Το «ταξίδι» ήταν το θέμα που «έπεσε» στις Πανελλήνιες και η Μαρίνα Σπανού αποθεώθηκε ξανά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το «ταξίδι» ήταν το θέμα που «έπεσε» στις Πανελλήνιες και η Μαρίνα Σπανού αποθεώθηκε ξανά

Με συνεργό τον μπαμπά της η Μαρίνα Σπανού «ανακάλυψε» πώς επιλέχθηκε το «ταξίδι» σαν θέμα στην έκθεση.

Η Μαρίνα Σπανού από την καραντίνα κι έπειτα είναι αλήθεια πως απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό. Παρ' όλα αυτά, ίσως ούτε κι η ίδια δεν μπορούσε να φανταστεί πως το Ταξίδι, το τραγούδι του νέου της άλμπουμ, πριν καν κυκλοφορήσει θα γινόταν viral στο TikTok.

H Αθηνά Οικονομάκου τραγούδησε Μαρίνα Σπανού στο TikTok και οι followers της την αποθέωσαν

Αμέτρητα βίντεο από καλοκαιρινούς προορισμούς με το συγκεκριμένο τραγούδι σαν soundtrack κατακλύζουν το feed στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και δύο μήνες και κάπως δεν μάς έκανε εντυπωση που πολλοί απ' όσους έδιναν σήμερα το μάθημα της Έκθεσης στις Πανελλήνιες είχαν συνεχώς στο μυαλό τους το τραγούδι αυτό.

Το θέμα που έπεσε στην έκθεση και η σχέση που έχει με αυτό ο Χρήστος Σπανός

Το θέμα που «έπεσε» λοιπόν, στο μάθημα της Έκθεσης αφορούσε το Ταξίδι. Η λέξη αυτή πλέον, έχει συνδεθεί με την Μαρίνα Σπανού και όπως ήταν λογικό εκείνη δεν γινόταν να μην το σχολιάσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ο Χρήστος Σπανός μένει σε ένα Άκρως οικογενειακόν σπίτι με τις γυναίκες της ζωής του Μαρίνα & Μελίνα

Έκανε λοιπόν, ένα βίντεο στο TikTok μαζί με τον μπαμπά της Χρήστο Σπανό, ρωτώντας τον αν ευθύνεται αυτός που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο θέμα για την Έκθεση, πιθανώς γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του.

Οι followers της πάντως αλλά και διάφοροι γονείς που τα παιδιά τους είναι ανάμεσα στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες έγραψαν στην νεαρή τραγουδίστρια πως με το που είδαν το θέμα σκέφτηκαν κατευθείαν εκείνη και μάλιστα έλεγαν κι από μέσα τους τους στίχους.

Κανείς δεν πιστεύει πως ο Χρήστος Σπανός είναι μπαμπάς της Μαρίνας

Ανάμεσα στα σχόλια, όπως κάθε φορά που η Μαρίνα είναι μαζί με τον μπαμπά της είτε σε βίντεο είτε σε φωτογραφία, ήταν και αυτά όσων δεν πίστευαν πως πρόκειται για μπαμπά και κόρη.

«Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου» είχε πει η Μαρίνα Σπανού στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον ηθοποιό στο «Στούντιο 4» το 2022.

Αντίστοιχα, ο Χρήστος Σπανός που καμαρώνει πολύ για την κόρη του ανέφερε πως ήταν λίγο περίεργο όταν τους έβλεπαν μαζί, πριν γίνει γνωστή η Μαρίνα.

Τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της. Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη.