Η Άννα Βίσση τραγούδησε το «Ψυχεδέλεια» με διάσημο TikToker και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Βίσση τραγούδησε το «Ψυχεδέλεια» με διάσημο TikToker και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της

Η Άννα Βίσση ταξίδεψε στο Λονδίνο και συναντήθηκε με viral TikToker θαυμαστή της. Το απολαυστικό βίντεο και τα άκρως κολακευτικά σχόλια.

Η Άννα Βίσση έχει καταφέρει να σπάσει πολλά ρεκόρ κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της και αποδεικνύει καθημερινά πως ο μόνος αριθμός που την ενδιαφέρει πραγματικά είναι το «50»... όσα ακριβώς και τα χρόνια της στην μουσική βιομηχανία.

H Ελληνίδα σταρ ολοκλήρωσε τις sold out εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας και θέλησε να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής, λίγο πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Η Άννα Βίσση ταξίδεψε στο Λονδίνο με Καρβέλα-Φερεντίνου- Η ομοιότητα στο στιλ των δύο γυναικών

H Άννα Βίσση συνάντησε τον viral TikToker θαυμαστή της στο Λονδίνο

Τον τελευταίο ένα χρόνο η τραγουδίστρια δεν σταματά να μοιράζεται αυθόρμητο περιεχόμενο στο TikTok, δείχνοντάς μας αγαπημένες, αστείες και χαλαρωτικές στιγμές της καθημερινότητάς της. Οι «Fannatics» έχουν λατρέψει την πιο χαλαρή πλευρά της, χαρίζοντάς της εκατομμύρια προβολές και σχόλια.

Πριν από λίγα 24ωρα η Άννα Βίσση βρέθηκε στο Λονδίνο μαζί με το Νίκο Καρβέλα, τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου και αγαπημένους φίλους. Κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών της η τραγουδίστρια συνάντησε τον Juke, ένα νεαρό Ελληνοβρετανό τραγουδιστή του TikTok που έχει καταφέρει να γίνει viral, με τις αναρτήσεις του να συγκεντρώνουν εκατομμύρια views και reposts.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είχε συγκινήσει ιδιαίτερα τους χρήστες της πλατφόρμας καθώς τραγουδά στον παππού του δημοφιλή Ελληνικά τραγούδια, ανάμεσά τους η «Ψυχεδέλεια», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Μέσα από ένα σύντομο βίντεο στο TikTok η Ελληνίδα σταρ μας εξήγησε ότι είδε το cover του Juke και θέλησε να τον συναντήσει από κοντά στο Λονδίνο καθώς εντυπωσιάστηκε από την ερμηνεία του.

Η Λία Βίσση έγινε 69 ετών και η ωραιότερη έκπληξη ήρθε από τις αδερφές της, Άννα και Νίκη

https://www.instagram.com/reel/C7j_xwQtGYX/

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο τραγουδιστής έλαμπε από χαρά και αφού τραγούδησε με το είδωλό του, αφιέρωσε στην Άννα Βίσση το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

sxolio4.jpg

«πολλά μπράβο Άννα που βοηθάς τους νέους να σε έχει ο Θεός καλά», σχολίασε ένας fan.

sxolio3.jpg

«πόσο ακομπλεξάριστη είναι αυτή η γυναίκα», «Μπράβο Άννα πόσο χαίρομαι που η ψυχή σου βρίσκει χαρά μέσα από την καλοσύνη την προσφορά και την βοήθεια στους καινούριους καλλιτέχνες !!!Μπράβο !!!!», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια στην ανάρτηση της τραγουδίστριας.

O Juke είχε συγκεντρώσει περισσότερες από 8,9 εκατομμύρια προβολές στο post όπου τραγουδά Άννα Βίσση, με την ίδια να τον συγχαίρει στα σχόλια ενώ εκείνος της εξομολογήθηκε πόσο πολύ θέλει να συνεργαστεί μαζί της.

sxolio2.jpg

Το καλοκαίρι σε παγωτατζίδικο, τώρα σε σούπερ μάρκετ: H Άννα Βίσση είναι η «απόλυτη» σταρ στο TikTok

Η Σοφία Καρβέλα είχε τραγουδήσει κι εκείνη «Ψυχεδέλεια» κάνοντας χαμό στο TikTok

Τον Ιανουάριο η Σοφία Καρβέλα είχε μιμηθεί τη μαμά της σε ένα άκρως απολαυστικό TikTok post όπου την είδαμε (και ακούσαμε!) να τραγουδά «Ψυχεδέλεια» με απόλυτη επιτυχία.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης η Άννα Βίσση να troll-αρε την κόρη της ωστόσο την καμάρωσε και μαζί της και οι θαυμαστές της απόλυτης Ελληνίδας σταρ που της χάρισαν πολύ κολακευτικά σχόλια.

sxolia1.webp

Μαμά και κόρη συνεργάζονται στενά αφού τα τελευταία χρόνια η fashion stylist επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της, εντός αλλά και εκτός σκηνής.

H Άννα Βίσση είναι η νέα βασίλισσα του TikTok

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Άννα Βίσση ξεδιπλώνει νέες πτυχές του χαρακτήρα της στο TikTok και αν κρίνουμε από τους αριθμούς, τα videos της αρέσουν πολύ.

Πρόσφατα η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό απόσπασμα από την πρωινή της βόλτα στο Λονδίνο όπου μίλησε στις πάπιες για...χρυσόψαρα.

Πηγή κεντρικής: annavissofficial