Η Σίσσυ Τουμάση είπε ατάκα έρωτα για τον Πανταζάρα και απολύτως τίποτα για το spoiler της «Ιουλίας»

Η Σίσσυ Τουμάση είπε ατάκα έρωτα για τον Πανταζάρα και απολύτως τίποτα για το spoiler της «Ιουλίας»
Photo Credits @nikospandazaras

Το σχόλιο που θαύμασε η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, η σιωπή για την «εγκυμοσύνη» και τα λόγια για την απώλεια της μητέρας της. 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2/6) η Σίσσυ Τουμάση. Η ηθοποιός, που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» με αφοπλιστική ειλικρίνεια για ευαίσθητα προσωπικά θέματα ενώ επιμελώς απέφυγε να επιβεβαιώσει ή και να αναφερθεί σε spoiler που αφορούν τον ρόλο της ως Φιλιώ και συγκεκριμένα την εγκυμοσύνη «εκείνης» με τον Γρηγόρη (Δημήτρη Σέρφας) που έχει διαρρεύσει. Το μόνο που αρκέστηκε να πει για την τηλεοπτική της περσόνα ήταν αν έχει κάποια κοινά μαζί της.

Θυμίζουμε πως ανατροπές επιφυλάσσει η συνέχεια της σειράς εποχής του Alpha καθώς η Ιουλία εξαφανίζεται μαζί με την κόρη της από το αρχοντικό με τη βοήθεια του Επιφάνιου ενώ η Φιλιώ μένει έγκυος.

Η διάκριση της Σίσσυς Τουμάση και το πρώτο βήμα στη σχέση της με τον Γρηγόρη

Στα της συνέντευξης τώρα, η ηθοποιός που πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε με τον επίσης ταλαντούχο συνάδελφό της Αργύρη Πανταζάρα -με τον οποίο ο έρωτας ήταν μοιραίος στη θεατρική παράσταση «This is not Romeo and Juliet», με αφορμή πάντα τον ρόλο, μίλησε κυρίως για την απώλεια της μητέρα της αλλά και για τον συνοδοιπόρο της.

«Έχασα τη μητέρα μου και με μεγάλωσα μόνη μου - Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά»

Η ατάκα της ηθοποιού «Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου. Για όσο είμαστε μαζί και ελπίζω να είναι για πάντα, καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον» και ειδικότερα το «Για όσο είμαστε μαζί» συγκίνησε τις δύο Ναταλίες της εκπομπής (Γερμανού και Αργυράκη) καθώς η εν λόγω ατάκα μαρτυρά σεβασμό και πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την εκπομπή:

«Μεγάλωσα με τη μαμά την οποία έχασα σε μικρή ηλικία. Μεγάλωσα μόνη μου ουσιαστικά. Δεν με είδε ως ηθοποιό, αλλά της είχα πει ότι σκεφτόμουν να το κάνω».

«Ξεκίνησα αμέσως με το πού τελείωσα τη σχολή. Έγινα ηθοποιός γιατί ήθελα να κάνω σινεμά. Και ήρθε στη ζωή μου ξαφνικά το Miss Violence, πήγαμε Βενετία, πήραμε το Λιοντάρι, πήγε σφαίρα».

«Είναι δύσκολο γιατί μετά λες "ποιο είναι το επόμενο βήμα;". Θεωρούν ότι θα χτυπάει το τηλέφωνο αλλά δεν έγινε έτσι. Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Δεν "πουλάω" τον εαυτό μου. Δεν το χρησιμοποίησα όπως θα έπρεπε. Ήμουν πιο φοβιτσιάρα και επιλεκτική. Ήρθε πιο αργά η τηλεόραση γιατί εγώ άργησα να ανοίξω την πόρτα. Η τηλεόραση με έχει κάνει καλύτερη.

«Ο ηθοποιός είναι κομμένος πωλητής. Είναι παλιακά αυτά. Ο ταγμένος του θεάτρου πρέπει να αφήσει το κουφάρι του στο σανίδι, ο άλλος είναι του σινεμά. Δεν μπορώ να μάθω και να εξελιχθώ με μια αγκαλιά;».

«Επειδή είμαι ένα μοναχικό άτομο είχα μια περίεργη ζωή. Η πιο ασφαλής αγκαλιά είναι αυτή που έκανα εγώ στον εαυτό μου. Μεγάλωσα με τη μαμά, την οποία έχασα σε μικρή ηλικία και μεγάλωσα μόνη μου ουσιαστικά. Δεν με είδε ως ηθοποιό, αλλά της είχα πει ότι σκεφτόμουν να το κάνω. Μου είπε να κάνω ό,τι με κάνει ευτυχισμένη! Καθοδήγηση πήρα από εμένα. Δεν είναι εύκολο αλλά καλά πήγε».

«Ο Αργύρης είναι μια οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου. Για όσο είμαστε μαζί και ελπίζω να είναι για πάντα, καθοδηγούμε ο ένας τον άλλον. Περίμενα εγώ να βρεθώ σε εξώφυλλο περιοδικού; Ο γάμος αυτός ήταν μια γιορτή για την αγάπη μας. Δεν θέλαμε να κάνουμε έναν γάμο γιατί είμαστε πολλά χρόνια μαζί ή επειδή είμαι έγκυος όπως ορίζει η κοινωνία. Κάναμε έναν γάμο γιατί είμαστε ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι».

«Η Φιλιώ είναι αμφιλεγόμενος χαρακτήρας. Έχει ζήσει τις παράνοιές της αλλά εγώ εξετάζω ένα κορίτσι που ήταν πολύ ερωτευμένο, ήθελε να παντρευτεί αυτόν και μαθαίνει ότι η φίλη της είχε σχέση με αυτόν. Εκεί οδηγήθηκε σε ένα σκοτεινό μονοπάτι αυτοκαταστροφικό αλλά στην πορεία ανακάλυψε ότι δεν είναι αυτό που περίμενε. Την αγαπώ την Φιλιώ αλλά δεν θα την έκανα ποτέ παρέα».

Ο γάμος της Σίσσυς Τουμάση στην Κωνσταντινούπολη

Θυμίζουμε ότι Σίσσυ Τουμάση και Αργύρης Πανταζάρας παντρεύτηκαν στα τέλη Οκτώβρη του 2023 στην Κωνσταντινούπολη και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Καλεσμένοι στον γάμο τους ήταν μόνο αγαπημένα τους άτομα μιας και το ζευγάρι δεν άφησε την είδηση του ευχάριστου να δει το φως της δημοσιότητας, παρότι η αναγγελία είχε δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα του Βόλου στις αρχές του ίδιου μήνα.

Φωτογραφικά το γεγονός κάλυψε ο αδελφός του ηθοποιού και φωτογράφος Νίκος Πανταζάρας, ο οποίος απαθανάτισε μοναδικά το vibe του αντισυμβατικού γάμου.

https://www.instagram.com/p/Cz0lBPJoevx/