Survivor: Αληθινός ή fake ο νέος τραυματισμός της Δαλάκα αναρωτιέται το κοινό μετά το τρέιλερ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Αληθινός ή fake ο νέος τραυματισμός της Δαλάκα αναρωτιέται το κοινό μετά το τρέιλερ

Λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό η Κατερίνα Δαλάκα φαίνεται να τραυματίζεται και όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη (αν συνέβη).

Μπαίνοντας στην 22η εβδομάδα του Survivor και την τελική ευθεία για τον τελικό, μιας και έχουν μείνει μόνο 7 παίκτες, οι ανατροπές θα είναι συνεχείς.

Survivor: Ο Γκιουλέκας μίλησε για την οικογένεια του Φάνη και το κοινό τον «δίκασε»

Οι αλλαγές για την 4αδα

Όπως είδαμε και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για το νέο επεισόδιο που θα δούμε σήμερα Κυριακή 2 Ιουνίου, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει κάποιες αλλαγές στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Οι αλλαγές αυτές μάλλον θα αφορούν στη διαδικασία ψήφισης των μονομάχων ή τον τρόπο μονομαχίας, μιας και φαινόταν καθαρά στο τρέιλερ πως οι Τούρκοι παίκτες συνεχίζουν να βοηθούν τους Έλληνες στον αγώνα ασυλίας άρα το παιχνίδι και για αυτήν την εβδομάδα δεν θα γίνει ατομικό, ως είθισται. Θα έχουμε όμως αλλαγές σύντομα σε αυτό, καθώς μέχρι το πρώτο 15νθημερο του Ιουνίου θα έχουμε φτάσει στους ημιτελικούς του reality και ο κάθε παίκτης ή παίκτρια θα πρέπει να παλέψει μόνο για τη δική του επικράτηση.

https://www.instagram.com/reel/C7oalEmoXVO/

Ο νέος τραυματισμός της Δαλάκα δίχασε το κοινό

Αυτό βέβαια, που σχολιάστηκε περισσότερο στα social media από το τρέιλερ ήταν ο νέος τραυματισμός που φαίνεται να έχει η Κατερίνα Δαλάκα στο χέρι της. Παρότι σε όλα τα highlights από το αγώνισμα ασυλίας δεν φαίνεται πουθενά να τραυματίζεται, η ίδια στο συμβούλιο φοράει τον ειδικό επίδεσμο στήριξης, κάτι που παραξένεψε το κοινό του ριάλιτι.

Survivor: Η Δαλάκα υποψήφια και το κοινό αντέδρασε στην «προδοσία» του Γκιουλέκα και των κόκκινων

Πολλοί ανέφεραν πως ο τραυματισμός της είναι fake. Βλέοποντας την ψήφισή της την προηγούμενη εβδομάδα, η Κατερίνα Δαλάκα κατάλαβε πως η ομάδα της πλέον θα την ψηφίζει προς αποχώρηση, επομένως ίσως με έναν «τραυματισμό» μπορέσει να μείνει εκτός κάποιων αγώνων για να είναι ξεκούραστη για τις μονομαχίες. Μην ξεχνάμε πως ο «τραυματισμός» της έγινε λογικά, μετά τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού για τον τρόπο που θα φτάσουμε στην τετράδα του τελικού.

Το γεγονός επίσης, πως πολλές φορές αυτή τη σεζόν έχουμε δει την Κατερίνα Δαλάκα είτε να πηγαίνει στην τέντα του γιατρού για να ενυδατωθεί είτε να τραυματίζεται ξαφνικά (θυμήσου τον τραυματισμό στον αυχένα), χωρίς να έχουμε στιγμιότυπο από τον τραυματισμό της, έχει κάνει το κοινό να είναι πιο δύσπιστο αυτή τη φορά.

Από την άλλη οι πιστοί fans της έστειλαν απλά τις ευχές τους για να μην είναι κάτι σοβαρό, επισημαίνοντας πως η ίδια έχει αποδείξει το πόσο καλή παίκτρια είναι και δεν χρειάζεται να προσποιηθεί έναν τραυματισμό για να προχωρήσει στο παιχνίδι. Άλλωστε, όπως τόνισαν η Δαλάκα ήδη έχει τραυματισμό στο πόδι για τον οποίο δεν διαμαρτύρεται και συνεχίζει να παίζει.

Όπως και να 'χει όσο φτάνουμε προς το τέλος του Survivor οι παίκτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον τελικό με κάθε τρόπο.