«30 χρόνια Δέσποινα Βανδή» αλλά για εκείνη η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι τα παιδιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
«30 χρόνια Δέσποινα Βανδή» αλλά για εκείνη η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι τα παιδιά της

«Δεν μετάνιωσα ποτέ για το ότι ενδεχομένως έδωσα λιγότερη βαρύτητα στη δουλειά μου και περισσότερη στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου» είπε η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

H Δέσποινα Βανδή αυτή τη χρονιά κλείνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τραγούδι και θα τα γιορτάσει δίνοντας μεγάλες συναυλίες σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα και την Kύπρο, για να ευχριστήσει με αυτόν τον τρόπο το κοινό της που όλα αυτά τα χρόνια την αγαπάει και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε μία και καλή στις φήμες για τον γάμο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

https://www.instagram.com/p/C7omsPoofzI/

Με αφορμή την έναρξη αυτών των συναυλιών στα Ιωάννινα στις 10 Ιουνίου, η Δέσποινα Βανδή έδωσε συνέντευξη στην Αθηνά Γεωργοπούλου και τον Sky Radio 99,2, μιλώντας για το τραγούδι, τις συνεργασίες της, τη ζωή της και φυσικά τη «μεγαλύτερη επιτυχία» της, όπως είπε η ίδια, τα παιδιά της.

«Ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου είναι τα δύο παιδιά μου»

Η Δέσποινα Βανδή κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, αναφέρθηκε και σε μια από τις πιο φορτισμένες εμφανίσεις της, που ήταν η τελευταία συναυλία που έδωσε στον Λυκαβηττό πριν φύγει για την Μαδρίτη, ακολουθώντας τότε τον Ντέμη Νικολαΐδη, ούσα ταυτόχρονα έγκυος.

Στην ερώτηση για τον γάμο με τον Μπισμπίκη του 2022, η Βανδή σήμερα θα απαντούσε διαφορετικά

Η ίδια βεβαια, δεν άργησε να επιστρέψει και πάλι στα μουσικά δρώμενα, ωστόσο όπως εξομολογήθηκε στη δημοσιογράφο, η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν τα παιδιά της.

Πριν που με ρώτησες τι είναι επιτυχία για μένα, σκεφτόμουν ότι είναι τα παιδιά μου. Νιώθω πως ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Οι στιγμές που έχω ζήσει μαζί τους, η κούραση. (...) Αλλά η ζωή μου γέμισε όλη με τα παιδιά μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ για το ότι ενδεχομένως έδωσα λιγότερη βαρύτητα στη δουλειά μου και περισσότερη στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Γιατί σήμερα βλέπω δύο παιδιά που είναι ώριμα παιδιά, είναι καλοί άνθρωποι, με αξίες, που σέβονται, εκτιμούν, με ευγένεια και «πατάνε» καλά στα πόδια τους. Οπότε όλες αυτές οι ατελείωτες «εργατοώρες» - αν είστε νεαρές μανούλες - να ξέρετε ότι θα ξεχαστούν, οι κόποι και τα ξενύχτια και μια μέρα θα θαυμάζετε τα παιδιά σας, όπως επιθυμείτε.

Μιλώντας το 2022 στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου, η Δέσποινα Βανδή είχε πει για το διάστημα που δούλευε, ενώ η Μελίνα και ο Γιώργος ήταν πιο μικροί:

«Δεν είχα χρόνο, δεν είχα φίλες εκείνο το διάστημα της ζωής μου. Δούλευα το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα και παρόλο που ήμουν ξενυχτισμένη, έπρεπε να πηγαίνω την επόμενη μέρα δύο φορές στο πάρκο για να παίζω και να βλέπω τα παιδιά μου. Φαντάζομαι με καταλαβαίνουν αυτή τη στιγμή όλες οι εργαζόμενες μητέρες. Για αυτό και θεωρώ πως οι μητέρες που συνδυάζουν την μητρότητα με την εργασία είναι ηρωίδες. Είναι πολύ δύσκολο γενικότερα να είσαι μαμά. Και ως μαμά αισθάνεσαι τόσο καλά όταν καταφέρνεις να αφήσεις για λίγο τις πάνες, τα γάλατα, τις παιδικές κρέμες που έχουν κολλήσει στα μαλλιά σου και να βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον με ενήλικες».

1651840250829-748857687-vandi_paidia.jpg

Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει τη μαγειρική γιατί ήθελε πάντα να δημιουργεί αναμνήσεις στα παιδιά της

Η Δέσποινα Βανδή είναι γνωστο πως είναι και πολύ καλή μαγείρισσα. Τα τραπέζια της και οι σπεσιαλιτέ της σε διάφορες γιορτές

«Μου αρέσει η μαγειρική, με χαλαρώνει πάρα πολύ. Είναι δημιουργία, είναι μια πολύ ωραία αφορμή να μαζευτούν οι άνθρωποι γύρω από ένα τραπέζι, να φάνε, να γελάσουν, να παίξουν. Δηλαδή το αγαπημένο κομμάτι του σπιτιού για μένα είναι η κουζίνα» είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Και οι μυρωδιές είναι πολύ σημαντικές. Δηλαδή τα παιδιά μου έχουν συνδυάσει το Πάσχα να μυρίζει το σπίτι τσουρέκια και τα Χιστούγεννα κουλουράκια κανέλας και όλα αυτά. Μου αρέσει που στα παιδιά μου έχουν δημιουργηθεί αναμνήσεις που συνδυάζονται με τη μυρωδιά. Θεωρώ μια πολύ έντονη αίσθηση την όσφρηση και μου αποπνέει ζεστασιά» πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή.

https://www.instagram.com/p/CILG14kpsYv/

Το ταλέντο πάντως στη μαγειρική, φαίνεται πως έχει πάρει από την Δέσποινα Βανδή ο 17χρονος σήμερα γιος της, Γιώργος Νικολαΐδης.

«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Ξεκίνησε από πολύ μικρός να πειραματίζεται στην κουζίνα, με όλες τις…συνέπειες. Και τα δύο μου παιδιά από τότε που ήταν μικρά, είχαν σχέση με την κουζίνα. Όποτε είχαμε χρόνο, αλλά και κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα μαγειρεύαμε, είτε κουλουράκια είτε ψωμάκια, μπριοσάκια και διάφορα γλυκά. Θυμάμαι όμως κάτι πολύ χαρακτηριστικό την πρώτη χρονιά που έκανα το My Greece, που γυρνούσα κατάκοπη τα βράδια στο σπίτι μετά τα γυρίσματα και τα ταξίδια.

Με πήρε λοιπόν ο Γιώργος μία μέρα στο τηλέφωνο για να με ρωτήσει για τα υλικά που βάζω στο γιουβέτσι. Παραξενεύτηκα στην αρχή. Αυτή λοιπόν ήταν η πρώτη του απόπειρα να κάνει μόνος του ένα ολοκληρωμένο φαγητό. Και μάλιστα μου το έκανε έκπληξη.

Μου είπε: «μαμά σου μαγείρεψα γιατί ήξερα ότι θα γυρνούσες κουρασμένη». Με συγκίνησε πάρα πολύ ο γιος μου, γιατί νοιάστηκε για εμένα, γιατί το φαγητό σημαίνει φροντίδα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε» είχε πει επίσης η Δέσποινα Βανδή στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Quuen.gr (δες εδώ όλη τη συνέντευξη).

https://www.instagram.com/p/CEII3d9pXAx/