Η Δαλάκα στην εξάδα του Survivor: Η ερώτηση του Λιανού που οδήγησε σε «ρεσιτάλ υποκρισίας»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δαλάκα στην εξάδα του Survivor: Η ερώτηση του Λιανού που οδήγησε σε «ρεσιτάλ υποκρισίας»

Σε ένα αγωνιστικό Survivor με έπαθλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, πώς είναι δυνατόν παίκτες να προστατεύουν ένα από τα μεγαλύτερα «φαβορί» αντί να θέλουν να το διώξουν;

Όπως είχαμε δει και στο τρέιλερ του επεισοδίου του Survivor που προβλήθηκε στις 5 Ιουνίου, Χριστόφορος, Γκιουλέκας και Δώρα θα έκαναν τα «πάντα» για να μη βγει υποψήφια μαζί τους η Κατερίνα Δαλάκα. Και τα κατάφεραν, αφού με σκορ 12-7 η κόκκινη ομάδα ήταν ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού, ενώ αντίθετα η μπλε έπρεπε να βγάλει ακόμα έναν υποψήφιο.

Η «ιερή» συμμαχία στο Survivor για να μην βγει υποψήφια ξανά η Κατερίνα Δαλάκα

Αυτός, όπως ήταν αναμενόμενο βάσει της απόδοσής του αγωνιστικά, ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Η παραμονή της Δαλάκα και τα σχόλια του Λιανού

Εν αντιθέσει με την προηγούμενη εβδομάδα που η Κατερίνα Δαλάκα βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση, με πολλούς να μιλούν για «προδοσία» προς το πρόσωπό της από τους άντρες της κόκκινης ομάδας και την ίδια να μην θέλει να μιλάει με τους συμπαίκτες της, αυτή την εβδομάδα είδαμε το «μικρό σπίτι στο λιβάδι».

Survivor: Η Δώρα αποκάλυψε - χωρίς να το καταλάβει - αν ο τραυματισμός της Δαλάκα ήταν αληθινός

Την Κατερίνα Δαλάκα, δηλαδή να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη που τόσο οι Τούρκοι παίκτες όσο και ο Γιώργος Γκιουλέκας με τον Χριστόφορο Ταξίδη έπαιξαν για να κερδίσει πάση θυσία η κόκκινη ομάδα και άρα εκείνη να παραμείνει στο παιχνίδι, φτάνοντας στην τελική 6άδα.

Αυτή η αλλαγή στη σχέση των μελών της κόκκινης ομάδας παραξένεψε τον Γιώργο Λιανό που έκανε αρχικά μια πολύ εύστοχη ερώτηση.

Στην ουσία ο παρουσιαστής του Survivor ρώτησε τον Γκιουλέκα και τον Χριστόφορο πώς είναι δυνατόν ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ψήφισαν προς αποχώρηση την Δαλάκα, τώρα που εκείνη είναι τραυματισμένη και σίγουρα θα ήταν πιο εύκολο να την κερδίσουν σε μια πιθανή μονομαχία, να μην την ψήφισαν.

Οι δύο παίκτες απάντησαν πως δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό, γιατί θα ήταν πολύ άδικο κάτι τέτοιο, ενώ έχει τραυματιστεί και πάνω απ' όλα γι' αυτούς είχε σημασία η ομάδα τους.

Επομένως, σε αντίθεση με προηγούμενα Survivor, όπως συμπέρανε και ο Γιώργος Λιανός κανείς από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας δεν σκέφτηκε στρατηγικά και ατομικά - κάτι που θα έπρεπε όταν είμαστε 2 βήματα από την 4αδα του τελικού - αλλά λειτούργησαν ομαδικά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε πως το να «θυσιάσουν» μια ευκαιρία για να έρθουν πιο κοντά στο έπαθλο, προστατεύοντας την αντίπαλό τους ήταν κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Όπως είπε πάντα στο Survivor οι περισσότεροι ντρέπονται να μιλήσουν για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που δίνεται και όλοι στέκονται στην κούπα, μέχρι φυσικά να φτάσουμε στην 4άδα ή την 5αδα.

Εκεί η Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε πως θεωρεί πως τους περισσότερους τους ενδιαφέρει η κούπα με τον Χριστόφορο να λέει πως εκείνον τον ενδιαφέρει το έπαθλο «γειώνοντας» τον «ρομαντικό» τρόπο σκέψης της.

Το «ρεσιτάλ υποκρισίας» και τα αρνητικά σχόλια του κοινού

Το κοινό πάντως συμφώνησε με την απορία του Λιανού σχετικά με την υπερπροστασία που έδειξαν οι συμπαίκτες της στο πρόσωπό της, ενώ πολλοί ανέφεραν πως δεν ήταν το ομαδικό πνεύμα που οδήγησε Χριστόφορο και Γκιουλέκα να παίξουν για να μην βγει υποψήφια η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά ο φόβος τους μήπως χρειαστεί να την αντιμετωπίσουν στην μονομαχία, αφού και τραυματισμένη είναι καλύτερη από αυτούς αγωνιστικά σε σύγκριση με την Δώρα και τον Σταμάτη..