Ο Σταμάτης αποχώρησε σαν αληθινός survivor, την ώρα που Φάνης και Γκιουλέκας τσακώνονταν ξανά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σταμάτης αποχώρησε σαν αληθινός survivor, την ώρα που Φάνης και Γκιουλέκας τσακώνονταν ξανά

Από εξαιρετικά αντιπαθής στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, ο Σταμάτης κατάφερε να «κερδίσει» τελικά το κοινό και να είναι ο πραγματικός survivor.

Mια από τις πιο δυνατές μονομαχίες του φετινού Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 6 Ιουνίου, αφού οι 4 παίκτες που αγωνίζονταν για την παραμονή τους - ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή - ήταν πολύ κοντά αγωνιστικά και κανείς δεν μπορούσε να πει με σιγουριά ποιος θα καταφέρει να περάσει στην τελική εξάδα.

Η Δαλάκα στην εξάδα του Survivor: Η ερώτηση του Λιανού που οδήγησε σε «ρεσιτάλ υποκρισίας»

Παράλληλα, το γεγονός πως πλέον υπήρχαν δύο στόχοι που έπρεπε να φέρουν εις πέρας οι παίκτες έκανε τη μονομαχία πιο δύσκολη και το αποτέλεσμα γεμάτο ανατροπές.

O Σταμάτης ήταν ο πραγματικός survivor λέει το κοινό

Ο παίκτης που τελικά δεν τα κατάφερε ήταν ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Κατακτώντας την 7η θέση, ο Σταμάτης απέδειξε πως ήταν ο πραγματικός survivor για πολλούς από τους fans του ριάλιτι, αν αναλογιστούμε την εμφάνισή του στο πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Ένας παίκτης που δεν ήταν καλός αγωνιστικά, ήταν γεμάτος ένταση, έβλεπε παντού εχθρούς και συνεχώς έκλαιγε, κατάφερε να ενσωματωθεί τελικά στην μπλε ομάδα, να φτιάξει τη σχέση του με τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Φάνη και να βελτιωθεί τόσο πολύ αγωνιστικά που το τελευταίο διάστημα κέρδιζε στις αναμετρήσεις του και την Κατερίνα Δαλάκα, την πιο έμπειρη παίκτρια του Survivor.

Η «ιερή» συμμαχία στο Survivor για να μην βγει υποψήφια ξανά η Κατερίνα Δαλάκα

Γι' αυτήν όλη την εξέλιξή του αλλά και για τη μονομαχία του με τον Χριστόφορο που κυριολεκτικά χάθηκε στον πόντο, o Σταμάτης έφυγε με το κεφάλι ψηλά και με το κοινό στο Twitter/X να γράφει μόνο θετικά σχόλια για εκείνον.

Η κόντρα Φάνη - Γκιουλέκα μεγαλώνει

Βέβαια, το κοινό δεν σχολίασε μόνο την αποχώρηση του Σταμάτη αλλά και την ένταση για ακόμα μια φορά που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Φάνη και τον Γκιουλέκα.

Οι δύο παίκτες το τελευταίο διάστημα και όσο οδεύουμε προς τον τελικό συνεχώς διαφωνούν, ανταλλάσσοντας διάφορα προσβλητικά τις περισσότερες φορές λόγια μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά και κατά τη διάρκεια της μονομαχίας του Γιώργου Γκιουλέκα με τον Σταμάτη Ταλαδιανό στην πρώτη φάση της διαδικασίας αποχώρησης, ο παίκτης των μπλε πήρε έναν πόντο, με την ομάδα του να χαίρεται και τον Φάνη Μπολέτση να σχολιάζει στην ομάδα του ως αμφισβητήσιμο ένα στήσιμο του Γκιουλέκα.

Ο παίκτης των κόκκινων άκουσε το τι έλεγε ο Φάνης και άρχισε να τον ειρωνεύεται λέγοντας πως αμφισβητεί τους «παιχνιδάδες» άρα και καλύτερα να του δείξουν το VAR για να μην ανησυχεί. Εκεί ο Φάνης απάντησε αλλά ξεκινώντας τη φράση του με το «Γιωργάκη», κάτι που έκανε έξω φρενών τον Γκιουλέκα.

Σίγουρα ο Φάνης, ο οποίος είναι ένας αρκετά έξυπνος παίκτης, αμφισβητώντας το αν ήταν έγκυρες οι μπάλες που έριχνε ο Γκιουλέκας, προσπάθησε να ρίξει την ψυχολογία του την ώρα που έπαιζε με τον φίλο και συμπαίκτη του, με απώτερο σκοπό να φύγει κάποιος παίκτης από την κόκκινη ομάδα.

Το γεγονός όμως πως ο Γκιουλέκας στάθηκε στο «Γιωργάκη», ενώ όλο αυτό το διάστημα έχει μιλήσει με διάφορα κοσμητικά επίθετα για τον Φάνη ήταν κάτι που έκανε «έξαλλο» το κοινό στo Τwitter/X.

Oι έξι καλύτεροι παίκτες πάντως για το φετινό Survivor είναι η Κατερίνα Δαλάκα, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο Ντάνιελ Νούρκα, ο Φάνης Μπολέτσης και η Δώρα Νικολή και αναμένεται οι δύο επόμενες μονομαχίες μέχρι την τελική 4αδα να είναι άκρως ενδιαφέρουσες.