Η «ιερή» συμμαχία στο Survivor για να μην βγει υποψήφια ξανά η Κατερίνα Δαλάκα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η «ιερή» συμμαχία στο Survivor για να μην βγει υποψήφια ξανά η Κατερίνα Δαλάκα

Πρώτη φορά υποψήφιος ο Γκιουλέκας και θα κάνει τα πάντα για να μην έχει απέναντί του στη μονομαχία την Κατερίνα Δαλάκα, για να μπορέσει πιο εύκολα να παραμείνει.

Αυτή την εβδομάδα στο Survivor φαίνεται πως θα δούμε την πιο δυνατή μονομαχία που έχουμε δει ποτέ κατά τη διαδικασία αποχώρησης, μιας και οι παίκτες που θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην 6αδα του παιχνιδιού είναι περίπου το ίδιο αγωνιστικά και κανείς δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα ποιος θα παραμείνει, αφού ρόλο θα παίξει και η καλή ψυχολογία.

Survivor: Το κόλπο του Γιώργου Γκιουλέκα για να σπάσει η κλίκα Φάνη - Ντάνιελ

Ο υποψήφιος Γκιουλέκας και η προστασία της Δαλάκα

Ο Χριστόφορος και η Δώρα ήταν ήδη υποψήφιοι, ενώ μετά τον τρίτο αγώνα ασυλίας - στον οποίο έχασαν ξανά οι κόκκινοι - ο Γιώργος Γκιουλέκας βγήκε για πρώτη φορά υποψήφιος. Φυσικά, το αποτέλεσμα έκρινε η ψήφος του Χριστόφορου, αφού στην κόκκινη ομάδα μπορούσαν να ψηφιστούν μόνο ο Γκιουλέκας και η Κατερίνα Δαλάκα.

Αν και έκανε εντύπωση στο κοινό που ο Χριστόφορος ψήφισε τον συμπαίκτη του κι όχι την Δαλάκα, συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα που ήταν η πρώτη του επιλογή εκείνη και ταυτόχρονα με την χαμηλή της απόδοση αγωνιστικά, σίγουρα έπαιξε ρόλο το ποιον από τους δύο θα μπορούσε να κερδίσει στη μονομαχία.

Η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να έχει τραυματιστεί και να έχει πέσει αγωνιστικά, έχει αποδείξει όμως πως όταν πρόκειται να υπερασπιστεί τον εαυτό της στη μονομαχία, κανένας τραυματισμός δεν την κρατάει πίσω και παραμένει συγκεντρωμένη στον στόχο της.

Από την άλλη ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει δείξει πως είναι παίκτης ψυχολογίας και σίγουρα το να βρίσκεται για πρώτη φορά στη διαδικασία της μονομαχίας θα είναι πολύ αγχωτικό για εκείνον - πιο αγχωτικό σίγουρα από το πώς θα αισθάνεται ο Χριστόφορος και η Δώρα που ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα σε αυτή την θέση. Στη δική του περίπτωση δηλαδή, το ότι θα βρεθεί για πρώτη φορά σε μονομαχία, ίσως να είναι και κομβικό για την παραμονή του στο παιχνίδι κι αυτό ήταν κάτι που σίγουρα σκέφτηκε ο Χριστόφορος.

Χριστόφορος, Γκιουλέκας και Δώρα «συμμαχούν» για την Δαλάκα

Όπως και ο Χριστόφορος δεν ήθελε την Δαλάκα απέναντί του, έτσι και η Δώρα εξέφρασε πως δεν θα ήθελε να δει τη φίλη της να είναι κι αυτή υποψήφια.

Ο James Καφετζής «ξέχασε» Γκιουλέκα και Survivor και επέστρεψε στα βίντεο μαγειρικής στο TikTok

Η Δώρα πολλές φορές έχει κατηγορηθεί από τους fans του ριάλιτι και τους παίκτες της μπλε ομάδας, επειδή φαίνεται να «χαρίζει» τον πόντο στην Κατερίνα Δαλάκα κάθε φορά που παίζουν αντίπαλες.

Επομένως, είναι λογικό η παίκτρια των μπλε να μην την θέλει απέναντί της στη μονομαχία, καθώς υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να παίξει όσο δυνατά θα έπρεπε λόγω του συναισθηματικού παράγοντα.

Γι' αυτό και το κοινό στο Twitter/X θεωρεί δεδομένο πως η Δώρα και πάλι δεν θα παίξει όπως πρέπει απέναντι στην Δαλάκα.

Φυσικά, ούτε και ο Γκιουλέκας θα ήθελε απέναντί του την Δαλάκα, κι όπως φαίνεται από την «μανία» του να βγει υποψήφιος ρίχνει δύο δύο τα δισκάκια στον στόχο, κάτι που λογικά απαγορεύεται.

Πάντως, σύμφωνα με το τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός ενημερώνει τους παίκτες και των δύο ομάδων πως υπάρχει ακόμα μια αλλαγή στις μονομαχίες κι αυτή αφορά τον τελικό στόχο, ο οποίος πλέον δεν είναι ένας αλλά δύο. Άλλη μία απόδειξη ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.