20χρονη σταρ της μικρής οθόνης έχει λανσάρει συλλογή καλλυντικών με την επωνυμία της και πρόσφατα επέκτεινε το brand, προσθέτοντας ρούχα και sleepwear.

https://www.instagram.com/reel/C7mW0EeuZYT/

Κατά τη διάρκεια του βίντεο η νεαρή ηθοποιός εφαρμόζει επιθέματα κατά της ακμής στο πρόσωπό της και λίγο αργότερα μια μάσκα χειλιών. Αξιοσημείωτο είναι πως η Bobby Brown δεν φορά ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη και αληθινή είναι απέναντι στο κοινό της.

O γάμος του Jake Bonjovi με την Millie Bobby Brown είχε κάτι κοινό με τον διάσημο μπαμπά του

Αυτό που όλοι πρόσεξαν δεν ήταν άλλο από το εκθαμβωτικό μονόπετρο που κοσμούσε το χέρι της ηθοποιού, δώρο του συζύγου της, Jake Bongiovi.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι με διπλή γραμμή και μια μεγάλη πολύτιμη πέτρα λευκού χρώματος. Όπως φαίνεται η 20χρονη το έχει λατρέψει και δεν κυκλοφορεί χωρίς αυτό.

Δες καλύτερα το δαχτυλίδι της ηθοποιού στη gallery που ακολουθεί.

Millie Bobby Brown-Jake Bongiovi: 11«Stranger Things» σχόλια στον αρραβώνα τους & το τρυφερό post

Τα κολακευτικά σχόλια των θαυμαστών της

Η ανάρτηση της ηθοποιού συγκέντρωσε εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια με τους θαυμαστές της να επισημαίνουν πόσο φυσικά όμορφη είναι.

«Είσαι κούκλα», «Όμορφη», «Λάμπεις Millie», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια των followers.

Screenshot-2024-05-31-134802.png

H Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi επέλεξαν να κρατήσουν μυστικό τον γάμο τους διοργανώνοντας μια minimal, ρομαντική τελετή σε πολύ στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο.

Οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση το 2022 στα βραβεία BAFTA, όπου περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί. Το καλοκαίρι του 2023 το ερωτευμένο ζευγάρι είχε εντοπιστεί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιταλία, από όπου κατάγεται ο 22χρονος και κατάφεραν να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

https://www.instagram.com/p/C4BxLRuOriL/

Πηγή κεντρικής: apimages.com