Μαρία Αντωνά: Τα πλάνα από το νέο της σπίτι και οι φήμες για το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Αντωνά: Τα πλάνα από το νέο της σπίτι και οι φήμες για το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή

Η Μαρία Αντωνά φαίνεται πως προχώρησε και εκείνη στην προσωπική της ζωή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Γεια Σου.

Ύστερα από τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, η Μαρία Αντωνά φαίνεται πως ξαναβρίσκει τα πατήματά της, έχοντας βρει νέο σπίτι στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας και κάνοντας ένα από τα πράγματα που αγαπάει - να παίζει δηλαδή μουσική σε διάφορα μέρη.

Ο Σοϊλέδης φέρεται να έκανε το επόμενο βήμα ενώ η Αντωνά απάντησε σε Q&A αυτό που τη ρωτάνε όλοι

Οι αλλαγές όμως, φαίνεται πως δεν σταματούν για την ίδια, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Γεια Σου, μάλλον η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει προχωρήσει κι εκείνη στην προσωπική της ζωή.

Νέος σύντροφος για την Μαρία Αντωνά;

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Γεια Σου, Νάνσυ Παραδεισανού, ανέφερε πως οι πληροφορίες της θέλουν την Μαρία Αντωνά να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, αφού αρκετοί την έχουν δει σε βραδινές της εξόδους με έναν συγκεκριμένο άντρα.

«Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι και η Μαρία έχει προχωρήσει τη ζωή της και την έχουν δει πάρα πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, σε βραδινή έξοδο, σε κοινή παρέα με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, με τον οποίο έχει βγει αρκετές φορές» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ο επίσης δημοσιογράφος στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Κωνσταντίνος Αρτσίτας επιβεβαίωσε την πληροφορία της Νάνσυς Παραδεισανού, λέγοντας:

Επιβεβαιώνω, είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός και είναι στον χώρο της τηλεόρασης. Είναι γνωστός και πολύ επιτυχημένος. Είναι μπροστά στις οθόνες, είναι δημοσιογράφος και παρουσιαστής. Ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει αναπτυχθεί κάποια σοβαρή σχέση μεταξύ τους. Μπορεί να είναι μια φιλία που κάπως θα ξεκινήσει.

Πάντως σε πρόσφατο Q&A της η Μαρία Αντωνά δέχθηκε πολλές ερωτήσεις του τύπου «Τί έκανες και ομόρφυνες τόσο» με εκείνη να απαντά πως η ομορφιά «πηγάζει» από μέσα μας και αυτή την περίοδο η ψυχολογία της είναι αρκετά «ανεβασμένη» γι' αυτό και δείχνει ανανεωμένη. Ενδεχομένως, ο συγκεκριμένος άνθρωπος που έχει μπει στη ζωή της να ευθύνεται για την καλή διάθεσή της.

Η ίδια άλλωστε, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως τώρα που είναι single απολαμβάνει ξανά το φλερτ, μετά από τόσα χρόνια.

Είχαν να με φλερτάρουν πάρα πολλά χρόνια τόσο έντονα. Φυσικά και το δέχομαι και ως γυναίκα σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και σημαντική.

Tα πλάνα από το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα

Είτε οι πληροφορίες αυτές για την προσωπική ζωή της Μαρίας Αντωνά ισχύουν είτε όχι, η ίδια προσαρμόστηκε γρήγορα στα νέα δεδομένα στη ζωή της, μετακομίζοντας μόνη της σε νέο σπίτι στην Άνω Γλυφάδα.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα έκαναν την πιο σωστή ερώτηση στην Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό

Εδώ και δύο βδομάδες περίπου που έχει μετακομίσει, η ίδια μάλιστα έχει δημοσιεύσει και κάποια πλάνα από το νέο αυτό σπίτι της, αν και όπως λέει στα stories της στο Instagram δεν έχει ολοκληρώσει πλήρως το φτιάξιμό του.

Όπως θα δεις από την gallery που ακολουθεί το σαλόνι της Μαρίας Αντωνά είναι αρκετά ευρύχωρο και φωτεινό μιας και έχει μεγάλες μπαλκονόπορτες, διαθέτοντας παράλληλα και τζάκι για τους κρύους μήνες του χρόνου. Το γεγονός δε ότι υπάρχει στο σαλόνι αυτό μια ντουλάπα με καθρέφτες απ' έξω, δίνει την αίσθηση πως ο χώρος είναι ακόμη πιο μεγάλος.

Στην κουζίνα της, από την άλλη ο μεγάλος κεντρικός μαύρος πάγκος που υπάρχει είναι η ιδανική λύση αν δεν υπάρχει τραπεζαρία στο σπίτι για να κάθεται με τους φίλους της και να απολαμβάνουν διάφορα φαγητά. Έναν αντίστοιχο μεγάλο πάγκο έχουν στην κουζίνα τους και η Βρισηίδα με τον Σπύρο Μαρτίκα.

445981368_1015063947069750_7118454356570663957_n.jpg

Από τα πρώτα πράγματα πάντως που έκανε η Μαρία Αντωνά στο νέο της σπίτι ήταν να κοιμηθεί με τον γάτο της (σ.σ. τον γάτο αυτό είχαν υιοθετήσει με τον Άρη Σοϊλέδη) και να κάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ. Άλλωστε, η καταπόνηση από το Survivor ήταν αρκετά μεγάλη.

Τα δύο διαφορετικά ρεπορτάζ για τον Άρη Σοϊλέδη

Μπορεί για την Μαρία Αντωνά να ήταν ξεκάθαρο το πού μένει πια μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, για τον πρώην ποδοσφαιριστή όμως, τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα κι αυτό γιατί υπήρξαν δύο διαφορετικά ρεπορτάζ για εκείνον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real Life, ο 33χρονος μετακόμισε στο σπίτι της Μαριλίνας Κυπαρρίση, της νέας του συντρόφου στο Μεταξουργείο. Η ίδια βέβαια, επειδή δουλεύει σεζόν στη Μύκονο δεν είναι μαζί του, ωστόσο αυτό ήταν σύμφωνα με το δημοσίευμα το νέο βήμα στην σχέση τους.

5069_ARIS_SOILEDIS_MARILINA_KIPARISI_552024.jpg

Aυτό το ρεπορτάζ διέψευσε λίγο αργότερα ο Δημήτρης Μακαλιάς, στενός φίλος τόσο της Μαρίας Αντωνά όσο και του Άρη Σοϊλέδη, σύμφωνα με τον οποίο η σχέση του με την Μαριλίνα Κυπαρίσση έχει τελειώσει και επομένως δεν γίνεται να μένει στο σπίτι της.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έκρυβαν τη σχέση τους. Ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες από αυτές που βλέπουμε. Από διάφορες εξόδους. Οι φωτογραφίες αυτές που ήρθαν τώρα στη δημοσιότητα είναι από τις διακοπές του Πάσχα στη Μύκονο. (...) Δεν θα σταματήσω να μιλάω στον Άρη, επειδή χώρισε από την Μαρία Αντωνά. (...) Οι τελευταίες πληροφορίες μου μού λένε ότι η σχέση του Άρη με τη Μαριλίνα είναι πλέον παρελθόν. Η σχέση αυτή -αν ήταν σχέση, ολοκληρώθηκε. Το σημαντικό είναι να είναι όλοι καλά. Και η Μαρία και ο Άρης και η Μαριλίνα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς στο I Love Σου Κου.