Μελέτης Ηλίας και Ευγενία Ξυγκόρου έλυσαν τον γρίφο του τέλους στο Προξενιό της Ιουλίας

Κατερίνα Μπούσιου
Μελέτης Ηλίας και Ευγενία Ξυγκόρου έλυσαν τον γρίφο του τέλους στο Προξενιό της Ιουλίας

Στο ερώτημα «Ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη;» ο Μελέτης Ηλίας έδωσε μία ενδιαφέρουσα απάντηση. Μαζί με την Ευγενία Ξυγκόρου, το τηλεοπτικό του ταίρι στο Προξενιό της Ιουλίας, βρέθηκαν στο «Καλύτερα δε γίνεται». 

Η Ευγενία Ξυγκόρου και ο Μελέτης Ηλίας είναι δύο από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που μας απασχόλησαν ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν, ως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στο Προξενιό της Ιουλίας. Και σήμερα ήρθε η στιγμή, να βρεθούν από κοινού στο στούντιο της Ναταλίας Γερμανού και στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» για να μας κάνουν αποκαλύψεις ως Γιωργίκης και Ιουλία. Πώς θα λήξει αυτή η καταστροφική σχέση;

«Δεν σας περνάει από το μυαλό για το τι θα συμβεί»

Ο Μελέτης Ηλίας μας ήταν αγαπητός και γνωστός από τους κωμικούς του ρόλους στην TV. Η Ευγενία Ξυγκόρου μας συστήθηκε καλύτερα με την «Επιστροφή» στον ΑΝΤ1. Τη φετινή χρονιά όμως η συνάντησή τους στο Προξενιό της Ιουλίας υπήρξε επαγγελματικά καρμική και για τους δύο. Μας χάρισαν ίσως μερικές από τις συγκλονιστικότερες υποκριτικά στιγμές, σε μία σειρά που δεν θα την χαρακτηρίσουμε ως έκπληξη, γιατί διαφαινόταν από το περασμένο καλοκαίρι που ανακοινώθηκε, πως είχε ποιοτικά χαρακτηριστικά. Η σεναριακή πλοκή και το καστ, δημιούργησαν αυτό το απίστευτο αποτέλεσμα.

«Σε έναν κόσμο σκοτεινό ας είσαι η Στεφανία στο Προξενιό της Ιουλίας»: Ποια είναι η Χριστίνα Μαξούρη

Όπως είπε και η Ναταλία Γερμανού η σειρά πραγματεύτηκε φέτος το θέμα της γυναικείας κακοποίησης, δυστυχώς επίκαιρο διαχρονικά, παρόλο που η σειρά αναφέρεται στη δεκαετία του '60.

Στην ερώτηση για το ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή της σειράς η Ευγενία Ξυγκόρου μας εξέπληξε γιατί μας είπε ότι οι σκηνές της κακοποίησής της δεν ήταν σε αυτή την κατηγορία, λόγω της καλής συνεργασίας με τον Μελέτη Ηλία: «Το αντίθετο θα έλεγα, ήταν και από τις πιο ευχάριστες. Μετά το 12ο χαστούκι άρχισα να νιώθω κάπως». Με τον παρτενέρ της να προσθέτει ότι ακόμη και σε μία σκηνή που με την μπότα του της πατά το πρόσωπο φρόντισε να είναι σχεδόν στον αέρα και την είχε απολυμάνει για να μη τραυματίσει τη συνάδελφό του.

Όσο για το μέγα spoiler που μας απασχολεί όλους, ποιος σκότωσε τον Γιωργίκη ο Μελέτης Ηλίας μας εξέπληξε γιατί μας είπε ότι ενώ όλοι έχουν κίνητρο να τον σκοτώσουν, βάσει των τελευταίων σεναρίων, θα μας εκπλήξει το τι συμβαίνει: «Δεν περνάει ακόμη από το μυαλό σας για το θα συμβεί. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που έρχονται από το παρελθόν και ακόμη και στην κόρη μου Κοραλένια για το τι γίνεται τελικά, μου λέει «Αποκλείεται».

Δυνητικά όπως είπε, ακόμη και ο φίλος και κουμπάρος του ο Κωστής, μετά από τη δυσμενή του μετάθεση εξαιτίας του Γιωργίκη, θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος του.

Και όπως ήδη σου έχω πει, τόσο η Στεφανία, όσο και ο Χρήστος, η Χάδω, η Στάσα, ο Ρήγας, ακόμη και ο Επιφάνειος έχουν κίνητρο για να τον σκοτώσουν.

https://www.instagram.com/p/C4a07KMIMPs/

Ο Μελέτης Ηλίας στον πιο dark ρόλο του στο Προξενιό της Ιουλίας προκαλεί τον δολοφόνο του

«Θα τη βρει η Ιουλία την ευτυχία;» ρώτησε την Ευγενία η Ναταλία Γερμανού και η ηθοποιός απάντησε: «Ό,τι θα πούμε καλά είμαστε, είμαστε εντάξει, θα το πω».

Άρα, αυτό σημαίνει ότι τόσο εκείνη όσο και το παιδί της θα ζήσουν τελικά και θα έχουν γλιτώσει το μαρτύριο στο αρχοντικό του Προβιού. Και το κυριότερο θα αθωωθεί στο δικαστήριο γιατί θα έχει συλληφθεί ο πραγματικός ή η πραγματική δολοφόνος.

To γύρισμα της δραματικής νύχτας και της δολοφονίας Προβιού, έγινε μόλις πριν μερικές μέρες. Και ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Μορφονιός, μόλις είχε πάρει το σενάριο στα χέρια του από τον Νίκο Απειρανθίτη. Ακόμη και οι ηθοποιοί μέχρι τότε δεν γνώριζαν τι θα συμβεί.

provios.png