Η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα ήταν η πιο stylish νονά του καλοκαιριού

Η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα ήταν η πιο stylish νονά του καλοκαιριού

Το maxi φόρεμα με βολάν και τα εντυπωσιακά πέδιλα που επέλεξε.

Το καλοκαίρι είναι η σεζόν με τα περισσότερα events. Οι γάμοι και οι βαφτίσεις έχουν σχεδόν καλύψει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Έτσι και εχθές ένα ακόμα παιδάκι δέχτηκε και επίσημα το όνομά του, αφού η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον ενός έτους γιο τους στην αθηναική ριβιέρα, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά μαγαζιά των νοτίων προαστίων με θέα τη θάλασσα. Και το όνομα αυτού Ερμής, άλλη μία έκπληξη που φύλαγε το ζευγάρι για τους καλεσμένους της βραδιάς, αφού το όνομα του γιου τους είχε μείνει κρυφό όλο το προηγούμενο διάστημα. Οι ευτυχισμένοι γονείς φαίνεται ότι θέλησαν να δώσουν ένα ταξιδιάρικο όνομα στο πρώτο τους παιδάκι με αναφορές από την αρχαία Ελλάδα.

Η Ελένη Φουρέιρα βάφτισε τον γιο της Ερμή και εντυπωσίασε στο πάρτι με το λευκό mini φόρεμά της

Όπως πολύ καλά ξέρεις, το ζευγάρι προτιμάει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο έκανε και με τη βάφτιση του πρώτου τους παιδιού. Οι μόνες φωτογραφίες που είχαμε από το πάρτι ήταν από τον εξωτερικό χώρο και κάποια stories που ανέβασαν οι παρευρισκόμενοι της βραδιάς.

Νονά του μικρού ήταν η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα, η οποία μάλιστα ανέβασε και αρκετές λήψεις από το πάρτι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Από αυτές τις φωτογραφίες ξεχώρισε και το αψεγάδιαστο baptism look της με ένα εντυπωσιακό φόρεμα.

Η stylish εμφάνιση της Ιωάννας Φουρέιρα στη βάφτιση του Ερμή που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Γίνεσαι νονά το καλοκαίρι και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Η Ιωάννα Φουρέιρα ήταν η πιο stylish νονά του καλοκαιριού μέχρι στιγμής και μας δίνει ιδέες και για τα δικά μας outfits στις βαφτίσεις της σεζόν. Η ίδια επέλεξε ένα maxi ασύμμετρο φόρεμα με βολάν και off shoulder ντεκολτέ. Το σκούρο πράσινο χρώμα του σμαραγδιού είναι μία πολύ πρωτότυπη απόχρωση, που δεν βλέπουμε συχνά το καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο φόρεμα εκτός του ότι είχε εξαιρετική κίνηση πάνω στο σώμα, που το έκανε να δείχνει ακόμα πιο θηλυκό, είχε και ένα πολύ εντυπωσιακό ύφασμα με glam υφή. Η Ιωάννα το συνδύασε με ψηλοτάκουνα μεταλλικά πέδιλα με ασημί καθρέφτη, ενώ όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ του outfit ήταν πιο διακριτικά. Τα μόνα που ξεχώρισαν ήταν τα μακριά της σκουλαρίκια.

ioanna-foureira-(9).jpg

Ένα πάρα πολύ ωραίο look, αν γίνεσαι και εσύ νονά μέσα στους επόμενους μήνες και θέλεις να ξεχωρίσεις.

Το πιο ξεχωριστό δώρο, η Ελένη Φουρέιρα το έλαβε από τις αδερφές της