Survivor: Η Δώρα αποκάλυψε - χωρίς να το καταλάβει - αν ο τραυματισμός της Δαλάκα ήταν αληθινός

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η Δώρα αποκάλυψε - χωρίς να το καταλάβει - αν ο τραυματισμός της Δαλάκα ήταν αληθινός

Το κοινό εξοργίστηκε για ακόμα μια φορά με την Δώρα και τον αγώνα που χάρισε ξανά στην Δαλάκα, όμως λίγοι πρόσεξαν το λάθος που έκανε.

Είμαστε στην τελική 7άδα του φετινού Survivor και μπορεί να μην πηγαίνουμε ακόμα στην ατομική φάση του παιχνιδιού - ενδέχεται και να μην γίνει ποτέ αυτό - αλλά νέοι κανόνες ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Λιανό στους παίκτες των δύο ομάδων.

Survivor: Αληθινός ή fake ο νέος τραυματισμός της Δαλάκα αναρωτιέται το κοινό μετά το τρέιλερ

Οι αλλαγές πριν τον ημιτελικό

Σύμφωνα, λοιπόν με τα όσα είπε ο παρουσιαστής, αν κάποιος δεν μπαίνει να παίξει σε οποιονδήποτε αγώνα, ενώ ο γιατρός του επιτρέπει να παίξει, μπορεί να ψηφιστεί και θα πρέπει να παίξει στη μονομαχία, έχοντας σαν ποινή μάλιστα, το να ρίξει από πιο μακριά απ' ότι ο αντίπαλός του.

Επιπλέον, αν υπάρξει ισοψηφία - κάτι πολύ πιθανό στο σημείο που είμαστε - αυτή θα λυθεί με έναν αγώνα έξτρα που θα παίξουν οι δύο παίκτες στον αντίστοιχο αγώνα της ημέρας. Δηλαδή αν έχουν ισοψηφίσει στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, στον αγώνα για την 2η ασυλία που γίνεται την επόμενη μέρα, σε εκείνο το ίδιο παρκούρ θα παίξουν μεταξύ τους ένα έξτρα run για να κριθεί ποιος θα πάει στη μονομαχία.

Ο τραυματισμός της Δαλάκα και το σχόλιο της Δώρας που την «καίει»

Ήδη είχαμε δει από το τρέιλερ του επεισοδίου που προβλήθηκε την Κυριακή 2/6 πως η Κατερίνα Δαλάκα φορούσε έναν επίδεσμο στήριξης στο χέρι της την ώρα που ήταν στο συμβούλιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο στιγμιότυπο που τραυματίζεται.

Survivor: Ο Γκιουλέκας μίλησε για την οικογένεια του Φάνη και το κοινό τον «δίκασε»

Και κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας συνεχίσαμε να μην την βλέπουμε να τραυματίζεται, αλλά να παραπονιέται πως ο αριστερός ώμος της πονάει όταν πάει να σηκώσει το χέρι της, με κάποιους παίκτες, όπως για παράδειγμα ο Ντάνιελ, να της λένε πως μάλλον είναι κάτι μυϊκό μιας και το ίδιο είχε πάθει κι εκείνος.

Βέβαια, όλα αυτά με τον πόνο της Δαλάκα ξεκίνησαν από την αναμέτρησή της με την Δώρα, η οποία μάλιστα, όπως συζητήθηκε και στο συμβούλιο λίγο πριν ξεκινήσουν τον αγώνα τους πήγε να δει το χέρι της «φίλης» της και για ποιον λόγο πονάει.

Κι εκεί που όλοι αναρωτιόμασταν κατά πόσο είναι σοβαρός ή αληθινός ο πόνος της Κατερίνας Δαλάκα - μιας και τόσο η παίκτρια των Διασήμων όσο και ο Γιώργος Λιανός το «έριξαν» στο κρύο που είχε τις μέρες εκείνες στον Άγιο Δομίνικο, μέχρι να βγουν και οι εξετάσεις της βεβαίως - η Δώρα άθελά της μάς έδωσε την απάντηση.

