Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ταξίδεψε στη Μύκονο με vichy καρό φόρεμα και cage sandals

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ταξίδεψε στη Μύκονο με vichy καρό φόρεμα και cage sandals

Το καλοκαιρινό look με φόρεμα και σανδάλια.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Ιούνιος μπήκε, η θερμοκρασία ανέβηκε, τα μπάνια ξεκίνησαν και το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα ταξιδάκια και τις εκδρομές μας. Η πόλη έχει αρχίσει να φαντάζει βαρετή τα Σαββατοκύριακα και έτσι και εμείς θα βάλουμε κάτω το πρόγραμμά μας και θα ξεκινήσουμε τα τριήμερα. Το ίδιο έχει κάνει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ήδη από το Πάσχα έχει μπει σε summer mood, κάνοντας το πρώτο της μπάνιο. Μέσα στο καλοκαίρι σίγουρα θα συνεχίσει τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά και τα αγαπημένα της Κουφονήσια, όπου πηγαίνει σταθερά κάθε χρόνο.

https://www.instagram.com/p/C6lZv4HNhEJ/

Η Ηλιάνα πέρασε φέτος μία εξαιρετική σεζόν στην οικογένεια του Star, όπου και ανέλαβε το Shopping Star που άλλοτε παρουσίαζε η Βίκυ Καγιά και κάπως έτσι έγινε η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών τα μεσημέρια. Μέσα στις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στο νησί των ανέμων για ένα επίσημο event στη χώρα της Μυκόνου και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε καθώς περπατούσε με μία επίσης γνωστή fashion content creator στα Ματογιάννια. Εμείς φυσικά προσέξαμε το look της και σου το αναλύουμε παρακάτω.

Βρήκαμε το vicky καρό φόρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Νυχτερινό dinner στο νησί και αναρωτιέσαι τι να φορέσεις. Μην ψάχνεις άλλο γιατί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει να σου κάνει την καλύτερη πρόταση. Η ίδια επέλεξε ένα midi vichy καρό φόρεμα σε ίσια retro γραμμή, με το καφέ και το λευκό να είναι το πιο επίκαιρο χρωματικό combo αυτή τη στιγμή. Είναι το ιδανικό καλοκαιρινό φόρεμα για όλες τις ώρες από τη νέα συλλογή του Tommy Hilfiger και η Ηλιάνα το συνδύασε έξυπνα με ένα λευκό, λινό πουκάμισο από πάνω δεμένο στη μέση σαν cardigan. Γιατί ως γνωστόν στη Μύκονο ο αέρας δεν αστειεύεται.

9870_ILIANA_PAPAGEORGIOY_662024.jpg

PHOTO NDP PHOTO AGENCY

Από κάτω επέλεξε ένα ζευγάρι cage sandals με chunky πάτο με ψάθα, επίσης σε neutral καμηλό δέρμα για να κάνει matching με το υπόλοιπο outfit. Τα κοσμήματα ήταν σχεδόν ανύπαρκτα, αν εξαιρέσεις τα σκουλαρίκια μαργαρίτες που διάλεξε για να τονίσει λίγο το πρόσωπό της.

9863_ILIANA_PAPAGEORGIOY_662024.jpg

PHOTO NDP PHOTO AGENCY

9866_ILIANA_PAPAGEORGIOY_662024.jpg

PHOTO NDP PHOTO AGENCY

Shop the look:

Stigmiotypo-o8onhs-2024-06-07-140425.png

TOMMY HILFIGER