Παρά το καλοστημένο της σχέδιο, η Φρόσω στις Ψυχοκόρες δίχασε το κοινό και κάνει ένα μεγάλο λάθος

Κατερίνα Μπούσιου
Παρά το καλοστημένο της σχέδιο, η Φρόσω στις Ψυχοκόρες δίχασε το κοινό και κάνει ένα μεγάλο λάθος

Η συγκινητική Αρχοντούλα ήταν από τις στιγμές στις Ψυχοκόρες, που ήταν διαφορετική από όλες τις άλλες. 

Το δίδυμο της Μαρίνας Ασλάνογλου και της Άννας Λουϊζίδη στις Ψυχοκόρες, τώρα μόλις ξεκίνησε το beef του και η διαμάχη τους έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια. Όπως και η σχέση Αρχοντούλας και Νέλλας, μετά την τόλμη της πρώτης να παραδεχτεί στη Μαρίκα πως ο Σώτος είναι γιος της. Η σκηνή είχε τραγικότητα και συγκίνηση. Όμως το κοινό έχει αρχίσει να διχάζεται με τη Φρόσω. Μα τι εννοείς ότι δεν φέρεται καλά στην Ευανθία;

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο

Με την αγωνία για την τύχη του Σώτου, τρεις γυναίκες στις Ψυχοκόρες, ζούσαν το δράμα τους για διαφορετικούς λόγους και αυτή η εναλλαγή σκηνών και συναισθημάτων ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα.

Η Νέλλα γιατί είναι γιος της και τον μεγάλωσε, η Αρχοντούλα γιατί τον γέννησε και είναι το κρυφό της παιδί και η Μαρίκα γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του. Με την εικόνα της πληγωμένης μάνας να της αποκαλύπτει πως ο Σώτος είναι παιδί της, έκλεισε το χθεσινό επεισόδιο και το κοινό συγκινήθηκε. Αλλά και τρόλαρε όπως έπρεπε, για να μη σταθούμε μόνο δραματικά γεγονότα.

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη ως Αρχοντούλα, χειρίζεται τον ρόλο της ως μάνα με τρομερή υποκριτική μαεστρία.

arxontoula.jpg

Η Τόνια Σωτηροπούλου έρχεται στις Ψυχοκόρες με στόχο την εξόντωση του Κοτρώτση: Το μεγάλο μυστικό

Η Μαρίκα δεν θα πει άμεσα στον Σώτο την αλήθεια, για να τον προκαλέσει στην ουσία να αντιμετωπίσει την Αρχοντούλα. Θα χρειαστεί να αποθεραπευτεί, να περάσει χρόνο μαζί του και την κατάλληλη στιγμή θα τον πείσει να ακούσει τη γυναίκα που τον αγαπά από μωρό παιδί, από την ώρα που γεννήθηκε. Δεν είναι εύκολο για εκείνον. Όχι γιατί δεν θα είναι γιος του πλούσιου Κοτρώτση. Αλλά γιατί δεν θα ξέρει ποιος είναι και που είναι ο πραγματικός του πατέρας και θα νιώσει πως όλη του η ζωή είναι ένα ψέμα, μία συμφωνία μεταξύ Νέλλας και Αρχοντούλας.

Όμως δεν είναι αυτή η κόντρα που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αλλά εκείνη της Φρόσως με την Ευανθία. Η Φρόσω έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Βάζει συνέχεια παγίδες στην τυφλή πρώην κυρά της, την παιδεύει με τρόπο εξευτελιστικό και καμία φορά και κωμικό και το κοινό κάπως διχάστηκε με όλο αυτό. Έχει δίκιο ή δεν έχει;

Μα φυσικά και έχει. Τη βίασαν για να κάνει το μωρό του Νάτση, της συμπεριφέρθηκαν σαν αντικείμενο και η Ευανθία σκότωσε τον Μέλιο, τον μόνο άνθρωπο που αγαπούσε. Και λίγα περνάει η Μαρίνα Ασλάνογλου από την Άννα Λουϊζίδη. Δεν έχει μάθει καν η Φρόσω πως η Ευανθία ξέρει πως το παιδί δεν είναι του Νάτση, αλλά του Μέλιου.

Άλλη στη θέση της θα την είχε σκοτώσει. Οι δύο ηθοποιοί είναι πραγματική απόλαυση και συναγωνίζονται επάξια το άλλο τηλεοπτικό δίδυμο Ματσούκα - Γιαννουδάκη.

Η Φρόσω στα επόμενα επεισόδια θα κάνει πάνω στον παρορμητισμό της, ένα μεγάλο λάθος. Θα ξεκινήσει να μαθαίνει να διαβάζει και να γράφει τις σκέψεις της και όταν η Ευανθία ανακτήσει την όρασή της δίχως να της το πει, θα διαβάσει το ημερολόγιό της και θα καταλάβει το σχέδιό της. Δεν την εκδικείται μόνο, αλλά θέλει να πάρει και την περιουσία για να εξασφαλίσει τον γιο της.

Και η Ευανθία όμως θα κάνει ένα λάθος. Θα πει στις νύφες της ότι βλέπει και η Μαρία θα το εκμυστηρευτεί στη Φρόσω. Η μία θα αιφνιδιάζει την άλλη στη συνέχεια. Από τις πιο ωραίες ιστορίες η δική τους διαμάχη στις Ψυχοκόρες.

https://www.instagram.com/p/C7j8jugI9wr/

Πολλά πράγματα όμως πια θα αλλάξουν και σε μία άλλη οικογένεια. Η δολοφονία Αρδίτη, οδηγεί τη Μάγια σε άλλον δρόμο και σκοπό.