«Της λέω πήγαινε στον γιατρό, άμα θέλεις μην παίζεις αφού σε πονάει το χέρι. Και πήγε στον γιατρό και ο γιατρός την γύρισε πίσω» είπε η Δώρα Νικολή και αφού έπεσε για ένα δευτερόλεπτο σιγή, ο Γιώργος Γκιουλέκας πήρε τον λόγο «τρολάροντας» τη σχέση της Δώρας με την Δαλάκα.

Μήπως ήταν ένας τρόπος για να αποπροσανατολίσει τους υπόλοιπους παίκτες και το κοινό από την ουσία αυτού που είπε η Δώρα, ότι δηλαδή δεν επρόκειτο για κάποιον σοβαρό τραυματισμό για να της πουν οι γιατροί να παίξει, αλλά ίσως η Δαλάκα ήθελε να φυλάξει δυνάμεις;

Μπορεί η Δώρα να «έκαψε» με τα λεγόμενά της την Δαλάκα - κι ας μην το κατάλαβαν πολλοί - της χάρισε ωστόσο για ακόμα μια φορά τον πόντο στον μεταξύ τους αγώνα, κάτι που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά από το κοινό για ακόμα μια φορά.

Σε ένα παιχνίδι που είναι άκρως αγωνιστικό και ανταγωνιστικό δεν νοείται, όσο φίλος κι αν είσαι με τον άλλο να του χαρίζεις παιχνίδια, αφού όπως πολύ σωστά είπε ο Ντάνιελ κάποια στιγμή θα χρειαστεί να υπερασπιστείς την παραμονή σου έχοντάς τον απέναντί σου. Θα χάριζε άρα και τότε παιχνίδι η Δώρα στην Κατερίνα;

Οι «ύπουλες» ατάκες της Δώρας για τη «φίλη» της

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Δώρα αποκαλύπτει κάτι αρνητικό για τη «φίλη» της, Κατερίνα Δαλάκα.

Στο παρελθόν είχε πει πως μαζί συζητούσαν με ποια σειρά θα πρέπει να φύγουν οι παίκτες που είχαν παραμείνει, δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως τελικά η Δαλάκα μιλάει για ψηφοφορίες. Και μόνο από την αντίδραση της παίκτριας των κόκκινων τότε - η οποία είπε στην Δώρα πως μάλλον την μπερδεύει με άλλη κοπέλα - ήταν φανερό πως σε αυτή την φράση της παίκτριας των μπλε κρυβόταν αρκετή αλήθεια.

Παράλληλα, αν θυμάσαι η Δώρα και ο Χριστόφορος είχαν έρθει σε μεγάλη ρήξη, όταν κατά τη διάρκεια της μονομαχίας τους εκείνη δεν του χάρισε κάποιο παιχνίδι βλέποντάς τον να πονάει λόγω του τραυματισμού του. Η Δώρα, όπως ήταν φυσικό, είχε πει πως δεν γινόταν να του χαρίσει κάποιον πόντο καθώς έτσι θα ρίσκαρε την παραμονή της, με την Κατερίνα Δαλάκα ωστόσο, να υποστηρίζει πως στη θέση της εκείνη θα το έκανε.

Κάπου εκεί λοιπόν, αλλά μόνο στους μπλε. η Δώρα αποκάλυψε πως αυτή που της είπε να συνεχίζει να παίζει κανονικά ήταν η Κατερίνα Δαλάκα. Ναι, καλά κατάλαβες. Αυτή που θα «χάριζε» πόντο στον Χριστόφορο, η ίδια είπε στην Δώρα να συνεχίζει να παίζει κανονικά.

Τελικά, φαίνεται πως η Δώρα μάλλον γνωρίζει καλά το παιχνίδι της επιβίωσης, «παίζοντάς» το φίλη στην Κατερίνα Δαλάκα, αποδομώντας όμως σιγά σιγά και συστηματικά την συμπεριφορά της.